Από 24-9-2016 μέχρι 30-9-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 25/10 – 12/11 οποιαδήποτε πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια θα θέλετε να την ελέγξτε εις βάθος. Επομένως, σε ότι ακούτε ή βλέπετε θα έχετε την τάση να ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες. Με αποτέλεσμα να γίνετε πιο καχύποπτοι και μυστικοπαθείς απέναντι σε συναδέλφους, συνεργάτες, συνεταίρους ή γενικότερα με πρόσωπα που έχετε οικονομικές και συναισθηματικές δοσοληψίες. Πιθανότατα να υπάρχει μια υπερβολή τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε προσωπικά ζητήματα.

Από την Τρίτη μέχρι και τις 27/10 κάποιο πρόσωπο από το εξωτερικό, που διαμένει μακριά ή που έχετε καιρό να τα πείτε συμβάλει θετικά, ώστε να προχωρήσει κάποια συνεργασία που θα βελτιώσει τις προοπτικές σας γενικότερα ή ξεκινάτε μαζί τους μια σχέση ή συνεργασία.

Από 30/10 και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 27-29 Μαρτίου) η τύχη σας κλείνει πονηρά το μάτι και σας παρέχει βοήθεια χωρίς αντάλλαγμα για να ξεμπερδέψετε μια και καλή με δικαστικές διαμάχες που αφορούν δουλειά ή προσωπικές υποθέσεις. Ακόμη, βαθιά κρυμμένες επιθυμίες, δεν μπορούν πλέον να περιμένουν και έρχονται στην επιφάνεια επιζητώντας την άμεση ικανοποιήσου τους. Δεν σας λέμε να μην τις εκπληρώσετε αλλά τουλάχιστον φροντίστε να μην σας εκθέσουν ή σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

 ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Τρίτη και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα επιδιώξετε μέσα από επαφές και συναντήσεις να κλείσετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή συμβόλαια. Ενώ παράλληλα, θα φροντίστε να διορθώσετε λάθη ή παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα σε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.  Από 25 – 27/10 ενδεχομένως να λάβετε χρήματα από παλιές και ξεχασμένες δουλειές, που έχετε κάνει. Ακόμη, είναι πιθανόν να σας επιστραφούν χρήματα από ασφαλιστικές εταιρείες, δημόσιο από κληρονομίες ή να συμφωνήσετε να συμμετέχετε σε κάποιο συνεταιρισμό.

 Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 26 – 28 Απριλίου) φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες ή σύντροφος συμβάλουν ή με τον τρόπο τους συναινούν. Προκειμένου να κάνετε το πρώτο βήμα για να διασφαλίσετε όλα αυτά που σας παρέχουν σταθερότητα αλλά και για να αρχίσετε να διεκδικείτε ή να μάχεστε για τους διακαείς πόθους σας. Με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση σας να ανεβαίνει στα ύψη. Για αυτό και εσείς θα πρέπει να δείξετε με έμπρακτό τρόπο ότι εκτιμάτε αυτή τους την αφοσίωση τους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά δεν θεωρείται δεδομένη.

 ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από τώρα μέχρι και τις 12/11 σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γίνετε σκληροί απέναντι στους άλλους με σκοπό να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Όμως, με αυτό τον τρόπο δεν αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας για να χαρείτε ή να δράσετε όπως πραγματικά θέλετε. Ακόμη, ενδέχεται να υπάρχει μια περαιτέρω νευρικότητα για αυτό το λόγο να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας. Ενώ δεν αποκλείεται, να προκύψει κάποιο ζήτημα με το σπίτι που θα επηρεάσει την διάθεση σας.

 Από 25-27/10 ενδεχομένως να αρχίσετε κάποιο φίλο να τον βλέπετε με άλλο μάτι, να γνωρίσετε μέσω της παρέας σας κάποιο πρόσωπο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ή να αποφασίσετε να πάτε μια εκδρομή με τον καλό σας και τους κολλητούς σας.  Από την Κυριακή και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 27 – 29 Μαΐου) όσοι αναζητάτε εργασία θα έχετε θετικές εξελίξεις όσον αφορά αυτή σας την προσπάθεια, ενώ εσείς που ήδη εργάζεστε θα έχετε θετικές εξελίξεις. Ενδεχομένως να σας προτείνουν κάποια προαγωγή ή να αναγνωριστεί η δουλειά σας από τους ανωτέρους.

Ακόμη, όσοι είχατε καβγαδίσει με τους δικούς σας ανθρώπους ή είχε ψυχρανθεί το μεταξύ σας κλίμα θα δείτε να ομαλοποιείται η κατάσταση και να διαλύονται σύννεφα και παρεξηγήσεις. Γενικότερα, στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα υπάρχει μια σταθεροποίηση.

 ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

 Από την Τρίτη και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες αποφύγετε υπερβολές, ζήλιες ή εγωιστικές συμπεριφορές, αν δεν θέλετε να πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη, στην διαχείριση των οικονομικών χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην κάνετε παρορμητικές ή βεβιασμένες αγορές που στο μέλλον θα μετανιώσετε ή θα απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα τους. Ενώ σε υποσχέσεις που δίνετε ή παίρνετε θέλει προσοχή.

 Από 25- 27/10 κάποιο γυναικείο πρόσωπο από το χώρο της δουλειά σας ή γενικότερα από το κοντινό σας περιβάλλον βοηθάει ώστε να είστε πιο ήρεμοι όσον αφορά τις εξελίξεις στο σπίτι ή σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε στις απαραίτητες αλλαγές σ’ αυτό.

 Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 27 – 29 Ιουνίου) υιοθετείτε μια πιο ανάλαφρη συμπεριφορά, όπου η χαρά, η διασκέδαση, η ικανοποίηση επιθυμιών, η ενασχόληση με τα παιδιά ή οι επενδύσεις σε δουλειά αλλά και το μέλλον σας γίνονται το πρώτο μέλημα σας. Ακόμη, μέσα σε αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε πρόσωπα από το εξωτερικό ή με διαφορετική κουλτούρα από την δική σας. Ενώ κάποια σχέση που θα ξεκινήσει με πρόσωπο μεγαλύτερης ή μικρότερης ηλικίας από την δικιά σας θα έχει διάρκεια.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες το μυαλό σας επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με σπίτι και οικογένεια. Πιθανότατα να υπάρχουν διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, καθώς θα νιώθετε πιεσμένοι από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να αισθάνεστε πιο ευάλωτοι και εύθραυστοι. Ενώ στον οικονομικό τομέα ίσως να προκύψει κάτι ευχάριστο.

Από 25 – 27/10 μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα θα κάνετε συζητήσεις θα έχετε επαφές ή θα πραγματοποιήσετε κάποια εξόρμηση όπου κυρίαρχο θέμα θα είναι τα παιδιά, η προσωπική ζωή ή επαγγελματικές εξελίξεις/ανοίγματα.

 Από 30/10 και για έναν μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 29 -31 Ιουλίου) ζητήματα που έχουν να κάνουν με ανακαίνιση, επισκευή αγορά, πώληση ακινήτου ή με δικές σας επενδυτικές επιλογές σας απασχολούν έντονα. Με αποτέλεσμα να είστε σε ένα πυρετό επαφών προκειμένου να κλείσετε τα πιο πάνω θέματα. Που από ότι φαίνεται και ξεμπερδεύετε οριστικά και χρήματα σας έρχονται. Σε καλή μεριά λοιπόν και αφήστε κατά μέρος κουβαρνταλίκια και ανοίγματα τέτοια περίοδο. Ενώ κάποια σχέση επαγγελματική ή προσωπική που θα δημιουργηθεί αυτή την περίοδο θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο έντονος ερωτισμός και η ένταση που θα είναι έκδηλη στην ατμόσφαιρα, φροντίστε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές όσον αφορά επιθυμίες που θα θέλετε να ικανοποιήσετε ή λανθασμένες επιλογές όσον αφορά συνεργασίες, επενδύσεις ή συνεταιρισμούς. Σε κάθε περίπτωση το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να προσέχετε το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε.

 Από 25-27/10 θα είναι η οικογένεια που θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, αφού έρχεται με τον τρόπο της βέβαια να σας ενισχύσει οικονομικά και να σας βγάλει από άγχη και σκέψεις, σχετικά με την διαχείριση των χρημάτων σας που σας κατέτρωγαν, το προηγούμενο διάστημα.

Από 30/10 και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 29 – 31 Αυγούστου) δεν θα έχετε σταματημό. Θα είστε σε μια διαρκή κίνηση, όπου μετακινήσεις, επισκέψεις, επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις θα είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα, προκειμένου να προβάλλετε τα επιτεύγματα σας αλλά και να κοινοποιήσετε ιδέες και σχέδια που για να υλοποιηθούν χρειάζονται και την στήριξη τρίτων. Επίσης, μέσα σε αυτό το διάστημα θα κάνετε πολλές γνωριμίες με πρόσωπα από τον χώρο των γραμμάτων, όπως επίσης και μια σχέση με πρόσωπο από την οικογένεια που είχε διαταραχθεί αποκαθίσταται.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν είναι ανάγκη να κάνετε την τρίχα τριχιά, ενδεχομένως να εντοπίσετε κάποια λάθη, παραλείψεις ή παρατυπίες όσον αφορά συνεργάτες, συναδέλφους ή σύντροφο. Ωστόσο, μην μείνετε μόνο σε αυτά και αρχίσετε και πυροβολείτε τους ανθρώπους ή ακόμα χειρότερα αρχίσετε να κάνετε δικά σας σενάρια, χωρίς να ζητήσετε μια εξήγηση για την συμπεριφορά τους.

