Από 5-9-2016 μέχρι 11-9-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα δείτε να ανταμείβονται και να αναγνωρίζονται το πρόγραμμα και η οργάνωση που επιδείξατε στην δουλειά, όπως επίσης η επιμονή και η υπομονή που επιδείξατε για αυτή. Αφού είναι πιθανόν να σας προσφερθεί μια καλύτερη θέση ή απλώς να αποκτήσετε την αναγνωσιμότητα, που επιθυμείτε.

Από 9/9 και για ένα ολόκληρο σχεδόν χρόνο όσοι το σκεφτόσασταν ή διστάζατε να πάρετε την απόφαση για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία, τώρα θα είναι πιο εύκολο να πάρετε την απόφαση για να το κάνετε, καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για κάτι τέτοιο. Ακόμη, οι δεσμευμένοι της παρέας ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας με ένα γάμο ή έναν αρραβώνα. Ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από φίλους ή συναδέλφους να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Καθόλην την διάρκεια της εβδομάδας στα σχέδια που θα κάνετε φροντίστε να είστε ρεαλιστές και να πατάνε στον πλανήτη γη, έχοντας λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους για αυτά.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Μέχρι και την Πέμπτη μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε προοπτική σε μια προσωπική σχέση μέσω κάποιας πρότασης/δέσμευσης που θα κάνετε. Ακόμη, ενδέχεται να κλείσετε κάποια επαγγελματική συνεργασία που υπόσχεται να δώσει άλλη προοπτική στην δουλειά σας ή τα παιδιά σας να αποφασίσουν να σπουδάσουν ή να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον τους κάνοντας κάτι δικό τους.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο όσοι αναζητάτε μια θέση εργασία αλλά και εσείς που θέλετε να κάνετε άνοιγμα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων μέσω συνεργασιών μπορείτε πιο εύκολα να το επιχειρήσετε, καθώς θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στον δρόμο σας. Αρκεί να βέβαια να είστε σε ετοιμότητα για να τις αδράξτε. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος μπορούν πιο εύκολα να αποκατασταθούν διαταραγμένες σχέσεις με φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες ή εργοδότες.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας ξεχασμένες κοινωνικές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σας σαστίσουν λίγο, καθώς θα σας αναγκάσουν να προβείτε σε δαπάνες που δεν είχατε υπολογίσει ή οι νεώτεροι από εσάς θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα χρήματα, που χαλάτε με φίλους.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα λάβετε ανάσες οικονομικής δροσιάς, καθώς ξεχασμένες υποχρεώσεις και οφειλές, όπως επίσης και απαιτήσεις δικές σας κυρίως στα επαγγελματικά θα μπορέσουν να τακτοποιηθούν. Γεγονός που θα σας δώσει χώρο και χρόνο για να αναπνεύσετε.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα ολόκληρο χρόνο, όντας πιο αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και με όρεξη για διασκέδαση, φλερτ και γενικότερα για απόλαυση της ζωής θα είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν στο ξεκίνημα μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή νέων χόμπι και ενδιαφερόντων. Ακόμα, οι αδέσμευτοι ίσως αποφασίσετε να εγκαταλείψετε το κλαμπ των εργένηδων ενώ οι δεσμευμένοι ή οι γονείς πιθανόν να εκφράσετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας για να μην πάνε στράφι τα όσο θετικά σας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, παραμείνετε ψύχραιμοι και μην δυναμιτίζετε την κατάσταση με αφεντικά, προϊσταμένους ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Όσο και αν το δίκαιο είναι με το μέρος σας βρείτε ένα πιο γλυκό και ήρεμο τρόπο για να περάσετε τα πράγματα που θέλετε.