Από 17-10-2016 μέχρι 23-10-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Τρίτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα δίνετε όλα για όλα προκειμένου να προχωρήσουν ή να κλείσουν συνεργασίες, συμφωνίες ή συνεταιρισμοί, που όχι μόνο θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση αλλά και θα αλλάξουν την εικόνα σας.

Από 18/10 και για περίπου ένα μήνα θα έχετε την τάση μεγαλοποίησης, υπερβολής ή και διόγκωσης όσον αφορά σχέδια που έχετε στα σκαριά τόσο για εσάς τους ίδιους όσο και για τους δικούς σας κοντινούς ανθρώπους. Τα οποία μπορεί να αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, γενικότερα το μέλλον σας, εκκρεμείς νομικές υποθέσεις, συσχέτιση με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμα και φιλίες.   

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή κινείται γη και ουρανό προκειμένου να δείτε σχέδια που έχετε κάνει για το μέλλον, τα οποία μπορεί να αφορούν κάποια συνεργασία, δουλειά στο εξωτερικό, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο να γίνονται πραγματικότητα.

Από 18/10 και για ένα σχεδόν ολόκληρο μήνα θα είναι πολύ έντονες, έκδηλες οι επιθυμίες που θα έχετε και θα υπάρχει μια τάση υπερβολής όσον αφορά αυτές, ακόμα και σε καθημερινότητα ή δουλειά. Επίσης, σε τυχόν αρωγή ή οικονομική ενίσχυση που περιμένετε να λάβετε μην περιμένετε κάτι παραπάνω από τις αρχικές δεσμεύσεις ή όσον αφορά το χρόνο παράδοσης μην πιέζετε τις καταστάσεις για να τρέξουν πιο γρήγορα..  

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από την Τρίτη και μέχρι την Παρασκευή ρίχνετε όλο το βάρος και την ενέργεια σας, προκειμένου να βρείτε νέες πηγές χρηματοδότησης, να τακτοποιήσετε οφειλές ή εκκρεμότητες προς δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή για να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την δουλειά σας.

Από 18/10 – 11/11 οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε μια μορφή συνδιαλλαγής, δοσοληψίας και αυτοί μπορεί να είναι φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συνεργάτες συμβάλουν, ώστε να αναπτερωθείτε οικονομικό-συναισθηματικά. Ενδεχομένως με την βοήθεια ή την παρότρυνση τους να προκύψει κάτι αξιόλογο σε επίπεδο συμφωνίας, συνεργασίας ή συνδιαλλαγής που να σας δώσει την ανάλογη παρότρυνση για να μπορέσετε να προχωρήσετε αγέρωχα τα σχέδια σας. Ακόμη, όσον αφορά το κομμάτι των ερωτικών σχέσεων υπάρχει ένα κύμα ευφορίας, αισιοδοξίας ή χαράς που σας κατακλύζει και όχι άδικα αφού και για τους μεν ελεύθερους ή και για τους μη σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρξει έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα στο εν λόγω θέμα δίνοντας ορισμένες φορές ακόμα και μέγα τονικές διαστάσεις.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Μέχρι και την Παρασκευή αναλαμβάνετε δράση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έτσι λοιπόν όσοι είχατε ή έχετε κάποια σχέση προσωπικού ενδιαφέροντος στα σκαριά ή επεξεργάζεστε κάποια επαγγελματική πρόταση παίρνετε πρωτοβουλία και αποφασίζετε να κάνετε τις πρώτες κινήσεις, προκειμένου να δείτε προς τα πού πάει η κατάσταση.

Από 18/10 – 11/11μπορείτε  να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια που κάνατε εδώ και πολύ καιρό, όσον αφορά πρόγραμμα διατροφής, γυμναστικής, καθημερινής ρουτίνας ή εργασίας. Ενδεχομένως οι αλλαγές να περιλαμβάνουν και την χρήση συσκευών ή μηχανημάτων που θα διευκολύνουν ή βελτιώνουν τις υπάρχουσες καταστάσεις. Τέλος, σε όλη αυτή την προσπάθεια σας δεν είστε μόνοι, καθώς έχετε την αμέριστη στήριξη από οικογένεια ή φίλους για να έρθετε πιο κοντά ή και ακόμα να κατακτήσετε διακαείς πόθους, που θα προσδώσουν άλλο χρώμα και τόνο στην ζωή σας. 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Η εβδομάδα ξεκάνει με εσάς να είστε στα κόκκινα και έτοιμοι να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Με αποτέλεσμα να βάζετε ένα τέλος σε μισοτελειωμένες δουλειές ή να κάνετε το πρώτο βήμα για επαγγελματικά ανοίγματα. Ακόμη και εσείς που έχετε ζητήματα που σχετίζονται με σπίτι και οικογένεια δραστηριοποιείστε για να τα κλείσετε.