Από 25 – 27/10 μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες, να υπογράψετε συμβόλαια ή και ακόμη και να προβείτε σε αγοραπωλησίες, που θα έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας σας.

Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 29/9 – 1 Οκτωβρίου) και για τις επόμενες τριάντα μέρες. Βρισκόμενοι όντας μια ανάσα από τις γιορτές παίρνετε φωτιά για να συμμαζέψετε όσο είναι δυνατόν τα οικονομικά σας. Προκειμένου, να μπορέσετε να την βγάλετε καθαρή κατά την διάρκεια των άγιων μερών αλλά και για να μπαλώσετε τρύπες, που έχουν δημιουργηθεί. Ούτως η άλλως μέσω της δουλειάς σας δίνετε η δυνατότητα να βελτιώσετε κατά πολύ τα οικονομικά σας. Ενώ δεν θα πρέπει να αφήσετε την επισφράγιση συνεργασιών στην τύχη τους αλλά να επιδιώξετε και το τυπικό κλείσιμο τους, για να έχετε το κεφαλάκι σας ήσυχο.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Είναι γνωστό ότι είστε σχολαστικοί και μπαίνετε στην ουσία των πραγμάτων χωρίς να αφήνετε κάτι να εννοείται ή ακόμη χειρότερα να αιωρείται έτσι μόνο του. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση μέχρι και τις 12/11 όσον αφορά τα επαγγελματικά σας μην ψιλοκοσκινίζετε προτάσεις που σας έχουν γίνει, καθώς στην βράση κολλάει το σίδερο. Εξασφαλίστε ότι πληρούνται βασικοί κανόνες και εν συνεχεία προχωρήστε.

 Από 25 – 27/10 θα υπάρξουν τονωτικές ενέσεις στα οικονομικά σας από κάποιο πρόσωπο με τρόπο διακριτικό, γεγονός, που θα σας ανακουφίσει και θα πάρει από πάνω σας και ένα μέρος από τα άγχη που έχετε. Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 29 – 31 Οκτωβρίου) μπαίνετε στην
διαδικασία να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, με καινούργια γκαρνταρόμπα, χτένισμα, στυλ και γενικότερα με διαφορετική συμπεριφορά και διάθεση όπου θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας. Επομένως, εάν θέλετε να εισηγηθείτε κάποια πρόταση ή project προς τον εργοδότη ή τον προϊστάμενο σας, είναι μια καλή περίοδος να το πράξτε. Ταυτόχρονα, στα συναισθηματικά σας ευνοείστε να βρείτε το ταίρι σας, αρκεί να κινητοποιηθείτε και να απαλλαγείτε από έμμονες του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από την Τρίτη και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τα ερωτικά ενσταντανέ και τα φλερτ είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι θα είναι έντονα, θα έχουν την τιμητική τους στην δουλειά σας και θα είναι φανερά στον καθένα. Ωστόσο, μην απορροφηθείτε από αυτά και αφήσετε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις στον
αυτόματο πιλότο, καθώς τότε είναι που θα αρχίσουν τα δύσκολα. Από 25 – 27/10 κάποιος φίλος ή φίλοι βοηθούν/διαμεσολαβούν για να προχωρήσει κάποια συνεργασία, σχέση ή για να γίνετε δεκτοί σε κάποια ομάδα.

Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 29/11 – 1 Δεκεμβρίου) και για τις επόμενες τριάντα μέρες μαζευτείτε, αφήστε τις πολλές εξόδους και ακούστε τις ανάγκες του σώματος σας που σας καλεί να ξεκουραστείτε. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε τον απολογισμό σας για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς αλλά και για να θέσετε στόχους για την επόμενη. Μια τέτοια διαδικασία απαιτεί διαύγεια σκέψης, που μόνο μέσω ηρεμίας και ξεκούρασης επιτυγχάνεται. Ακόμα, μέσα σε αυτό το διάστημα θα δείτε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια το σπίτι ή ακόμα και εσάς τους ίδιους να τακτοποιούνται. Ενώ παράλληλα σε κάποια σχέση επαγγελματική ή προσωπική τίθενται οι κατάλληλες βάσεις για να προχωρήσει.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προτού προβείτε σε οποιαδήποτε συνεργασία οικονομικού περιεχομένου ή επένδυση είτε είναι μεγάλη είτε όχι καλό είναι να εξετάσετε και πάλι όλα τα δεδομένα που έχετε και στην συνέχεια να αποφασίσετε αν είναι συμφέρον να προχωρήσετε ή όχι. Γενικότερα, καλό είναι αυτές τις ημέρες να είστε μαζεμένοι όσον αφορά τα οικονομικά σας, καθώς έκτακτα έξοδα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Από 25 – 27/10 μπορείτε να προχωρήσετε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σας και έχουν να κάνουν με κάποια συνεργασία, επαγγελματικά ανοίγματα ή γενικότερα με την προώθηση της καριέρας, καθώς θα υπάρχουν πρόσωπα που και μια καλή κουβέντα θα πουν για εσάς αλλά και τις καταστάσεις θα σπρώξουν προς όφελος σας. Από την Κυριακή και για τις επόμενες τριάντα μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 27 – 29 Δεκεμβρίου) ευνοείστε μέσα από κοινωνικές υποχρεώσεις, όπου θα κληθείτε να
δώσετε το παρόν, να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία, η οποία μπορεί να σας προσφέρει οικονομικά οφέλη και όχι μόνο. Ενώ κάποιο φλερτ ή σχέση με πρόσωπο μικρότερο σε ηλικία από τον ευρύτερο χώρο της εργασίας εκτυλίσσετε σιγά σιγά και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Ενώ αυτό που χρειάζεται από εσάς είναι να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά ώστε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία στο έπακρο.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες το γεγονός ότι η εικόνα που θα δείχνετε προς τα έξω ή η επαγγελματική πορεία που ακολουθείτε ενδεχομένως να μην αρέσει σε φίλους ή να ξενίζει τον καλό σας. Αυτός δεν είναι λόγος να αρχίσετε κόντρες μεταξύ σας αλλά δείτε το σαν μια αφορμή για να βελτιώσετε ή να αλλάξετε στοιχεία επάνω σας που όντως κρίνετε και εσείς ότι είναι απαραίτητο.

 Από 25- 27/10 θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικά ή συνεργασίας με το εξωτερικό χάρη στην καίρια παρέμβαση κάποιου γυναικείου προσώπου μπορούν να τρέξουν προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Για αυτό μην χρονοτριβείτε κάντε τις απαραίτητες επαφές άμεσα.

Από την Κυριακή και για ένα ολόκληρο μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 26 – 28 Ιανουαρίου) μην κωλυσιεργείτε ή μην εστιάζετε σε ανούσια πράγματα. Φροντίστε να δώσετε το παρόν σε όσο το δυνατόν πιο πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς μέσα από αυτές θα προκύψουν γνωριμίες προσωπικού ενδιαφέροντος ή που θα βοηθήσουν να προχωρήσουν συνεργασίες και συνεταιρισμοί. Ενώ στόχοι τους οποίους ξέρετε μόνο εσείς μπορούν να αρχίσουν σταδιακά να προχωράνε

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Τρίτη και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μην το παρακάνετε και εσείς και αρχίσετε και περνάτε όλους από το μικροσκόπιο, ακόμη και σύντροφο. Για όλα τα πράγματα υπάρχουν κάποια όρια. Καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε ψύχραιμα τα πράγματα και να μην ενεργήσετε υπό το κράτος πίεσης και έντασης. Δεν σας λέμε ότι έχετε άδικο αλλά με νεύρα και τσαμπουκάδες, δεν κερδίζετε κάτι.

Από 25 – 27/10 ενδεχομένως να σας έρθουν χρήματα από κληρονομία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, επενδύσεις ή συνεταιρισμούς που είχατε ενταχθεί. Ενώ, ορισμένοι θα αναπτερωθείτε ηθικά από τα καλά λόγια που θα ακούσετε από ανωτέρους όσον αφορά την εικόνα και την απόδοση σας.

 Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 26 – 28 Φεβρουαρίου) και για ένα ολόκληρο μήνα επικεντρώνεστε γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, εξωτερικό, φιλοσοφία, ανώτατη εκπαίδευση, νομικές υποθέσεις ή υποχρεώσεις με συγγενείς του/της συζύγου και όχι αδίκως αφού οι δικοί σας άνθρωποι στέκονται δίπλα σας σαν στυλοβάτες. Γενικότερα, κατά την διάρκεια αυτών των ημερών, είναι μια περίοδος αναγέννησης, όπου όχι μόνο ονειρεύεστε μεγαλόπνοα σχέδια αλλά μπαίνετε και στην διαδικασία υλοποίησης τους, αφού η καλή εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για εσάς είναι το εισιτήριο σας για να ανοίξουν οι επιθυμητές πόρτες.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος



www.astro4u.gr