Από 10-10-2016 μέχρι 16-10-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα θα λάβετε σχετικά με κάποια συνεργασία, σχέση ή συμφωνία που σχετίζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με εξωτερικό, σπουδές, νομικές εκκρεμότητες ή σχέδια για το μέλλον γενικότερα.

Ακόμη μέχρι και την Πέμπτη θα διαπιστώσετε ότι στις επαγγελματικές ή κοινωνικές σας επιδιώξεις, ότι δεν είστε μόνοι αλλά έχετε και αφανείς συμμάχους.

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και αποφύγετε απροειδοποίητα ξεσπάσματα ή επαναστάσεις προς φίλους, συνεργάτες, συνέταιρους ή ακόμη και σύντροφο. Μάθετε να ελέγχετε τον εαυτό σας. Διαφορετικά και σχέσεις θα χαλάσετε αλλά και πολλά από τα κεκτημένα σας θα απωλέσετε.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει σε ανοδική τροχιά και αυτό σας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Επιπροσθέτως σε αυτό έρχονται και οι ευχάριστες ειδήσεις, που θα λάβετε μέχρι και την Τετάρτη σχετικά με συνεργασίες ή συμφωνίες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής σας.

Ενώ μέχρι και την Πέμπτη επιδιώξεις και στόχοι πιο καλλιτεχνικού ή αλτρουιστικού ενδιαφέροντος προχωράνε πιο εύκολα ή βρίσκεται τα κατάλληλα άτομα για να σας βοηθήσουν ή να κοινοποιήσουν το μήνυμα σας.

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο ας είστε πιο μετρημένοι και συνεπείς τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε κοινωνικές υποχρεώσεις. Αποφύγετε ασάφειες ή αδιευκρίνιστες καταστάσεις για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή μπερδέματα. Ενώ σε καμία περίπτωση μην αφήσετε τον θυμό ή την αγανάκτηση για ότι δεν σας αρέσει να κερδίσει έδαφος. Με αποτέλεσμα να θελήσετε να κάνετε την επανάσταση σας. Ψυχραιμία και νηφαλιότητα απαιτείται.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μέχρι και την Τετάρτη θα έχετε κάποια θετική ανταπόκριση από το πρόσωπο για το οποίο η καρδιά σας σκιρτούσε. Για αυτό μην κλείνετε πόρτες αλλά δώστε λίγο ακόμα χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Μέχρι και την Πέμπτη οι ελεύθεροι ας βιαστείτε για να κλείσετε συμφωνίες και συνεργασίες που θα δώσουν μια νέα δυναμική στο επάγγελμα σας. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι μέσω χρημάτων που θα σας έρθουν από φίλους, κληρονομιά, δωρεά ή τυχερά παιχνίδια θα μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας ή να αλλάξετε το status σας.

Τέλος από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα τέλη του μήνα φροντίστε να μην γείρει η ζυγαριά εις βάρος της προσωπικής σας ζωής. Καλοί οι φίλοι, οι έξοδοι, οι στόχοι που έχετε θέσει αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι σας έχουν ανάγκη, για αυτό κάνετε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας. Τέλος ξαφνικά ξεσπάσματα και αντιδράσεις από το πουθενά για μελλοντικά σχέδια, ταξίδια ή σπουδές θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην χαλάσετε αυτά που ήδη έχετε χτίσει.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Μέσω της οικογενειακής ηρεμίας και γαλήνης θα μπορέσετε να εκτοξεύσετε την δουλειά σας ή να την πάτε προς τα εκεί που ονειρεύεστε εσείς. Για αυτό φροντίστε να έχετε τακτοποιήσει τα του οίκου σας, προκειμένου να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα νέα για την δουλειά σας.

Μέχρι και την Πέμπτη όλα συνηγορούν υπέρ του να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις και να κάνατε και τα απαραίτητα βήματα, που θα σας φέρουν πιο κοντά στο άνοιγμα των φτερών σας. Για αυτό ας είστε σε ετοιμότητα.

