Από 26-9-2016 μέχρι 2-10-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Το λέμε αυτό καθώς σας δίνετε η ευκαιρία να αρχίσετε να δρομολογείτε το άνοιγμα των φτερών σας προς νέους ορίζοντες, την υλοποίηση των ονείρων σας, την πραγματοποίηση κάποιου ταξιδιού ή σπουδών στο εξωτερικό και όλα αυτά βέβαια μπορούν να προχωρήσουν χάρη στην βοήθεια συντρόφου, κάποιου φίλου ή συνεργάτη.

Από την Τρίτη έως τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου επιστρατεύετε όλες τις δυνάμεις σας για να πετύχετε φιλοδοξίες σε επαγγελματικό ή σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια περίοδος όπου χρειάζεται να εργαστείτε σκληρά με επιμονή και υπομονή, προκειμένου να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που θα σας ανακόψει την πορεία, καθώς ο δρόμος σας, ενδέχεται να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. 

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου αποκτούν δέουσα σημασία μαζί με την ανάλογη βαρύτητα στην ζωή σας συνεταιρισμοί ή συνεργασίες, που μιλούν για την εκκίνηση μιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή την επέκταση/τροποποίηση της υφιστάμενης. Ενώ παράλληλα σας δίνετε και η δυνατότητα τακτοποίησης ξεχασμένων οικονομικών υποχρεώσεων ή εκκρεμοτήτων. Ασφαλώς μέσα σε αυτό το ντελίριο ξεκαθαρίσματος δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φιλίες και σχέσεις με το αντίθετο φύλλο.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Με το καλημέρα αυτής της εβδομάδας μην χρονοτριβείτε αποδεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση που σας έχει γίνει και έχει τις προοπτικές για κάτι καλύτερο ή κάντε εσείς το πρώτο βήμα προτείνοντας σε πιθανούς ενδιαφερομένους αυτό, που τόσο καιρό κλωθογύριζε στο μυαλό σας σε σχέση με την δουλειά σας.

Από 27/9 – 6/11 κινητοποιήστε για να θέσετε σε εφαρμογή μεγαλεπήβολα και μακρόπνοα σχέδια. Κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα λειτουργείτε περισσότερο με την λογική και λιγότερο με το συναίσθημα και θα είναι κυρίαρχο το αίσθημα της ελευθερίας και της ειλικρίνειας. Ενδέχεται, σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεφύγετε των επιτρεπτών ορίων, αν εγκαίρως δεν οριοθετήσετε μόνοι σας την διακριτική γραμμή που δεν θα πρέπει να παραβείτε. Ακόμη, είναι πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση από έναν φίλο για ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε μια συνεργασία με το εξωτερικό. Βέβαια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ταξιδέψετε είτε στην πραγματικότητα είτε νοερά μέσω εικόνων ή αγαπημένων βιβλίων. 

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα βρίσκονται στο προσκήνιο των εξελίξεων είτε το επιδιώξετε είτε όχι σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, γείτονες θείους, θείες ή γενικότερα πρόσωπα που έχετε ένα καθημερινό αλισβερίσι. Από όπου θα πάρετε γενναίες δόσεις υποστήριξης ηθικής ή ακόμη και οικονομικής. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα πιθανόν να θελήσετε να κάνετε αλλαγές σε καθημερινό πρόγραμμα, εργασιακή ρουτίνα ή διατροφικές συνήθειες. Ενώ τέλος ο κύκλος γνωριμιών σας με πρόσωπα που ασχολούνται με τέχνες και γράμματα θα σας δώσει το ερέθισμα να βγάλετε και εσείς προς τα έξω την καλλιτεχνική σας πλευρά.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μεγάλα κέφια και με όρεξη και διάθεση για να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Για αυτό αποδεχτείτε προτάσεις συνεργατών, φιλών ή γνωστών για εξόδους, καθώς είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάποιο ειδύλλιο.

