Από 15-8-2016 μέχρι 21-8-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Με το καλημέρα αυτής της εβδομάδας από εκεί που δεν το περιμένατε η τύχη φαίνεται να σας κλείνει πονηρά το μάτι και να σας προκαλεί/προσκαλεί να ρισκάρετε. Δεν έχετε παρά να το τολμήσετε, καθώς με τόλμη και τσαμπουκά μπορείτε να φτάσετε πιο κοντά σε επιδιώξεις και στόχους. Βέβαια μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίσετε τις παλαβομάρες και στην προσωπική ζωή, έχετε κατά νου ότι υπάρχουν και όρια, τα οποία δεν θα πρέπει να ξεπεράσετε.

Από 18/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, υπερτερεί το να περάσετε καλά, να βγείτε με φίλους, να πάτε σε περίεργα και ιδιαίτερα μέρη, όπου εκεί είναι πολύ πιθανόν να έχετε απρόσμενες ευχάριστες συναντήσεις ή γνωριμίες. Οπότε δεν έχετε παρά να το επιδιώξετε (κυρίως για τους γεννημένους από 14 – 16/4).

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Επειδή ακριβώς απεχθάνεστε ασάφειες και μπερδέματα, μην αφήσετε σε γνωστούς ή φίλους να δημιουργήσουν ανακατωσούρα στην ζωή σας. Ούτως η άλλως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς εκεί που θα διαφαίνεται κάποια αναταραχή, που θα μπορούσε να σας δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις εντελώς ξαφνικά θα βρίσκεται λύση και μαζί με αυτή θα επανέρχεται και πάλι η ψυχική σας ηρεμία. Αυτό βέβαια μέχρι και την Τετάρτη.

Από 18 – 31/8 προσδεθείτε και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε αναταράξεις σε εργασιακά ζητήματα. Μην τρομάζετε αυτό που απαιτείται είναι εγρήγορση και ετοιμότητα, προκειμένου να ξεπεράσετε αυτά που θα έρθουν, ούτως η άλλως υπάρχει κάποιος από μηχανής θεός πρόθυμος να σας βγάλει από τα δύσκολα. Ενδεχομένως να συζητηθούν θέματα απολαβών, ή να έχετε μείωση των εσόδων σας λόγω μη ενοικίασης/ακύρωσης πώλησης ή εξόδων για επισκευές στο σπίτι (κυρίως οι γεννημένοι 14 – 16/5).

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 15 – 17/8 το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την βοήθεια φίλων από τα παλιά ή που είχατε καιρό να τα πείτε θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες, που θα σας δώσουν την δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας προς νέες κατευθύνσεις.

Από 18 – 31/8, μέσα στην καρδιά των καλοκαιρινών διακοπών μην σας πιάσει η ακατάπαυτη πολυλογία και αρχίσετε να μιλάτε ή να λέτε δεξιά και αριστερά πράγματα που όχι μόνο θα σας φέρουν στην συνέχεια σε δύσκολη θέση αλλά ενδεχομένως και να ανατρέψουν και τα όποια σχέδια ή να σας οδηγήσουν σε νομικές εμπλοκές (κυρίως οι γεννημένοι 14 – 16/6). Για αυτό πριν να ανοίξετε το στόμα σας πάρτε μερικά λεπτά και σκεφτείτε αν πρέπει να το κάνετε ή όχι.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Μέχρι και την Τετάρτη ισχύει απόλυτα ότι εσείς κάθεστε και η τύχη σας δουλεύει, καθώς μερικοί από εσάς βρίσκεστε σε διακοπές, ενώ ακόμη και εσείς, που είστε στις θέσεις δεν βλέπετε να υπάρχει και ιδιαίτερη κινητικότητα. Παρόλα αυτά, εντελώς αναπάντεχα είναι πολύ πιθανόν, να προκύψει κάποια επαγγελματική πρόταση που υπόσχεται ουκ ολίγα στις μέρες μας τόσο από άποψη απολαβών όσο και από πλευρά ικανοποίησης και καταξίωσης, που απλώς θα σας κάνει να παραληρήσετε στο άκουσμα της.