Από 18/10 -11/111 αποφασίζετε να συνδυάσετε διασκέδαση με εργασία. Θέλετε να ξεφαντώσετε αλλά δεν μένετε μόνο σε αυτό παράλληλα πραγματοποιείτε και ένα κύκλο επαφών ή συναντήσεων προκειμένου να προβληθείτε, (ως λέοντες δεν θα μπορούσατε να κάνατε και διαφορετικά) τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Στις ενέργειες σας όλο αυτό το διάστημα, μην το παρακάνετε ή μην φτάσετε στα άκρα, προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σκέψεις ιδέες ή όνειρα σχετικά με προσωπική ζωή, παιδιά ή την δική σας επιχείρηση είναι στην πρώτη γραμμή για αυτό το μήνα, ωστόσο μην το παρακάνετε οραματιζόμενοι ανέφικτα πράγματα είτε θετικά είτε αρνητικά. Εσείς που σκέφτεστε να επενδύσετε, ελέγξτε και επιβεβαιώστε ότι η επιλογή σας είναι η καλύτερη δυνατή και φροντίστε να διαλευκάνετε θολές ή μπερδεμένες επιχειρηματικές επιλογές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μεγάλα κέφια. Με την αισιοδοξία, την χαρά και την διάθεση για ρίσκο, τζογάρισμα, επαγγελματικά ανοίγματα, καλοπέραση και φλερτ να χτυπάνε κόκκινο. Για αυτό αξιοποιείστε την ενέργεια και την διάθεση σας για να βελτιώσετε την κατάσταση σας ή για να επιτύχετε στόχους. Ενώ αποφύγετε να στηριχτείτε μόνο στην παρορμητικότητα σας για τις επιλογές, που θα κάνετε.

Από 18/10 – 11/11 θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ενδεχομένως να αγοράσετε κάποια μικρό πράγματα για να του δώσετε μια νέα αίσθηση ή ακόμη και να αλλάξετε την διαρρύθμιση στα ήδη υπάρχοντα. Ακόμη, θέματα της οικογένειας ή εσάς των ίδιων που αφορούν μελλοντικά οικονομικά ανοίγματα, αύξηση των ατόμων του σπιτιού, σχέσεις με πρόσωπα από μακριά ή εκκρεμείς νομικές υποθέσεις μην τα διογκώσετε είτε θετικά είτε αρνητικά. Δείτε τα ψύχραιμα και αποδώστε τους τις πραγματικές διαστάσεις. Επίσης σας παρέχετε η δυνατότητα, αρκεί να μην το παρακάνετε και φτάσετε στο άλλο άκρο, με την συνδρομή των δικών σας ανθρώπων να ενταχθείτε στις ομάδες που θέλετε, να διευρύνετε τον κύκλο σας και γενικότερα να έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή με πολλές προσκλήσεις για εξόδους. 

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Κατά πιάνεστε μέχρι και την Παρασκευή με τα του σπιτιού τόσο ως άψυχο υλικό όσο και ως έμψυχο. Για αυτό είναι πολύ πιθανόν να πουλήσετε ή να ενοικιάστε κάποιο ακίνητο, να αγοράσετε νέα αντικείμενα, να αλλάξετε διαρρύθμιση, να το βάψετε ή να σας απασχολήσουν οι επαγγελματικές εξελίξεις κάποιου προσώπου της οικίας σας.

Από 18/10 – 11/11 η πραγματοποίηση κοντινών αποδράσεων, ταξιδιών ή επισκέψεων κυριαρχεί, καθώς ξεκινάτε ένα πολύ έντονο πάρε δώσε για να προβάλετε τον εαυτό σας. Ακόμη, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή να κάνετε έναρξη για κάποιο τίτλο σπουδών. Επίσης, σε επιθυμίες που θα θέλετε να ικανοποιήσετε ή σε χρήματα που είναι να σας έρθουν λόγω κληρονομιών, συνεργασιών ή από επιστροφή εξαιτίας λανθασμένων χρεώσεων από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς μην απαιτήσετε πολύ περισσότερα ή λιγότερα από αυτά που σας αναλογούν. Έχετε πάντα στην άκρη του μυαλού ότι ένα μεγάλο μέρος των πραγμάτων που μας συμβαίνουν είναι θέμα σκέψης, για αυτό καθοδηγείστε εσείς το μυαλό σας και όχι αυτό εσάς.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και την Παρασκευή θα έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και επαφές. αρκετές από τις οποίες θα τις επιδιώξετε εσείς, καθώς μέσω αυτών μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν να προβάλλετε την δουλειά σας και να αναδειχθείτε ή να επωφεληθείτε μέσω αυτής

Από 18/10 – 11/11 ένα κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας σας κατακλύζει τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σας και όχι άδικα αφού τα δείγματα γραφής και από τις δυο πλευρές είναι θετικά. Όντας πιο σταθεροί, σίγουροι και στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και δυνατότητες εκπέμπετε άλλο αέρα. Γεγονός που σας χαλαρώνει και σας παρέχει την δυνατότητα να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Ακόμη, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις με άτομα από μακριά, το εξωτερικό, ή με αυτά που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα. 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Μέχρι και την Παρασκευή αυτό που προέχει για εσάς είναι η βελτίωση των οικονομικών σας. Για αυτό δεν διστάζετε να κάνετε κίνηση και να απαιτήσετε από εργοδότες κάποια αύξηση ή οφειλόμενα χρήματα.  Αυτές τις ημέρες θα αισθάνεστε ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας αλλά δεν ισχύει απόλυτα. Για αυτό μην παρασυρθείτε και αρχίσετε να σκορπάτε αλόγιστα.