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Το γεγονός ότι μόλις ξεκίνησε η εβδομάδα και είναι μόνο κιόλας Δευτέρα, αυτός δεν είναι λόγος να χαλαρώσετε και να θεωρήσετε ότι δεν μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο σας. Αντιθέτως κανονίστε να συναντηθείτε ή να πάτε σε κάποια εκδήλωση όπου θα βρίσκονται και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που σας ενδιαφέρουν και από εκεί είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψετε με δεσμεύσεις που ισοδυναμούν με συμφωνίες/συνεργασίες.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αρχικά μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο του σπιτιού με πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν από την ζωή σας. Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017, θα ευνοηθείτε σε αγοροπωλησίες ακινήτων ή γενικότερα στην διευθέτηση ζητημάτων σπιτιού ή περιουσίας. Ενώ, μετά από πολλές συζητήσεις και σκέψεις ίσως πάρετε την μεγάλη απόφαση να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τέλος, για επαγγελματικά σχέδια ή για αλλαγές που ετοιμάζεστε να κάνετε στην καθημερινότητα φροντίστε να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, να έχετε συνυπολογίσει θετικά και αρνητικά και μετά να κινηθείτε. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τυχόν ευφάνταστες ή ιδανικές εικόνες που οι άλλοι θα σας παρουσιάσουν.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Μέχρι και την Τετάρτη και χρήματα στο πορτοφόλι σας περισσότερα θα δείτε, που κακά τα ψέματα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και παράλληλα η δουλειά και οι κόποι προηγούμενων προσπαθειών και καιρών θα αναγνωριστούν προσφέροντας σας και την ανάλογη θέση που επιδιώκετε.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε έντονη δραστηριότητα σε μετακινήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικούς λόγους ενώ οι νεότεροι σε ηλικία επικεντρώνεστε στο να διευρύνετε τις γνώσεις σας με σεμινάρια, νέους κύκλους σπουδών ή ακόμη και όσοι σταματήσατε τις προσπάθειες σας για να αποκτήσετε κάποιο δίπλωμα ή πτυχίο θα είναι πιο εύκολο να το ολοκληρώσετε τώρα. Μέσα στα πλάνα σας ίσως να είναι η απόκτηση ενός νέου μεταφορικού μέσου ή αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος. Επιπλέον, ευνοείστε στο να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν ρόλο στην ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για εσάς αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο να είστε πιο μετρημένοι στις επενδύσεις ή στα ρίσκα που αναλαμβάνετε, καθώς ενδέχεται κάποιες ασάφειες ή μικρά ζητήματα, που τα θεωρούσατε ανάξια συζήτησης. Ενδεχομένως στην συνέχεια μπορεί να γιγαντωθούν και να γίνουν τεράστια. Ενώ οι γονείς θα πρέπει να είστε πιο αυστηροί στις απαιτήσεις των παιδιών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Με το ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα η τύχη σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας υπόσχεται να ζήσετε ή να απολαύσετε μοναδικές στιγμές στην προσωπική ζωή, αρκεί να αφήσετε πίσω αναστολές και ντροπές και να κάνετε το πρώτο βήμα ή να αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Ακόμη, και στα επαγγελματικά μπορεί να κλείσετε συμφωνίες, συνεργασίες ή να λάβετε βοήθεια που θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε την δική σας δραστηριότητα.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο ευνοείστε σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα ενώ όσοι ξεκινήσατε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες τον περασμένο διάστημα μάλλον έφτασε η στιγμή να δείτε τους κόπους και τις θυσίες σας να ανταμείβονται σταδιακά. Θα υπάρξει μια βελτίωση στον τομέα των οικονομικών σας από χρήματα να προέρχονται κυρίως από συνεργασίες με άλλους ή συνεταιρισμούς. Ενδεχομένως να αναγνωριστούν οι επαγγελματικές σας ικανότητες και δυνατότητες ή να δεχθείτε μια μεγάλη πρόταση για νέα συνεργασία/συμφωνία, με αποτέλεσμα την βελτίωση των οικονομικών σας.