Από 18/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, πρέπει να το πάρετε απόφαση όσο και αν σας πληγώνει, το ότι θα πρέπει να βάλετε το χέρι στην τσέπη σας, καθώς απρόσμενες προσκλήσεις θα υπάρξουν που θα σα καλούν να βγείτε για λόγους προβολής και δουλειάς. Ωστόσο, μέσα από αυτές τις εξόδους μπορείτε να κάνετε επαφές που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά ή θα σας δώσουν την δυνατότητα για ένα ικανοποιήσετε βαθιά κρυμμένες επιθυμίες (κυρίως οι γεννημένοι 14 – 17/7).

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Έως και την Τετάρτη επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους ή συνεργάτες, καθώς μέσω αυτών θα έρθει η ιδέα ή βοήθεια που περιμένατε, προκειμένου να αρχίζετε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για σπουδές, κάποιο ταξί ή γενικότερα το μέλλον σας. Για αυτό λοιπόν, πείτε ναι στις προτάσεις που θα έχετε ακόμα και αν δεν σας πολύ αρέσουν, καθώς μέσω αυτών θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις.

Από 18/8 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και από την πλευρά του άλλου, ο οποίος μπορεί να είναι κάποιος φίλος, συνεργάτης, συγγενής συνάδελφος ή σύντροφος.  Μην εμμένετε στην δική σας θεώρηση των πραγμάτων, κάντε όπου και όταν χρειαστεί τον ανάλογο συμβιβασμό, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια. Ακολουθώντας μια τέτοια συμπεριφορά θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας, χάρη στην δική τους απρόσμενη χείρα βοηθείας που θα σας τείνουν (κυρίως οι γεννημένοι από17 – 19/8).

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Αναμφίβολα μέχρι και την Τετάρτη το απρόσμενο σκαπουλάρισμα από εκκρεμότητες οικονομικές και αναταράξεις στην δουλειά σας δίνουν την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Ωστόσο, δώστε προσοχή στις σχέσεις όλων των μορφών και μην ωραιοποιείτε καταστάσεις και πρόσωπα. Έχετε κατά νου ότι παρασκηνιακά δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές.

Από 18/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες τυχόν μπλεξίματα με άτομα από τον χώρο εργασίας, καλό είναι να τα αποφύγετε για να μην έχετε παρατράγουδα. Ενώ θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε ξαφνικές προτάσεις για οικονομικές συνεργασίες, που υπόσχονται να σας δώσουν πολύ περισσότερα από το σύνηθες και έρχονται να βελτιώσουν την καθημερινότητα σας (κυρίως οι γεννημένοι 18 – 20/9).

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε για ακόμα μια φορά ότι αν έχετε τέτοιους φίλους τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Πιο συγκεκριμένα χάρη στην επέμβαση τους καταφέρνετε να προχωρήσετε είτε επαγγελματικές συνεργασίες είτε κάποια σχέση πιο προσωπικού περιεχομένου. Βέβαια μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αφήσετε να πλανάται κάποιο μυστήριο. Γιατί τότε πιστέψτε μας θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ενώ από 18/8 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, σύντροφος, παιδιά, φίλοι ή συνεργάτες βοηθούν με τον τρόπο του ο καθένας για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ενδεχομένως η αρωγή που σας προσφέρουν να μην είναι με το συνήθη τρόπο, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει αλλά αντιθέτως θα πρέπει να την δεχτείτε όπως έχει.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Αλλαγές σε τρόπο ζωής ή δουλειάς είναι αυτές που μπορούν να σας κατατάξουν σε μια άλλη θέση στην κοινωνία, δίνοντας και την ανάλογη αίγλη που θα εκτοξεύσει εικόνα και καριέρα στα ύψη. Για αυτό μέχρι και την Τετάρτη επιβάλλεται να δεχτείτε προτάσεις για εξόδους που θα σας έχουν γίνει, καθώς εκεί στις διάφορες συγκεντρώσεις μέσω συζητήσεων και συνομιλιών θα προκύψουν εντελώς ξαφνικά ιδέες ή θα σας γίνουν προτάσεις που ως στόχο θα έχουν την βελτίωση της καθημερινότητα σας.

