Από 25-7-2016 μέχρι 31-7-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

Από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας θα αρχίσατε να διαπιστώνετε ότι αναβολές προβλήματα ή καθυστερήσεις που αφορούσαν ζητήματα που είχαν να κάνουν με δάνεια, κληρονομιές ή βοήθεια σε επαγγελματικά αρχίζουν να προσπερνιούνται.
Από 25 – 27/7 είναι ένα ευνοϊκό διάστημα όπου δεν αποκλείεται ένα φλερτ να καταλήξει σε σχέση ζωής, μια επιχειρηματική ιδέα να βοηθήσει τα μελλοντικά σας σχέδια ή να χαρείτε με τα επιτεύγματα των παιδιών σας.
Από 29/7 και για τους επόμενους πέντε (5) περίπου μήνες κινήσεις ή ενέργειες που θα αφορούν την ένταξη σας σε κοινωνικό σύνολό ή την κατάκτηση στόχων, θα πρέπει να γίνονται κατόποιν μελέτης και όχι σπασμωδικά και απότομα.
Ενώ από το Σάββατο 30/7 και για τους επόμενους δυο (2) μήνες παύετε να σκέφτεστε με την καρδιά και επιστρατεύετε την λογική και την πρακτικότητα στις κινήσεις. Είναι μια περίοδος που ευνοείστε σε επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές ή γενικότερα να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.


ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ


Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας οικονομικές συμφωνίες – συνεργασίες ή δοσοληψίες που
αφορούν το μέλλον σας οριστικοποιούνται ή επισφραγίζονται.

Από 25/7 – 27/7 κάνετε επαφές για να τακτοποιήσετε ζητήματα της οικογένειας ή δικά σας. Από 29/7 και μέχρι τις αρχές του Χειμώνα οι οποιοσδήποτε σκέψεις για κοινωνική αποκατάσταση πριν δημοσιοποιηθούν θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι υλοποιήσιμες. Από το Σάββατο 30/7 και για τους επόμενους δυο μήνες θα έχετε δημιουργικές ιδέες και σκέψεις για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Το δυνατό σας χαρτί θα είναι η ευχέρεια λόγου, αφού θα έχετε την δυνατότητα να πείσετε και τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Με αποτέλεσμα να αλλάξει συλλήβδην ο τρόπος, που κινείστε στο καθημερινό σας περιβάλλον.


ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ

Έρχεται μέσα στο καλοκαίρι μια ανάσα δροσιάς για τα εργασιακά σας, καθώς εκκρεμεί υποθέσεις τακτοποιούνται ή προχωράνε πιο γρήγορα τα σχέδια σας σε αυτό τον τομέα. Από 25 – 27/7 η συναισθηματική ευφορία και η καλή σας διάθεση φροντίστε να μην σας κάνει να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα τελικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Πιαθανόν να δεχτείτε πρόταση – πρόσκληση από κάποιο συνάδελφο – συνεργάτη για έξοδο.

Από 29/7 και για τους επόμενους πέντε (5) μήνες οι στόχοι που θα θέσετε για ένα πιο δημιουργικό μέλλον δεν θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα παρόρμησης και προϊόν ώριμης σκέψης.
Από το Σάββατο έως τις αρχές Οκτωβρίου, ο νους σας θα στρέφεται γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια όπως κάποια μετακόμιση, αγοροπωλησία ή ακόμη και η επιθυμία για επικοινωνία με γονείς. Μια καλή ιδέα θα ήταν να αξιοποιήσετε την δυνατότητα συγκέντρωσης που έχετε στη οικεία σας ώστε να βγάλετε περισσότερη δουλειά.


ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ

Τους τελευταίους πέντε (5) μήνες ζητήματα σε προσωπικό ή σε σε επαγγελματικό επίπεδο, που δεν προχωρούσανε ή είχαν σκαλώσει ομαλοποιούνται.
Από 25 – 27/7 θα πάρετε οικονομική ή συναισθηματική ικανοποίηση από την δουλειά σας. Γεγονός, που θα σας χαλαρώσεις και θα σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι.

