Από 29-8-2016 μέχρι 5-9-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Τρίτη έως και τις 22/9 στον εργασιακό στίβο αλλά και στις καθημερινές ασχολίες ή χόμπι σας θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα και τίποτα να μην θεωρείται δεδομένο. Φροντίστε να ελέγχετε αυτά που συνηθίζετε να κάνετε για να αποφύγετε ευτράπελα/παρατράγουδα.

Από 30/8 έως 23/9 με συνεργάτες, φίλους ή σύντροφο γίνεστε πιο διαλλακτικοί, πράοι, συζητήσιμοι, θέλετε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση και γενικότερα αναζητάτε την ηρεμία και την γαλήνη στην ζωή σας. Ενώ δεν αποκλείεται, να προκύψουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν με χαρά και αισιοδοξία.

Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα αποφύγετε να αναμειχθείτε σε παρασκήνια, ίντριγκες, κουτσομπολιά ή γενικότερα σε μπερδεμένες καταστάσεις στην δουλειά, καθώς μόνο σε δύσκολη θέση μπορούν να σας φέρουν. Ακόμη μικροενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία δεν θα πρέπει να προσπερνιόνται ή να αγνοούνται. Ενώ τέλος στο κομμάτι δουλειά και καθημερινότητα δεν επιτρέπονται παρατυπίες ή παρανομίες (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/3). Ακολουθώντας τις πιο πάνω συμβουλές μας θα μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι.

 


ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Τρίτη και μέχρι τις 22/9 ζητήματα επενδύσεων οικονομικών συναλλαγών ή δραστηριοτήτων/ασχολιών που συνηθίζετε να κάνετε, ενδεχομένως να μην ακολουθούν την πεπατημένη για αυτό φροντίστε να τσεκάρετε το οτιδήποτε για να προλάβετε λάθη, παρεξηγήσεις ή παρεκκλίσεις.

Από 30/8 έως 23/9 θα μπορείτε πιο εύκολα να προχωρήσετε ζητήματα καθημερινότητας ή δουλειάς λόγω της ήπιας, ευγενικής προσέγγισης που θα έχετε προς τρίτους, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο να υπάρχει κάποιο φλερτ στο χώρο της εργασίας. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος να προσέξετε την διατροφή σας με μια δίαιτα.

Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα θα πρέπει να επιστρατεύσετε την λογική και το ρεαλισμό που σας διακατέχει, προκειμένου να σταματήσετε να κυνηγάτε ουτοπικούς στόχους. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να είστε φειδωλοί σε επενδύσεις ή σε χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσετε για χατίρια των παιδιών σας (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/4).

 


ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής και μέχρι τις 22/9 για υποχρεώσεις, ανάγκες ή δουλειές που έχουν να κάνουν με το σπίτι, μην εφησυχαστείτε ότι θα τακτοποιηθούν όπως συνήθως ή μην τα αφήσετε στον αυτόματο πιλότο. Απαιτείται και η δική σας επίβλεψη για να γίνουν και για να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις.

Από την Τρίτη έως τις 23/9 η προσωπική ζωή πρωταγωνιστεί, καθώς βελτιώνονται διαπροσωπικές σχέσεις ή νέες γνωριμίες έρχονται για να δώσουν μια άλλη νότα στην καθημερινότητα σας. Πιθανότατα να ξανά ζήσετε την παιδική σας ηλικία με ανέμελες, ξέγνοιαστες, όμορφες, χαρούμενες, διασκεδαστικές, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές. 

Από 1/9 και μέχρι σχεδόν τα τέλη του μήνα βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, ενώ σε καμία περίπτωση μην οδηγήσετε στα άκρα τις σχέσεις σας με συνεργάτες, συναδέλφους ή ταίρι λόγω της πίεσης που θα νοιώθετε (κυρίως για τους γεννημένους από 29 – 31/5).


 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από τώρα και μέχρι τις 22/9 φροντίστε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι απέναντί στους άλλους μην αφήνετε μισό λόγα να εννοούνται, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, έχετε κατά νου ότι είναι προτιμότερο να γίνετε κουραστικοί παρά να τρέχετε στην συνέχεια για να διορθώσετε  λάθη ή παρεξηγήσεις. Ακόμη μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα πρέπει να προσπεράσετε έτσι τυχόν μικρό προβλήματα σε μηχανήματα ή μεταφορικά μέσα.