Από 18/8 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα υπάρξει μια αναστάτωση στην οικεία σας. Ενδεχομένως, να φιλοξενήσετε κάποιον, να μετακομίσετε, να συγκατοικήστε ή να διοργανώσετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας. Μέσα από όλη αυτή την διαδικασία θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο κοντινό σας που θα συμβάλει με απρόσμενο τρόπο στην εξέλιξη σας (κυρίως οι γεννημένοι του δεύτερου δεκαημέρου).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη εντελώς ξαφνικά θα σας προταθεί από σύντροφο ή παιδιά να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι ή μπορεί να λάβετε απρόσμενα ευχάριστες ειδήσεις από παιδιά ή έτερο ήμισυ σχετικά με το μέλλον τους

Από 18/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπορείτε να αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και σε συνδυασμό με την  αισιοδοξία και την αγάπη σας για περιπέτεια να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά και να κάνετε γνωριμίες προσωπικές ή επαγγελματικές. Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να έχετε κατά νου είναι να αποφύγετε υπερβολές και διόγκωση καθημερινών συμβάντων/καταστάσεων.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Η απρόσμενη τακτοποίηση μιας οικονομικής εκκρεμότητας, που σχετίζεται με σπίτι, οικογένεια ή παιδιά σας λύνει τα χέρια και δίνει άλλη πνοή στα σχέδια που είχατε για το καλοκαίρι. Σαν να φύσηξε ούριος άνεμος. Ωστόσο, για να μην ναυαγήσουν τα σχέδια σας φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε ή συμφωνείτε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων μέχρι και την Τετάρτη

Από 18/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, παρά το ότι θα κάνουν εξ απηνής την εμφάνιση τους ξεχασμένοι λογαριασμοί και υποχρεώσεις. Ωστόσο δεν θα σας ταράξουν ή αναστατώσουν, καθώς ως προνοητικοί θα έχετε κάνει τα κουμάντα σας και θα ξέρετε πώς να την βγάλετε καθαρή ενώ παράλληλα θα υπάρχει και βοήθεια από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον (κυρίως οι γεννημένοι 18 – 20/1).

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και την Τετάρτη επιδιώξετε με κάθε δυνατή ευκαιρία ή ακόμη και αν δεν υπάρχει αφορμή για έξοδος δημιουργήστε την μόνη σας, καθώς αναπάντεχες γνωριμίες ή συνομιλίες που θα έχετε αυτό το τριήμερο πέρα από την χαρά που θα σας δώσουν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και στα όποια σχέδια έχετε κατά νου.

Από 18/8 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, φαίνεται ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους παραπατούν σε ένα τεντωμένο σκοινί. Με εσάς να είστε έτοιμοι με το παραμικρό να ανάψετε και να εκραγείτε, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας ότι με την αντίδραση αυτή όχι μόνο δεν πετυχαίνετε τίποτα αλλά και θέτετε σε κίνδυνο όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει. Για αυτό ψυχραιμία δώστε έμφαση στην βοήθεια που μπορούν να σας παρέχουν ορισμένα πρόσωπα για να ανοίξετε τα φτερά σας και αφήστε αψιμαχίες στην άκρη (κυρίως οι γεννημένοι 15 – 17/2).

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας σας περιμένει μια ευχάριστη αναπάντεχη εξέλιξη όσον αφορά δουλειά, παιδί/ιά ή σύντροφο που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια.

Ενώ από την Πέμπτη 18/8 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, οι φίλοι είναι αυτοί που βάζουν πλάτες για να βγείτε από μπλεγμένες/περίεργες καταστάσεις όσον αφορά δουλειά ή καθημερινότητα. Ενώ είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν και κρυφές οικονομικές ενισχύσεις προς εσάς από κοντινά/οικεία πρόσωπα(κυρίως οι γεννημένοι 14 – 16/3).

 
Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος




ww.astro4u.gr