Από την Παρασκευή 29/7 και μέχρι και τα τέλη του έτους προτού προχωρήσετε σε ανακοινώσεις για όλα αυτά που έχετε στα σκαριά για να ξεκινήσετε όσον αφορά την καριέρα ή την αποκατάστασή, επιβεβαιώστε ότι είναι αυτά που θέλετε.
Από 30/7 και για περίπου δυο μήνες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μικρά ταξίδια, να επικοινωνήσετε με συγγενείς, γείτονες ,φίλους και ιδιαίτερα με αδέλφια. Όσοι θέλετε να κλείσετε επαγγελματικές – εμπορικές συμφωνίες ή συμβόλαια ευνοείστε σε συζητήσεις και επαφές. Όμως, δεν θα πρέπει να προσπερνάτε τα ψιλά γράμματα και αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να ζητήσετε περαιτέρω διευκρινήσεις.


ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ

Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονταν με σπίτι, δουλειά ή εργασία που δεν ακολουθούσαν την πορέια που εσείς επιθυμούσατε και σας άγχωναν αρχίζουν σταδιακά να βρίσκουν τον επιθυμητό δρόμο.
Από 25 – 27/7 η τύχη σας υποδέχεται με ένα γενναίο καλωσόρισμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Για αυτό φροντίστε να είστε σε εγρήγορση για να μην περάσει έτσι η εύνοια αυτή.
Από την Παρασκευή και για τους επόμενους πέντε μήνες προτού διοχετεύσετε όλη την ενέργεια σας στο να ξεκινήσετε κάποιες συνεργασίες για το μέλλον ή να επισημοποιήσετε κάποια σχεση σας σιγουρευτείτε ότι αυτή η απόφαση σας συνάδει με όλα αυτά που θέλετε να κατακτήσετε.

Ενώ, τέλος από το Σάββατο μέχρι και τον Οκτώβριο δίνετε έμφαση σε οικονομικά και υλικά αγαθά. Συζητήσεις και επαφές, που θα έχετε θα είναι γύρω από οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις ή αγορές. Ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν ιδέες και σκέψεις για να σταθεροποιήσετε ακόμη και να αυξήσετε τις πηγές των εσόδων σας.


ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ

Είναι από τη μια που το επικοινωνιακό δεν είναι το πιο δυνατό σας σημείο ήρθαν από την άλλη έτσι και οι καταστάσεις από τον περασμένο Φεβρουάριο με αποτέλεσμα στις διαπροσωπικές σας συναλλαγές να υπάρχουν πολλά μετέωρα ή ανακριβή σημεία. Ευτυχώς, όλα αυτά φεύγουν και εισέρχεστε σε μια πιο ομαλή περίοδο. Από 25 – 27/7 θα έχετε ενέργεια και διάθεση που θα την διοχετεύσετε στο να παράγετε ιδέες για αλλαγές στον ίδιο τον εαυτό σας.

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους πέντε (5) περίπου μήνες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως όσον αφορά την αρωγή που είχατε σίγουρη για ζητήματα καθημερινότητας ή δουλειάς. Επιβεβαιώστε ότι όντως ισχύει και υπάρχει.
Ενώ από 30/7 μέχρι αρχές Οκτωβρίου γίνεστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί γεγονός που εντείνει την διάθεση σας για επικοινωνία και ενισχύει την έμφυτη περιέργεια για να μάθετε νέα πράγματα. Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε προς ανωτέρους ικανότητες, ταλέντα και ενδιαφέροντα. Ενώ η αναθέρμανση σχέσεων με αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες και φίλους θα δώσουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα σας.


ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Είναι γνωστό ότι οι φίλοι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας και δεν μπορείτε χωρίς αυτούς. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθείτε όλες τις προτάσεις τους χωρίς να ελέγχετε αν μπορείτε να αντεπεξέλθετε ή όχι. Κάνοντας τον απαραίτητο έλεγχο η τονωτική ένεση, που έρχεται στα οικονομικά θα πιάσει τόπο.