Το ότι εσείς τρώγεστε αυτή την περίοδο με τα ρούχα σας αυτός δεν είναι λόγος να την πληρώσουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Για αυτό ψυχραιμία και σκεφτείτε το τι θα πείτε προτού ανοίξετε το στόμα σας, για να μην τρέχετε στην συνέχεια να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Από 5 – 8/9 κάντε χρήση της βοήθειας που απλόχερα σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι και τότε είναι που θα δείτε σε χρόνο ρεκόρ δεύτερες σκέψεις, έγνοιες ή σκοτούρες για δουλειά ή γενικότερα για την καθημερινότητα για το πότε θα εξαφανιστούν.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απολογισμού μετά τις 9/9 θα είστε έτοιμοι και σίγουροι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους που θέλετε να πετύχετε. Στα συναισθηματικά ίσως προκύψει ένας πολύ μεγάλος έρωτας που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησιάς. Γενικότερα όμως θα πρέπει να προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να εκπληρώσετε πιο εύκολα τα όνειρα σας.

Παρά την όποια χαριτωμενιά και τσαχπινιά σας έχετε κατά νου ότι επικοινωνιακά λάθη δεν συγχωρούνται. Για αυτό προτού προβείτε σε χαρακτηρισμούς φροντίστε να έχετε ενημερωθεί πλήρως για όλη την κατάσταση και σε καμία περίπτωση μην παραμερίσετε την διπλωματικότητα σας. Τέλος τα μάτια σας δεκατέσσερα σε μετακινήσεις μικρές ή μεγάλες, καθώς εσείς μπορεί να είστε τυπικοί αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι και οι άλλοι.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας βγείτε, μιλήστε προβάλλετε ταλέντα, προσόντα, δεξιότητες ικανότητες, καθώς εκεί έξω σας περιμένει μια πολλή θετική εξέλιξη, που απλώς μπορεί να τοποθετήσει την επαγγελματική σας πορεία σε άλλη τροχιά. Ακόμη, είναι πολύ πιθανόν να σας ανατεθεί η καθοδήγηση κάποιας μικρής ομάδας ατόμων στη δουλειά ή να χρειαστεί να κάνετε υποδείξεις για κάποιο σχέδιο που βρίσκεται στον αέρα.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας. Εξαιτίας αυτού ίσως να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που προσεγγίζετε ή συνδιαλέγεστε με φίλους, συνεργάτες ή συναδέλφους. Ταυτόχρονα, μπορεί να επιλέξετε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να κάνετε έναν απολογισμό σχετικά με το τι έχετε καταφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια και το τι επιδιώκετε από εδώ και στο εξής.

Ενδεχομένως ο ενθουσιασμός σας για κάποια έξοδο ή εξόρμηση να σας οδηγήσει σε υπέρ μέτρα έξοδα, που στην συνέχεια να σας φέρουν σε δύσκολη οικονομική θέση. Για αυτό απαιτείται ψυχραιμία προκειμένου να αποδώσετε τις σωστές διαστάσεις σε κάθε κατάσταση/περίσταση.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας σας έρχονται τα καλύτερα, καθώς πέρα του ότι θα νοιώσετε ικανοποίηση για τις επαγγελματικές επιλογές που έχετε κάνει, θα δείτε και το πορτοφόλι σας να γεμίζει και μάλιστα τέτοιες εποχές. Γεγονός που όχι μόνο δεν σας διαψεύδει αλλά σας δικαιώνει και πανηγυρικά. Ακόμα, ενδέχεται αδέλφια ή κοντινοί σας άνθρωποι να κερδίσουν χρήματα εκτός δουλειάς τα οποία δεν θα δημοσιοποιήσουν.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας, με το να διευρύνετε το φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο ή να ενταχθείτε σε ομάδες, συλλόγους με κοινούς στόχους και ιδανικά. Ακόμη, θα δείτε επαγγελματικές συνεργασίες, που είχατε στα σκαριά το προηγούμενο διάστημα να προχωράνε, γεγονός που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας. Ενώ τέλος δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες ανακοινώσεις από την πλευρά σας όπως η αναγγελία ενός γάμου, αρραβώνα ή ο ερχομός ενός παιδιού.