Ακόμη από την Τρίτη 30/8 έως τις 23/9 το σκηνικό  με πρόσωπα μέσα από το σπίτι αλλάζει, καθώς βρίσκεται την χρυσή τομή ανάμεσα στις ανάγκες και τα θέλω αυτών και των δικών σας, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και η γαλήνη στην ζωή σας. Ενδεχομένως, να αισθανθείτε την ανάγκη να φροντίσετε και να προστατέψετε τα δικά σας πρόσωπα. Ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού ή την περιποίηση του κήπου σας.

Από την Πέμπτη και για ένα σχεδόν ολόκληρό μήνα, καλείστε να συμβιβαστείτε με τις τρέχουσες εξελίξεις και να τροποποιήσετε αναλόγως τα σχέδια σας για το μέλλον. Ενώ παράλληλα απαιτείται από την πλευρά σας να είστε σε ετοιμότητα/εγρήγορση για να αποφύγετε λεκτικά ατοπήματα ή οδικά ατυχήματα (κυρίως για τους γεννημένους από 29/6 – 1/7).


 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από τώρα μέχρι και τις 22/9 προτού αναλάβετε οποιαδήποτε δουλειά είναι προτιμότερο να ενημερώσετε τους ενδιαφερόμενους για το κόστος της αμοιβής σας, καθώς είναι πιθανόν αυτοί να έχουν στο μυαλό τους άλλα ποσά από αυτά που εσείς θα απαιτήσετε. Ακόμη, μέσα στο ίδιο διάστημα δεν θα πρέπει να παραλείψετε να ενημερώσετε τους δικούς σας ανθρώπους για αλλαγές ή τροποποιήσεις που ενδεχομένως να κάνετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Διαφορετικά θα σας αρχίσουν την γκρίνια του ότι τους κρατάτε απέξω από την ζωή σας.

Από την Τρίτη  έως τις 23/9 βελτιώνονται ή ακόμη και αποκαθίστανται οι προσωπικές σχέσεις με κοντινά πρόσωπα όπως αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες. Οι εμπορικές και επαγγελματικές συνεργασίες ευνοούνται όπως και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Ενώ, η καλή διάθεση που βρίσκεστε, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και με όρεξη για να σχεδιάζετε με παρέα κάποιο ταξιδάκι.

Με το ξεκίνημα και τυπικά του Φθινοπώρου, την Πέμπτη δηλαδή  θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος για λίγο την γενναιόδωρη, γαλαντόμα και σπάταλη πλευρά σας, που της αρέσει να κάνει δώρα, να χαρίζει, να κακομαθαίνει, να προβάλετε με κάθε ευκαιρία ή να παίρνει ρίσκα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο ζωή. Απαιτείται να γίνετε πιο ρεαλιστές/πραγματιστές των καταστάσεων, και να κινηθείτε με ελιγμό σε τυχόν προκλήσεις ή δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν (κυρίως για τους γεννημένους από 31/7 – 2/8).

 


ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από την Τρίτη και μέχρι τις 22/9 για να μην σας πιάσουν στα πράσα και βρεθείτε προ εκπλήξεων όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα αλλά και οτιδήποτε άλλο αφορά την εικόνα σας προς τα έξω θα πρέπει να τσεκάρεται από την πλευρά σας ότι όντως τα πράγματα γίνονται με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε ή συνηθίζετε

Ακόμη, από 30/8 έως 23/9 θα προκύψουν νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα έτσι ώστε να αυξήσετε τα έσοδα σας. Υπάρχει πιθανότητα, να προκύψει μια νέα,  ενδιαφέρουσα επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας δώσει προοπτική και ενδεχομένως να υπάρξει αύξηση των αποδοχών σας ή δυνατότητα για να  διαπραγματευτείτε για κάτι καλύτερο στην υπάρχουσα δουλειά. Ενώ, εσείς που αναζητάτε δουλειά θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για θετικά αποτελέσματα.

Από την Πέμπτη και σχεδόν για όλο το Σεπτέμβριο καλείστε να διαχωριστείτε τις πιέσεις που θα δεχθείτε από παιδιά, σύντροφό ή γενικότερα μέλη της οικογένειας σας σχετικά με το τι κάνετε, τις υποχρεώσεις, που έχετε αναλάβει ή  το σχέδιο ζωής που έχετε καταστρώσει για τον εαυτό σας. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να μάθετε να βλέπετε την πραγματική εικόνα των άλλων όσο και αν κάτι τέτοιο σας πληγώνει, καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγείτε ακόμα πιο δυνατοί (κυρίως για τους γεννημένους από 31/8 – 2/9).