Από 29/7 έως τα τέλη Δεκεμβρίου ίσως μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε ορισμένες απόψεις ή ιδέες που είχατε μέχρι πρότινος για προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αυτό το διάστημα ίσως να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή αντιλήψεις.
Από το Σάββατο και για τους επόμενους δυο (2) μήνες, μάλλον θα πρέπει να ελέγξετε την φερεγγυότητα των πληροφοριών ή ειδήσεων που δέχεστε ακόμη και από πρόσωπα που εμπιστεύεστε τυφλά. Αποφύγετε να πάρετε θέση σε επαγγελματικές συζητήσεις ή να εκφράσετε δημοσίως γνώμη για να μην σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Γενικότερα είναι μια καλή περίοδος για να δουλέψετε με ηρεμία και ησυχία από το σπίτι σας.


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μην αρχίσετε τις αντιπαραθέσεις με γυναικεία πρόσωπα ή άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε χρόνο και να χαλάσετε την διάθεση σας. Μείνετε σε εγρήγορση και αξιοποιείστε κατάλληλα τη βοήθεια που σας παρέχει ένα νεαρό πρόσωπο για το άνοιγμα των φτερών σας.

Από 29/7 και για τους επόμενους πέντε μήνες θα νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον. Επομένως, μπορεί ξαφνικά και αστραπιαία να αποφασίζετε να αλλάξτε εργασία ή εργοδότη ακόμη και τόπο διαμονής. Βέβαια, ότι και να κάνετε φροντίστε να είναι προϊόν ώριμης και λογικής σκέψεις και όχι αποτέλεσμα μιας παρόρμησης.
Ενώ από το Σάββατο μέχρι και αρχές Οκτώβριο μην διστάσετε να εκφράσετε ιδέες ή σκέψεις για νέα επαγγελματικά πλάνα διότι μέσα από συζητήσεις και επαφές ίσως να βρείτε συμμάχους στα σχέδια σας. Το βασικό χαρακτηριστικό θα είναι οι επαφές με φίλους και νέες γνωριμίες με νεότερα άτομα. Ταυτόχρονα θα είναι αισθητή η συμμετοχή σας σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.


ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Αφήστε κατά μέρος τις υπερβολές, όσο και αν τις λατρεύετε. Αποφύγετε να διογκώνετε πληροφορίες που μεταφέρετε ή λαμβάνετε είτε θετικά είτε αρνητικά, καθώς θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Επίσης φροντίστε να είστε προσεκτικοί και λεπτομερείς στους σχεδιασμούς που κάνετε για το μέλλον για να αποφύγετε ζημιές ή απώλειες κυρίως οικονομικού περιεχομένου. Λειτουργώντας με αυτό τον τρόπο τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας για ένα καλύτερο αύριο.
Από 29/7 έως τα τέλη του έτους προτού πάρετε το οποιοδήποτε ρίσκο ζυγίστε καλά όλες τις καταστάσεις και ας είστε ρεαλιστές σε σχέση με ικανότητες και δυνατότητες. Μην σας κατακλύζει ο ενθουσιασμός για την περιπέτεια και το καινούριο και θεωρείται ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα πάντα.

Από 30/7 και μέχρι αρχές Οκτωβρίου, ο νους σας θα στρέφεται γύρω από κοινωνικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Εξαιτίας αυτού, θα υπάρχει μια μεγαλύτερη κινητικότητα και δραστηριότητα στα πιο πάνω ζητήματα. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστείτε από κακόβουλα ή κακεντρεχή σχόλια για τις επιλογές σας.


ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μπορεί ξεχασμένες υποχρεώσεις να κάνουν την εμφάνιση τους και όπως και να το κάνουμε να σας ταράσσουν βγάζοντας σας από την συνηθισμένη ροή των πραγμάτων, καθώς δεν το περιμένατε. Ωστόσο, διατηρώντας την ψυχραιμία σας μπορείτε να ξεπεράστε το οποιοδήποτε σκόπελος αλλά και χάρη στην επέμβαση φίλου, συνεργάτη η συναδέλφου μπορείτε να συμμετέχετε σε ομάδες, συνεργασίες ή συμπράξεις που επιθυμείτε.