Από 27/9 και μέχρι τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη αφυπνίζετε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και γίνεστε πιο επιθετικοί/μαχητικοί, προκειμένου να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν ασφαλιστικές εταιρείες, τρίτοι ή να απαιτήσετε το μερίδιο σας από συνεταιρισμούς ή κληρονομιές. Η φούρια σας δεν εξαντλείται εδώ αλλά ακόμη και στην προσωπική ζωή κάνετε σαφή ποια είναι τα επιτρεπτά σας  όρια. Ενώ παράλληλα, οργανώνετε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή και ώρα την πορεία των στόχων σας με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχετε θέσει. 

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, ανοίγετε και πάλι τα φτερά σας και με χάρη και τσαχπινιά αποζητάτε με κάθε δυνατή ευκαιρία να ξεχαστείτε από τρέχουσες υποχρεώσεις/εκκρεμότητες και να περάσετε καλά, καταδεικνύοντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν, στηρίζουν και σας γεμίζουν θετική ενέργεια. Κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν νέα φλερτ ή σχέσεις. Γεγονός, που θα σας δώσει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στα επαγγελματικά. Με αποτέλεσμα να έρθει και εκεί η αναγνώριση και η καταξίωση που περιμένατε.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Η οικογένεια είναι πολλή σημαντική για εσάς και όχι αδίκως αφού αυτή την φορά βοηθάει για να προχωρήσουν τα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σας σχέδια ή για να γίνουν πραγματικότητα συνεργασίες που δίνουν προοπτική.

Από 27/9 και έως τις 6 Νοεμβρίου βάζετε στοίχημα με τον εαυτό σας ότι θα εργαστείτε σκληρά με πρόγραμμα και πειθαρχία, προκειμένου να πετύχετε την κοινωνική καταξίωση που ονειρευόσασταν. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι από την έντονη παρόρμηση που έχετε για να κατακτήσετε τους αιθέρες, ωστόσο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες από πρόσωπα υψηλότερα σε ιεραρχία από εσάς. Για αυτό το λόγω θα πρέπει να δείξετε επιμονή και υπομονή. Ενώ παράλληλα, θα εκπέμπετε ένα μαγνητισμό με αποτέλεσμα να ελκύετε πρόσωπα στην ζωή σας, που ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή. 

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τις 17/10 θα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω από την οικογενειακή σας εστία και όχι άδικα αφού χάρη στην δική της αρωγή θα μπορέσετε να τρέξετε ζητήματα της δουλειάς, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας ή να βρείτε λύσεις. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος ίσως θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, όπως ανακαίνιση, μετακόμιση, διαρρύθμιση ή φιλοξενία προσώπων. Ενώ παράλληλα σας χτυπάει την πόρτα ο έρωτας ή σας δίνονται ευκαιρίες για επενδύσεις στο εξωτερικό ή σε διαφορετικά αντικείμενα.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Μέχρι και την Τρίτη κυριολεκτικά θα πάρουν φωτιά τα μέσα επικοινωνίας, καθώς θα είστε σε επαφές και συνομιλίες με αδέλφια, συγγενείς ή συνεργάτες, από όπου μπορούν να προκύψουν νέες συνεργασίες, ιδέες για επέκταση των δραστηριοτήτων σας μέσω συνεργασιών και συνεταιρισμών ή να προγραμματίσετε κάποια κοντινή απόδραση.

Από 27/9 και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου επιστρατεύετε την λογική, την πρακτικότητα και την λεπτομέρεια στο καθημερινό σας πρόγραμμα και στην δουλειά. Κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος γίνεστε ακούραστοι στρατιώτες και στόχος σας είναι η επίτευξη των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Ενδεχομένως, η ακόρεστη επιθυμία σας για επιτυχία να σας κάνει επικριτικούς ή καχύποπτους απέναντι στους άλλους, κάτι το οποίο θα πρέπει να το δουλέψετε για να μην το βγάζετε προς τα έξω σαν κάτι αρνητικό. Ακόμη, ορισμένοι ίσως να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα, γυμναστήριο ή ακόμη και νέα χόμπι, ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές για να μην ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας.