Από το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες δυο εβδομάδες γίνεστε ακόμα πιο κοινωνικοί και δεν χάνετε ευκαιρία για έξοδο. Ενώ παράλληλα θα έχετε και την ανάλογη οικονομική στήριξη για να προχωρήσετε τα σχέδια σας όσον αφορά την δουλειά σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να οδηγηθείτε σε ακρότητες τόσο κοινωνικά ή και επαγγελματικά, καθώς τότε θα υπάρξουν και οι ανάλογες συνέπειες.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Μην χρονοτριβείτε και μην μένετε μόνο στις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε μέχρι την Τετάρτη. Αντιθέτως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου τα καλά μηνύματα να γίνουν συμφωνίες, συνεργασίες ή συμβόλαια που θα διασφαλίζουν ότι οι υποσχέσεις άμεσα ή βαθμηδόν θα υλοποιηθούν.

Μέχρι και την Πέμπτη η υπομονή και η ακόρεστη επιμονή που δείχνετε στα επαγγελματικά σας τον τελευταίο καιρό επιβραβεύεται μέσω κάποιας συνεργασίας, συμφωνίας, επιτυχημένων επενδύσεων ή ρίσκων που αναλαμβάνετε.

Από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα τέλη του μήνα ρίχνετε όλο το βάρος για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Ξεκινάτε δυναμικά με ενέργεια και ενθουσιασμό, προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα σας. Ωστόσο για να πάνε όλα κατ’ ευχήν αποφύγετε να τα βάλετε με τους άλλους ή να χαλάσετε συνεργασίες και σχέσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Οι τονωτικές ενέσεις στα οικονομικά σας φαίνεται να μην έχουν σταματημό για φέτος. Αυτό το λέμε, καθώς μέχρι και την Τετάρτη θα λάβετε προσφορές σχετικά με την αξιοποίηση κάποιου ακινήτου που  θα είναι αρκετά προσοδοφόρες ή οικογένειας σας θα σας στηρίξει πέρα από ηθικά και οικονομικά σε αυτό που έχετε επιλέξει να κάνετε.

Ενώ μέχρι και την Πέμπτη θα υπάρχει έντονο φλερτ ή εκδήλωση ενδιαφέροντος κάποιου από τον ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον προς το πρόσωπο σας.

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα τέλη του μήνα ας είστε πιο εγκρατείς ή καλύτερα θέστε ένα όριο στον εαυτό σας σχετικά με το τι είναι απαραίτητο και επείγον να γίνει και τι όχι. Ειδάλλως θα χαλάσετε κάποια ευρώ για τα οποία στην συνέχεια μάλλον θα διαπιστώσετε ότι δεν θα έπρεπε να σπαταληθούν για αυτό τον σκοπό.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Μέχρι και την Τετάρτη θα έχετε θετικά μηνύματα για επικείμενες ή νέες συνεργασίες/συμφωνίες. Ακόμη, εσείς που περιμένατε να γίνετε δεκτοί σε κάποιο κύκλο σεμιναρίων ή να ξεκινήσετε κάποια σειρά μαθημάτων τα καταφέρνετε. Ενώ για όλους ισχύει ότι η διεύρυνση του κύκλου επαφών και γνωριμιών είναι πλέον παιχνιδάκι.

Μέχρι και την Πέμπτη μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά εκκρεμότητες καθημερινότητας ή δουλειά και να βάλετε σε μια νέα σειρά της ζωή σας και τα καθήκοντα σας.

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα τέλη του μήνα αποφασίζετε να βάλετε σε εφαρμογή το σχέδιο σκούπα όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες, ακόμα και στην προσωπική σας ζωή. Κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και κρατάτε αυτούς με τους οποίους θέλετε να συνεχίσετε. Ωστόσο φροντίστε να μην υποκινηθείτε από βεβιασμένες αποφάσεις ή εν βρασμώ για να μην το μετανιώσετε στην συνέχεια.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη καταφτάνει αθόρυβα και μυστικά η οικονομική βοήθεια που περιμένατε για να σας βγάλει από τα δύσκολα και να μπορέσετε να αναπνεύσετε με ανακούφιση.

Ενώ μέχρι και την Πέμπτη η έντονη κινητοποίηση και το πέρα δώθε που βρίσκεστε τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, φαίνεται να αποδίδει καρπούς καθώς προκύπτει μια νέα επαγγελματική ιδέα, μια ευκαιρία για επένδυση ή γεννιέται ένα νέο φλερτ.