 


ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από την Τρίτη και μέχρι τις 22/9 σκέψεις ή ιδέες που έχετε για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα ή γενικότερα για τον σχεδιασμό της ζωής σας θα πρέπει να αναθεωρηθούν ή να τις δείτε μέσα από ένα άλλο πρίσμα.

Ακόμη, από 30/8 έως 23/9 όντας συναισθηματικά ανεβασμένη και με την αυτοπεποίθηση στα ύψη θα υπάρχει έντονη επιθυμία για να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Κάτι που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο  από τους άλλους, καθώς θα είστε ακόμα πιο ελκυστικοί και θα έχετε αύξηση σημαντικά την δημοτικότητα σας στο αντίθετο φίλο. Ενώ, στα επαγγελματικά μπορείτε να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας.

Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα αξιοποιείστε αυτό το χρονικό διάστημα για να κάνετε την ανασκόπηση σας για την προηγούμενη χρονιά αλλά και για να θέσετε στόχους για την νέα. Φροντίζοντας παράλληλα τον εαυτό σας. Αποφεύγοντας να κοινοποιείται σκέψεις ή σχέδια προτού ακόμα προχωρήσετε στην υλοποίηση τους

και αποφεύγοντας να δίνετε αφορμές για κουτσομπολιά ή κακοπροαίρετα σχόλια στον χώρο της δουλειάς (κυρίως για τους γεννημένους από 1 – 3/10).

 


ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Τρίτη και μέχρι τις 22/9 σχέδια που κάνατε για οικονομικές συνεργασίες θα πρέπει να τροποποιηθούν λόγω των τρεχουσών εξελίξεων ή επαγγελματικοί στόχοι, που τρέχουν θα πρέπει να επιβλέπονται πιο στενά για να αποφευχθούν παρεκκλίσεις από αυτούς.

Από 30/8 έως 23/9 θα νιώσετε την ανάγκη να βελτιώσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, που τον τελευταίο καιρό είχαν βρεθεί σε αδιέξοδο ή ήταν τελματωμένες. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να πραγματοποιήσετε μυστικές συναντήσεις/επαφές προκειμένου να δώσετε ένα τέλος σε όλο αυτό το παρασκήνιο. Χωρίς να  αποκλείεται, να προκύψει μια κρυφή σχέση. Ενώ, μέσα σε αυτό το κλίμα της μυστικοπάθειας, που τόσο λατρεύετε θα υπάρχει και ένα γυναικείο πρόσωπο που θα σας στηρίζει οικονομικά ή ηθικά.

Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα επιδίδεστε στο κυνήγι της επίτευξης των επαγγελματικών σας στόχων, όπου αρκετές φορές θα κληθείτε να βάλετε τα χέρι στην τσέπη, καθώς κάθε εγχείρημα χρειάζεται και την ανάλογη οικονομική επένδυση. Φροντίζοντας παράλληλα να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, για να μην σας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Ενώ τέλος από την πλευρά σας θα πρέπει να μάθετε να μην ωραιοποιείτε καταστάσεις σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή (κυρίως για τους γεννημένους από 31/10 – 2/11).


 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από την Τρίτη μέχρι και τις 22/9 σε επαγγελματικές συνεργασίες ή γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα σας προς τα έξω ας είστε πιο λεπτομερείς και εξονυχιστικοί για να αποφύγετε απρόοπτα.

Από 30/8 έως 23/9 θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους και γνωστούς. Ενδεχομένως, να θελήσετε να βάλετε περισσότερο χρώμα στην ζωή σας, να αφιερώσετε χρόνο στα δικά σας πρόσωπα κάνοντας από κοινού διάφορες δραστηριότητες ή να θελήσετε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε κάποια οργάνωση.

Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα όσο και να θέλετε να επιδοθείτε αμέριμνοι και με χαρά στα επαγγελματικά σας. Οι εξελίξεις/συγκυρίες δεν θα σας αφήνουν, καθώς λίγο από την μια η εμφάνιση ξεχασμένων προβλημάτων, δυσκολιών στο σπίτι και λίγο από την άλλη η  πίεση που θα δεχτείτε από ανωτέρους ή πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας ενδεχομένως να σας κόψουν λίγο από την φόρα σας. Παραμένοντας όμως σταθερά προσανατολισμένοι προς αυτό που θέλετε να επιτύχετε δεν θα μασήσετε από τέτοιου είδους εμπόδια (κυρίως για τους γεννημένους από 30/11 – 2/12).