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου ξεκινάτε ένα κύκλο επαφών, επισκέψεων ή συναντήσεων με φίλους, συνεργάτες ή συναδέλφους, προκειμένου να προωθήσετε βαθύτερες επιδιώξεις, να επιτύχετε την επισφράγιση σημαντικών συμφωνιών ή να λάβετε την πολυπόθητη στήριξη που επιθυμείτε. Ενώ παράλληλα μέσα σε αυτό το διάστημα θα δείτε να τακτοποιούνται εκκρεμότητες ή να κλείνουν υποθέσεις που σας άγχωναν και έχουν να κάνουν με οικογένεια, ακίνητη περιουσία, κληρονομιές ή συνεταιρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και την Τρίτη μην το παίζετε δύσκολοι αποδεχτείτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι και με αυτό τον τρόπο θα δείτε σταδιακά τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Ακόμη και αν δεν σας αρέσουν αυτά που σας λένε τουλάχιστον ακούστε τα και μετά κρίνετε αν πρέπει ή όχι να τα ακολουθήσετε.

Από 27/9 και έως τις 6 Νοεμβρίου θα προσπαθείτε να περάσετε τον χρόνο σας όσο πιο ευχάριστα και ξέγνοιαστα γίνεται. Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες ή χόμπι που θα σας γεμίζουν τις μπαταρίες σας με ενέργεια, διάθεση, όρεξη και δύναμη για νέα πράγματα. Ενώ ορισμένοι θα είστε έτοιμοι να παίξετε με την φωτιά ρισκάροντας οικονομικά ή συναισθηματικά.  Όσοι θελήσετε να διακινδυνέψετε κάντε το άλλα έχοντας κατά νου τις τρέχουσες συγκυρίες.

Τέλος από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου φαίνεται ότι, έχει έρθει τώρα η κατάλληλη στιγμή για να αδράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οι δουλειές ή τα πρότζεκτ, που τρέχετε αρχίζουν να σας αποδίδουν χρήματα, όπως επίσης και οι διαφόρων μορφών στόχοι που είχατε θέσει φαίνεται ότι επιτυγχάνονται και βαίνουν καλώς. Ενώ παράλληλα πραγματοποιείτε και νέες γνωριμίες με πρόσωπα από τον χώρο των τεχνών ή ξεκινάτε συνεργασίες που έχουν κάνουν με καλλιτεχνικά θέματα.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Η τύχη σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας καλεί μέσω συνεργασίας με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον, συγγενείς ή γείτονες να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας. Δεν έχετε λοιπόν παρά να κάνετε πράξη αυτό που για εσάς είναι παιχνιδάκι από την φύση σας η συσχέτιση δηλαδή με κόσμο.

Από την Τρίτη και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου γίνεστε πιο συναισθηματικοί και στοργικοί με τα οικεία σας πρόσωπα και γενικότερα το περιβάλλον σας. Αυτή την περίοδο ίσως κληθείτε να επωμιστείτε κάποια οικογενειακά βάρη, γεγονός το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει σε λεκτική διαμάχη με τους δικούς σας ανθρώπους. Για αυτό το λόγω προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και ήρεμοι. Εκτός των άλλων, φροντίστε να είστε προσεκτικοί στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων ή ηλεκτρικών συσκευών καθώς είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα θελήσετε να ενταχθείτε σε νέες ομάδες, οργανώσεις ή συλλόγους, από όπου είναι πιθανόν να προκύψουν και νέες γνωριμίες, δηλαδή κάτι πρωτότυπο για εσάς! Ακόμη, οι αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε σε εξωτερική εμφάνιση, ντύσιμο, στυλ ή το πάθος που θα έχετε για να ξεκινήσετε κάποια δική σας επαγγελματική δραστηριότητα θα συμβάλουν στο να εκτοξευθεί η δημοτικότητα σας στα ύψη.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Τρίτη αξιοποιείστε τις κρυφές στηρίξεις που θα έχετε στα οικονομικά σας, προκειμένου να κάνετε ανοίγματα ή επενδύσεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες μπορούν να σας αποφέρουν πολλά περισσότερα στην συνέχεια.