Όσο δίκιο και αν έχετε αν προσπαθείτε να το διεκδικήσετε με τσαμπουκά και με όπλο το τσαγανό και τον ενθουσιασμό που σας χαρακτηρίζουν. Ε ναι τότε μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχετε. Για αυτό ψυχραιμία, νηφαλιότητα και χιούμορ για να περάσουν όλα ανώδυνα.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 5 – 8/9 επιδιώξετε την ανάληψη μεγαλόπνοων ή πολλά υποσχόμενων δουλειών και πρότζεκτ, καθώς θα είναι στα συν για την μετέπειτα εξέλιξη σας. Ακόμη, την ίδια περίοδο ενδέχεται να λάβετε βοήθεια από φίλους που βρίσκονται μακριά ή είχατε χαθεί όσον αφορά την κοινωνικό επαγγελματική σας καταξίωση.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε επαγγελματικές ή κοινωνικές φιλοδοξίες. Ενδεχομένως να πάρετε μια προαγωγή, να αλλάξετε επαγγελματική δραστηριότητα ή ακόμη και να αναγνωριστούν ικανότητες και ταλέντα με ανάλογες απολαβές. Προφανώς, με αυτές τις αλλαγές θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει μια κούραση και υπερένταση στην ατμόσφαιρα. Στα συναισθηματικά οι δεσμευμένοι ίσως να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κλέβετε τις εντυπώσεις και θα μαγνητίζετε τα βλέμματα επάνω σας. Με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να κάνετε μια σχέση.

Ζείτε σε ένα περιπετειώδες παρασκήνιο, που φαίνεται να το απολαμβάνετε αυτές τις ημέρες. Ωστόσο αυτός δεν είναι λόγος να αρχίσετε να ανοίγετε το στόμα σας παραπάνω από όσο πρέπει ή να εμπιστεύεστε άτομα που δεν έχουν επιδείξει τα ανάλογα εχέγγυα.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και την Τετάρτη δώστε όλη την ενέργεια και την ζωτικότητα σας, προκειμένου να κλείσετε ή να προχωρήσετε κάποια οικονομική συνεργασία/συμφωνία όπου σας παρέχει άλλο αέρα για να κινηθείτε στην δουλειά. Ακόμη, ενδέχεται να ευοδωθεί κάποια σχέση προσωπικού περιεχομένου με άτομο από τον ευρύτερο χώρο της δουλειάς.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, καθώς θα έρθουν στο δρόμο σας ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά εντός και εκτός χώρας. Αυτή την περίοδο ευνοείστε να πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες, να κάνετε μακρινά ταξίδια, να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Οι νεότεροι της παρέας θα έχετε επιτυχία σε σπουδές ή θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιο στόχο ή όνειρο ζωής. Τέλος, όσοι έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το νόμο σας δίνετε η δυνατότητα να τις τακτοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η χαρά σας να μοιραστείτε αλλά και να ζήσετε καταστάσεις με φίλους είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο εγκρατείς και να μην χαλάτε απλώς για την καλοπέραση σας αυτές τις ημέρες.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 5 – 8/9 φίλοι ή άτομα που εμπιστεύεστε από την δουλειά βοηθούν με τον τρόπο τους φυσικά ο καθένας για να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος ενδέχεται να γνωρίσετε μέσω κοινωνικών συναθροίσεων κάποιο άτομο ασυνήθιστα εντυπωσιακό, που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Από 9/9 και σχεδόν για ένα χρόνο οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές προς δημόσιους οργανισμούς, εφορίες ή τράπεζες μπορούν να διευθετηθούν χάρη στην βοήθεια φίλων, συνεργατών ή συναδέλφων, καθώς μέσω αυτών θα έρθουν και χρήματα, που θα σας δώσουν μια ανάσα ζωής. Οπότε δεν έχετε παρά να οργανώστε με μεθοδικότητα υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι και ξαλαφρωμένοι στο τέλος. Ακόμη μπορεί να υπάρξει οικονομική στήριξη από φίλο, σύντροφο ή έναν γονέα.

Ενδεχομένως οι ανώτεροι ή οι υφιστάμενοι να επέστρεψαν με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη από τις διακοπές τους και γεμάτοι διάθεση να βάλουν μπροστά τα σχέδια τους. Γεγονός, που σας αγχώνει και σας κάνει να θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα λόγω της πίεσης που θα υπάρξει. Ωστόσο ψυχραιμία τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, απλώς εσείς τα μεγαλοποιείτε λίγο λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που βρίσκεστε για τους δικούς σας λόγους.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

ww.astro4u.gr