Από 29/7 και για τους επόμενους πέντε μήνες ίσως να νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές εντός και εκτός του σπιτιού. Αυτό το χρονικό διάστημα μέσα από ξαφνικές ή απρόσμενες ενέργειες θα έχετε την τάση να προσελκύετε αλλά και να διώχνετε πρόσωπα από την ζωή σας. Αν, όμως δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές, καθώς στις μέρες μας κοστίζουν ακριβά. Πριν δρομολογήσετε οτιδήποτε σιγουρευτείτε για την απόφαση σας.
Από 30/7 και μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχετε έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα σε θέματα εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι νέα επαγγελματικά σχέδια μπαίνουν στο τραπέζι για να πάρουν σάρκα και οστά. Επιπλέον, δεν θα λείψουν σχέδια για κάποια κοντινή ή μακρινή απόδραση. Ενώ παράλληλα θα είναι έκδηλη η διάθεση σας να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται μακριά ή στο εξωτερικό. Ενώ, δεν αποκλείεται να προκύψουν επαφές και συζητήσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας.


ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Οι απόψεις αλλά και η συμπεριφορά των ανθρώπων που μοιράζεστε χρόνο όσον αφορά τις επαγγελματικές επιλογές σας αλλά και την εικόνα που δείχνετε προς τα έξω, μπορεί να σας προβληματίζει και να σας δυσαρεστεί. Ωστόσο, μην αναλωθείτε σε αυτή αλλά φροντίστε να καρπωθείτε των συγκυριών που ευνοούν για να πάτε πιο πέρα τη δουλειά σας μαζί με την ανάλογη οικονομική πρόοδο.
Από 29/7 και για τους επόμενους πέντε μήνες μπαίνετε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιους προσωπικούς στόχους ή να πραγματοποιήσετε ορισμένες αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον, όπως το να μετακομίσετε, να αλλάξτε μεταφορικό μέσο ή ακόμη και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών. Βέβαια, αποφύγετε τις βιαστικές ή παρορμητικές ενέργειες για να μην υποπέσετε σε επιπόλαια λάθη.

Από το Σάββατο και για τους επόμενους δυο (2) μήνες, είναι κατάλληλο το διάστημα για να κάνετε διακανονισμό με τράπεζες, εφορία, προμηθευτές ή ασφαλιστικές εταιρείες ακόμη και αν σας οφείλουν χρήματα μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή με τον οφειλέτη προκειμένου να εισπράξετε τα χρήματα σας. Ενώ, σε συζητήσεις και επαφές ευνοείστε για οικονομικές συμφωνίες ή για επαγγελματικές συνεργασίες. Ακόμη και η επικοινωνία με σύντροφο, παιδιά ή φίλους θα λειτουργήσουν υπέρ σας.


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 25 – 27/7 μπορείτε να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε σε καθημερινότητα ή δουλειά, που στόχο έχουν να την κάνουν πιο λειτουργική. Οι εναπομείναντας στις θέσεις τους σκληρά εργαζόμενοι θα χαρείτε με κάποιο φλερτ, που θα προκύψει από τον ευρύτερο χώρος της εργασίας.
Από 29/7 και μέχρι το τέλος του έτους είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Το αν, η έκβαση των γεγονότων θα είναι θετική ή αρνητική εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Για παράδειγμα, μπορεί ξαφνικά να αισθανθείτε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση και να θελήσετε να κάνετε την επανάσταση σας ή μπορεί να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα. Ακόμη, όσον αφορά τις πηγές εσόδων σας μπορείτε είτε να εγκαταλείψετε κάποιες είτε να ανακαλύψετε κάποια ή κάποιες νέες.

Από το Σάββατο μέχρι και αρχές Οκτωβρίου συζητήσεις και επαφές με φίλους, συγγενείς, σύντροφο, συνεργάτες ή συναδέλφους θα διαδέχονται η μια την άλλη μέχρι να λάβετε οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή. Επιπλέον, θα είναι έντονη η διάθεση να επικοινωνείτε και να συσχετίζεστε με κόσμο. Για αυτό θα πρέπει να λειτουργήσετε με ομαδικό πνεύμα και να αποφύγετε να είστε σχολαστικοί και επικριτικοί με τους άλλους.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


ww.astro4u.gr