Από 27/9 και μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα θέλετε να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον, φίλους ή γείτονες, που έχετε καιρό να τα πείτε. Με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσετε αρκετές μετακινήσεις ή κοντινά ταξίδια. Ενώ, η ανάγκη σας να είστε συνεπείς σε όλες τις υποχρεώσεις σας, ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις να σας κάνει λιγότερο σχολαστικούς από ότι συνήθως είστε, προκειμένου να τα προλάβετε όλα. Κάτι το οποίο καλό θα ήταν να αποφύγετε για να μην έχετε στην συνέχεια λεκτικά ή οδικά ατυχήματα. 

Τέλος από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου μάλλον φαίνεται ότι έφτασε  η ώρα να κάνετε ένα διάλλειμα από συνεργασίες, σχέσεις ή φιλίες που έχουν βαλτώσει και να επικεντρωθείτε στα δικά σας φλέγοντα ζητήματα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε προς τα πού θέλετε να πάτε, τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε και με ποιο τρόπο θα το καταφέρετε. Ούτως η άλλως εύνοια έχετε σε όλους τους τομείς και φαίνεται ότι γυναικεία πρόσωπα σας βοηθούν για να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας ή για έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα του ενδιαφέροντος σας.  

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Μέχρι και την Τρίτη δεν έχετε παρά να κινήσετε γη και ουρανό, προκειμένου να κάνετε τα πρώτα βήματα για στόχους και επιδιώξεις ζωής και μετά όλα τα υπόλοιπα θα είναι πιο βατά και διαχειρίσιμα.

Από 27/9 και μέχρι αρχές Νοεμβρίου ρίχνετε όλο το είναι σας, την ενέργεια και το πάθος σας στην δουλειά, προκειμένου να δείτε κάποια θετική εξέλιξη στο πορτοφόλι σας. Ασφαλώς αυτό προϋποθέτει να δείξετε επιμονή, υπομονή, πειθαρχία και να απωλέσετε για λίγο την γενναιόδωρη και γαλαντόμα πλευρά σας. Προκειμένου να μην πάνε χαμένοι ή να μην εξανεμιστούν στους πέντε ανέμους τα όποια χρήματα εισπράξτε, για να σας μείνει κάτι στο τέλος από όλο αυτό το τρέξιμο.

Τέλος από το Σαββατοκύριακο και μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου αξιοποιείστε στο έπακρον φιλίες ή γνωριμίες, καθώς μέσω αυτών βοηθιέστε ή παίρνετε την ανάλογη στήριξη για να επιτύχετε αυτά που επιθυμείτε τόσο σε οικονομικό, κοινωνικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και την Τρίτη μπορείτε να προχωρήσετε στην ανακοίνωση μίας νέας επαγγελματικής συμφωνίας/συνεργασίας που ως τώρα κρατούσατε μυστική ή μια κρυφή σχέση μπορεί να επισημοποιηθεί. Γενικότερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε αφανείς και μη υποστηρικτές στις όποιες ενέργειες σας για αυτό καλό θα ήταν να μην μένετε άπραγοι αλλά να πιάσετε νωρίς δουλειά. Ενώ οι υπόλοιποι κάνετε κρούσεις σε ανώτερους ή προϊσταμένους για κάποια εξέλιξη

Από την Τρίτη και μέχρις τις 6/11 γίνεστε πιο ενεργητικοί, μαχητικοί, δραστήριοι, ενθουσιώδεις και γενικότερα πιο θετικοί στο να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες ή στόχους. Οι όποιες αναστολές ή επιφυλάξεις ενδεχομένως είχατε στο παρελθόν κάμπτονται πιο εύκολα. Ακόμη, αυτή την χρονική περίοδο είναι πιθανόν να είστε εστιασμένοι στις δικές σας επιδιώξεις ή να έχετε παρωπίδες και να μην υπολογίζετε τις γνώμες των γύρω σας και ιδιαίτερα της οικογένεια σας, με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε με τους γονείς ή τον/την σύντροφό σας. Ενώ, καλό θα να ελέγχεται την ανυπομονησία σας διότι μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. 