Από 18/10 – 11/11 όντας πιο γοητευτικοί και με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για περιπέτεια αλλά και για να απολαύσετε τα ωραία πράγματα της ζωής, θα διαπιστώσετε ότι τα φλερτ και η προσέλκυση βλεμμάτων επάνω σας θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Επιπλέον θα νοιώθετε σαν να έχετε ξαναγεννηθεί, γεγονός που θα σας δίνει επιπλέον τονωτικές ενέσεις, ώστε τίποτα να μην είναι ικανό να χαλάσει την διάθεση σας ή να σας βάλει σε μαύρες σκέψεις. Εντούτοις απαιτείται να είστε ρεαλιστές σε σχέση με όλα αυτά που θέλετε να επιτύχετε και να αφήστε κατά μέρος τυχόν υπερβολές ή θεατρινισμούς, καθώς όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά αλλά ενδέχεται να θέσουν και σε κίνδυνο και την ακεραιότητα σας.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Έχοντας βάλει κάτω τα πράγματα και έχοντας δει ποιες είναι οι επιλογές, που έχετε και τι μπορείτε να κάνετε εργάζεστε συστηματικά και με πρόγραμμα για να επιτύχετε στόχους και φιλοδοξίες, που θα σας δώσουν μια ανάσα και θα σας ανακουφίσουν. Η δραστηριοποίηση σας αυτή θα είναι στο ζενίθ μέχρι και την Παρασκευή.

Από 18/10 – 11/11 το όλο σκηνικό εξελίξεων για εσάς όσον αφορά σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές μεταφέρεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας εκεί που μπορείτε να δράσετε με μυστικότητα και ησυχία, προκειμένου να καταστρώσετε τα επόμενα βήματα σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ρεαλιστές στους στόχους, που θέτετε και να μην προσδοκάτε πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να σας προσφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και την Παρασκευή θα υπάρχει έντονη κινητικότητα με πολλά πέρα δώθε, επαφές και συνομιλίες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και την εικόνα σας γενικότερα. Για αυτό ας είστε σε ετοιμότητα, να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και να ξέρετε πώς να δράσετε ανά πάσα ώρα και στιγμή αποφεύγοντας παρορμητικές κινήσεις που ενδεχομένως να αμαυρώσουν την εικόνα σας.

Από 18/10 – 11/11 θα υπάρξει ένας καταιγισμός προτάσεων, προσκλήσεων από φίλους, γνωστούς ή από το περιβάλλον για να παραβρεθείτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα έχετε μια πολλή έντονη περίοδος με εξόδους, όπου σας δίνετε η δυνατότητα, αρκεί να κουνηθείτε και εσείς από την πλευρά σας, να προωθήσετε ή να σπρώξετε θέματα της δουλειάς.  Είναι απολύτως λογικό ότι η παρουσία σας σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές συγκεντρώσεις απαιτεί κάποια δαπάνη χρημάτων, φροντίστε ωστόσο να μην σας στοιχίσει πολύ πιο πάνω η παρουσία σας σε αυτές από αυτά που τελικά θα κερδίσετε συνολικά. Αν χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να αρνηθείτε, μην διστάσετε να το κάνετε. 

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Μέχρι και την Παρασκευή πραγματικά πολύ θα αναρωτηθούν αν είστε το ίδιο άτομο, καθώς θα επιδείξετε τέτοιο ζήλο, αφοσίωση και παρόρμηση για να επιτύχετε επαγγελματικούς στόχους ή για να καταξιωθείτε επαγγελματικά. Όντας αποφασιστικοί και δραστήριοι θα βάλετε μπροστά σχέδια και όνειρα, που θα βοηθήσουν την βελτίωση της τσέπης και της εικόνας σας. Ωστόσο, αποφύγετε βιαστικές κινήσεις ή το να γίνετε πιεστικοί απέναντί στους άλλους.

Από 18/10 – 11/11 βλέποντας σας οι άλλοι με καλό μάτι και εκπέμποντας γενικότερα μια καλή εικόνα προς τα έξω είναι ευκαιρία για να θέσετε επί τάπητος θέματα που αφορούν την συνολική σας αποκατάσταση. Για αυτό πάρτε την πρωτοβουλία και θίξτε το θέμα της προαγωγής σας στο αφεντικό, όπως επίσης και στον σύντροφο κάντε κουβέντα για το τι γίνεται με την σχέση σας, που πηγαίνει. Είναι λογικό στα πλαίσια των πιο πάνω να χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραπάνω επισκέψεις/μετακινήσεις για να επιτύχετε αυτά, που επιδιώκετε.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



ww.astro4u.gr