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και μέχρι και τα τέλη του μήνα κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας, στην δουλειά, στο σπίτι ή εκκίνηση της δική σας επαγγελματικής δραστηριότητας θα σας απορροφήσουν χρόνο και ενέργεια. Για αυτό φροντίστε να έχετε θωρακίσει καλά τον οργανισμό σας για να ανταπεξέλθει. Ενώ στα νέα σας εγχειρήματα αποφύγετε την ανάμειξη σας σε σκοτεινές, ζοφερές ή αδιευκρίνιστες υποθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη τα νέα που θα λάβετε σχετικά με προσωπικές επιδιώξεις και στόχους θα σας κάνουν να πετάξετε από την χαρά σας στους έβδομους ουρανούς, καθώς θα έχετε θετική ανταπόκριση για αυτά που αγωνίζεστε.

 Ενώ μέχρι και την Πέμπτη η οικονομική και η ηθική στήριξη που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προσωπικά εμπόδια ή οικογενειακούς σκοπέλους.

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη και πάλι. Η αγάπη για τα απλά καθημερινά πράγματα, η επιθυμία για νέες περιπέτειες, φλερτ ή ακόμα και η επιδίωξη για την εκκίνηση μιας νέας επαγγελματικής ιδέας θα σας δώσουν φτερά. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε μετρημένοι σε αυτά που λέτε στους άλλους ακόμη και αν έχετε δίκιο και η πραγματικότητα είναι έτσι ακριβώς όπως την περιγράφετε. Καλό θα ήταν να μην τους την παρουσιάσετε έτσι ωμά.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και την Τετάρτη τα μηνύματα που θα λάβετε από την δουλειά σας ή από πρόσωπα με ισχύ και εξουσία θα σας ξε -αγχώσουν και θα σας κάνουν να σταματήσετε να έχετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με εσάς, τις δυνατότητες ή τις επιδιώξεις σας.

Ενώ μέχρι και την Πέμπτη μέσα από το ντελίριο επαφών, συνομιλιών ή συναντήσεων, που θα έχετε ενδεχομένως να προκύψει κάποια νέα γνωριμία,  συμφωνία ή να κλείσετε κάποια συνεργασία.

Τέλος από το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα τέλη του μήνα  υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με σπίτι ή οικογένεια ενδεχομένως να σας κάνουν για λίγο να σαστίσετε ή να σας αιφνιδιάσουν. Ωστόσο επιδείξτε ψυχραιμία και όλα θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Δεν έχετε πάρα να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας, ώστε οι ευχάριστες ειδήσεις και τα μηνύματα που θα λάβετε μέχρι και την Τετάρτη σχετικά με σπουδές, κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή γενικότερα μελλοντικές επιδιώξεις από φίλους να γίνουν πραγματικότητα.

Ενώ μέχρι και την Πέμπτη χάρη στην στήριξη που λάβετε από κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας ή που για εσάς έχει ιδιαίτερη θέση στην ζωή σας, θα γεμίσετε μπαταρίες, ενέργεια και η αυτοπεποίθηση σας θα φτάσει στα ύψη σας.

Τέλος, από το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας, όπου δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να κάνετε ή να έχετε πολλές μετακινήσεις ή κοντινές εξορμήσεις. Ενώ οι συνομιλίες, επαφές με κοντινό περιβάλλον και συγγενείς θα έχουν τον πρώτο λόγο, από όπου θα πάρετε και στήριξη για να ξεκινήσετε και κάτι δικό σας.

 

 IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Μέχρι και την Τετάρτη μπορείτε να εκκινήσετε συζητήσεις ή να τρέξετε θέματα που έχουν να κάνουν με κάποιο δάνειο, με ασφάλειες, με περιουσιακά με συνεταιρισμούς ή συνεργασίες, καθώς θα βγείτε ευνοημένοι από αυτές. Ενώ παράλληλα η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας προσδώσει μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες σας.

Μέχρι και την Πέμπτη η επίτευξη στόχων ή είσοδος σε ομάδες αποτελεί προτεραιότητα για εσάς. Για αυτό κινητοποιείται όλο το είναι σας για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα σας.

Τέλος από το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες δυο εβδομάδες η εκκίνηση κάποιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας ή ξεχασμένες υποχρεώσεις που έρχονται και πάλι στο φως θα σας αναγκάσουν να

βάλετε το χέρι στην τσέπη. Ωστόσο και πάλι καθαρή την βγάζετε αφού στην άκρη του τούνελ διαφαίνεται να υπάρχουν αφανείς σύμμαχοι πρόθυμοι να σας συνεισφέρουν.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

ww.astro4u.gr