Τέλος από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου δεν έχετε παρά να τρέξετε για να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή συνεργασίες, που θα δώσουν μια νέα δυναμική στην δουλειά σας ή θα επεκτείνουν το αντικείμενο δραστηριοτήτων σας. Ακόμη με την ανάλογη βοήθεια από φίλους, σύντροφο, γνωστούς ή συνεργάτες μπορείτε να τρέξετε και θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, περιουσίες ή με την κοινωνική σας αποκατάσταση. . Είναι μια περίοδος, όπου η συναναστροφή με κόσμο και οι νέες γνωριμίες, θα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και την Τρίτη τρέξετε εκκρεμεί ζητήματα που έχετε σχετικά με σπουδές, νομικές υποθέσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, κάποιο πρόσωπο από μακριά ή μια νέα ιδιαίτερη συνεργασία, καθώς και άτομα θα υπάρξουν για να σας βοηθήσουν αλλά και αποτελέσματα επιθυμητά ή ευτυχή θα έχετε.

Από τις 27/9 και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου αποφασίζετε να απομακρυνθείτε για λίγο από το προσκήνιο, προκειμένου να αξιολογήσετε – επανεξετάσετε τους στόχους σας.  Ακόμη, αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί λόγω βιασύνης ή θυμού ίσως να εμπλακείτε σε νομικές περιπέτειες. Ενώ παράλληλα την ίδια περίοδο, ίσως έχετε μυστικές επαφές ή συναντήσεις με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων. 

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα σας απασχολήσουν έντονα επικείμενες μελλοντικές συνεργασίες επαγγελματικού περιεχομένου που είτε βρίσκονται στα σκαριά και δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί είτε είναι ήδη υφιστάμενες. Ακόμη, οι έχοντες σχέση θα αρχίσετε να την βλέπετε μέσα από μια άλλη προοπτική δίνοντας της διάρκεια ή κάνοντας σχέδια για αυτή.  Ενώ κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου θα λάβετε ηθική αναγνώριση και επιβράβευση για την δουλειά σας, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο της οικονομικής επιβράβευσης.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Μέχρι και την Τρίτη ευχάριστα νέα θα λάβετε από σύντροφο, συνεργάτες ή προϊσταμένους όπου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σας μιλάνε ή ακόμη και θα φέρνουν στο πορτοφόλι σας επιπλέον χρήματα. Ενδεχομένως συνεταιρισμοί που συμμετείχατε, συνεργασίες που είχατε κάνει να αρχίζουν να αποφέρουν ή να σας έρθουν κληρονομιές.

Από 27/9 και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου δουλεύετε στο φουλ και ακούραστα για να πετύχετε την κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση που τόπο πολύ επιδιώκατε. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες, σωματεία, ή οργανισμούς, οι οποίοι θα σας φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας.  

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου πραγματικά θα απορείτε και εσείς με τους εαυτούς σας που κρύβατε τόση δύναμη και κουράγιο. Αυτό το λέμε, καθώς θα έχετε αναζωογονηθεί πλήρως και θα είναι σαν να μιλάμε για άλλους ανθρώπους, όπου το μέλλον, η κατάστρωση νέων σχεδίων και το άνοιγμα των φτερών σας προς νέους ορίζοντες θα έχουν προτεραιότητα. Ασφαλώς σε αυτή την διαδικασία μεταμόρφωση βάζουν το χεράκι τους φίλοι, σύντροφος ή συνάδελφοι που σας παροτρύνουν να προβείτε σε αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα αλλά και στον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



ww.astro4u.gr