 


ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από την Τρίτη και μέχρι τις 22/9 σε σχέδια επαγγελματικά ή για ταξίδια κάνετε και ένα δεύτερο έλεγχο προτού πάρετε την τελική απόφαση ή πριν κλείσετε κάτι. Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο.

Ακόμη, από 30/8 έως 23/9 θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε νέες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες/συμφωνίες που θα σας φέρουν πιο κοντά σε επαγγελματικές φιλοδοξίες ή στόχους. Ενώ σε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις θα έλκεται τα βλέμματα πάνω σας. Για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την συγκυρία  για να προωθήσετε τις βαθύτερες φιλοδοξίες σας.

Από την Πέμπτη και για ένα μήνα σε σχέδια, ταξίδια ή μετακινήσεις απαιτείται να δείτε εξονυχιστικά την κάθε λεπτομέρεια, καθώς αλλιώς μπορεί να φαντάζεστε ορισμένα πράγματα και αλλιώς τελικά να καταλήξουν. Ακόμη, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αναμειχθείτε σε περίεργες ή μπερδεμένες καταστάσεις, συμβάντα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να πλήξουν την εικόνα σας. Ενώ, τέλος θα πρέπει να αφιερώνετε τον απαιτούμενο χρόνο για ξεκούραση (κυρίως για τους γεννημένους από 30/12 – 2/1).


 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τώρα μέχρι και τις 22/9 καλείστε να βρείτε τρόπους για να βάλετε σε μια τάξη οικονομικές υποχρεώσεις/οφειλές, κάνοντας και σε ορισμένες περιπτώσεις και αναθεώρηση αρχικών σχεδίων για το που θα επενδύσετε ή θα χαλάσετε χρήματα, προκειμένου να σας βγουν τα νούμερα.

Από την Τρίτη 30/8 έως και τις 23/9 η ανάγκη για να ταξιδέψετε, να βιώσετε νέες περιπέτειες, να γνωρίσετε ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία, κουλτούρα, ή να διευρύνετε γνώσεις  και ενδιαφέροντα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ενώ, η αυτοπεποίθηση σας και η διάθεση σας για ανάμειξη με κόσμο σας φέρνουν πιο κοντά με ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να σταθούν βοηθοί στα σχέδια σας. Για αυτό μην μένετε άπρακτοί δεχτείτε προτάσεις για εξόδους και κυνηγήστε το όνειρό σας.

Με το καλημέρα ο Σεπτέμβρης σας καλεί να φανείτε αυστηροί με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη καθώς κάτι από την μια ξεχασμένες οφειλές και κάτι από την άλλη ξαφνικές οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αποσυντονίσουν αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/1).

 


IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Τρίτη και μέχρι τις 22/9 οι σχέσεις σας με σύντροφο, οικογένεια ή γενικότερα με πρόσωπα που έχετε καθημερινή επαφή μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εξέτασης. Ενδεχομένως να αναθεωρήσετε αντιλήψεις για άτομα ή την στάση που έχετε απέναντι σε κάποιους.

Ακόμη, από 30/8 έως 23/9 ενδεχομένως  να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο στην  ζωή σας, καθώς είναι πιθανόν θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με ερωτική ζωή, κληρονομιές ή οικονομικές συνεργασίες. Με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η ηρεμία και η γαλήνη έστω και για λίγο στην ζωή σας. Ενώ δεν αποκλείεται, σχέσεις από το παρελθόν να επανέλθουν στην ζωή σας ή προτάσεις για συνεταιρισμό με άλλους.

Από την Πέμπτη και μέχρι τα τέλη του μήνα για να μην νοιώθετε σαν κατατρεγμένα σπουργιτάκια που οι άλλοι σας την πέφτουν και ζητούν περισσότερα από εσάς. Ηρεμήστε, καθώς μόνο τότε θα δείτε πιο ψύχραιμα τα πράγματα και ότι όντας για όλα υπάρχει λύση. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να αντιμετωπίστε τις όποιες καταστάσεις με διπλωματικότητα και χωρίς να επιτίθεστε ή να βγαίνει προς τα έξω ότι εσείς είστε κακούλιδες απέναντι σε ταίρι ή αφεντικά (κυρίως για τους γεννημένους από 26/ – 28/2).


Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

www.astro4u.gr