Από 31-10-2016 μέχρι 6-11-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας είναι σαν η τύχη να σας χτυπάει κυριολεκτικά την πόρτα (κυρίως για του γεννημένους από 28 – 30/3), οπότε δεν έχετε παρά να την υποδεχτείτε και να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε πραγματικότητα όνειρα και επιθυμίες, που σχετίζονται με επαγγελματικά και οικονομικά. Ωστόσο, σε υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που θα ακουστούν, ας είστε πιο εγκρατείς και μετρημένοι, καθώς πολλά θα ακουστούν και λίγα δυστυχώς θα λάβουν χώρα.

Από την Παρασκευή και μετά θα υπάρχει μια αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας μιας και πραγματικά από το πουθενά θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από το εξωτερικό ή που είχατε καιρό να δείτε, το οποίο θα σας μεταδώσει με ενθουσιασμό την αγάπη του για ζωή. Με αποτέλεσμα να αρχίζετε να κάνετε όνειρα ή να υλοποιείτε στόχους.

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Με το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, μην αργοπορείτε. Χτυπήσετε όλους τους πιθανούς στόχους μιας και η τύχη σας χαμογελάει πονηρά και υπόσχεται να σας βοηθήσει όσον αφορά σχέσεις, συνεργασίες ή άνοιγμα των φτερών προς νέες κατευθύνσεις και ορίζοντες (κυρίως για τους γεννημένους από 28 – 30/4). Ακριβώς επειδή θα νιώθετε καλά θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας προς τους άλλους και να ανοιχτείτε λέγοντας μια δυο λέξεις παραπάνω. Ωστόσο σε λόγια συμπαράστασης ή υποσχέσεις που θα ακούσετε ενδεχομένως να υπάρχουν υπερβολές. Για αυτό καλό είναι να μην σταθείτε μόνο σε αυτά που θα ακούσετε.

Από την Παρασκευή και μετά θα σας δίνεται η δυνατότητα πραγματικά από το πουθενά να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή ατασθαλίες που αποτελούσαν ένα πονοκέφαλο για εσάς.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 31/10 – 4/11 η τύχη σας χτυπάει την πόρτα προσφέροντας σας μοναδικές ευκαιρίες, που θα σας φέρουν πιο κοντά στην κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση που ονειρευόσασταν για τον εαυτό σας. Για αυτό ας είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να ανταποκριθείτε καταλλήλως σε προτάσεις που θα σας γίνουν (κυρίως για τους γεννημένους από 29 – 31/5). Ενώ παράλληλα μέσα στο ίδιο διάσημα ευχάριστα μηνύματα θα λάβετε σχετικά με τα οικονομικά σας, ενδεχομένως κάποιο μπόνους από την δουλειά να σας έρθει ή οικονομική βοήθεια, που θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας.

Από 4 – 6/11 μια ξαφνική συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά έρχεται είτε για να δυναμιτίσει ερωτικά το σκηνικό είτε για να βοηθήσει να επιτύχετε επιδιώξεις, στόχους ή όνειρα.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από 31/10 – 3/11 στο δρόμο σας προκύπτει μια σημαντική ευκαιρία, που μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας, μια επαγγελματική πρόταση, συνεργασία, συμφωνία, η επέκταση δραστηριοτήτων, η τακτοποίηση θεμάτων των παιδιών σας ή χρήματα από τυχερά παιχνίδια (κυρίως για τους γεννημένους από 29/6 – 1/7). Ενώ παράλληλα μέσα σε αυτό το εύφορο διάστημα θα έχετε και πολλές ανάλαφρες και ευχάριστες συζητήσεις με συνεργάτες, σύντροφο ή πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.  Από την Παρασκευή κάποιο γυναικείο πρόσωπο από δουλειά ή κοντινό περιβάλλον θα δώσει λύσεις, που σώζουν στα επαγγελματικά.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτής η τακτοποίηση ενός οικογενειακού ζητήματος λειτουργεί σαν βάλσαμο στην ψύχη και σας δίνει ένα νέο αέρα αναγέννησης και αλλαγής για να ξεδιπλώσετε ταλέντα και ικανότητες. Ενώ, μέσα από συνομιλίες, συζητήσεις ή γενικότερα σε συνδιαλλαγές, που θα έχετε με οικεία πρόσωπα θα βοηθηθείτε σε ζητήματα επαγγελματικά ή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την προς τα έξω εικόνα σας (κυρίως για τους γεννημένους από 31/7 – 02/8).

Από 4 – 6/11 θα έχετε ένα έντονο αίσθημα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας για τις καλύτερες μέρες, που φαίνεται να έρχονται. Αυτή η θετική αίσθηση θα υπάρχει, καθώς ξαφνικά θα προκύψει ένα ταξίδι, μια νέα συνεργασία, σχέση ή οι γονείς θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας για το μέλλον τους.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Η εύνοια της τύχης για εσάς φέτος φαίνεται να μην έχει σταματημό, καθώς κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορείτε, να κάνετε νέες συνεργασίες να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες ή ακόμη και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες (κυρίως για τους γεννημένους από 31/8 – 2/9). Επίσης, θα λάβετε νέα που θα σας χαροποιήσουν και θα έχουν να κάνουν με εργασία, παιδιά, τυχερά παιχνίδια ή προσωπική ζωή. 

Τέλος, από την Παρασκευή και μετά θα εμφανιστεί σαν από μηχανής θεός κάποιο νεαρό μάλλον γυναικείο πρόσωπο για να σας ξελαφρώσει από υποχρεώσεις ή οφειλές οικονομικού περιεχομένου.

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Από 31/10 – 3/11 θα υπάρξει σημαντική αύξηση των χρημάτων (κυρίως για τους γεννημένους από 1 – 3/10), οπότε δεν έχετε παρά να κάνετε κρούση σε αυτούς που σας οφείλουν για να είναι μεγαλύτερη η εισροή ή να χτυπήσετε σε νέους στόχους για να έχετε να λαμβάνετε και στο μέλλον. Ακόμη, θα λάβετε μηνύματα που θα σας ικανοποιήσουν σχετικά με κάποιο οικόπεδο, ακίνητο, κληρονομιά ή κάποιο μέλος της οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση οι ειδήσεις που θα λάβετε θα μιλούν για βελτίωση των προσόδων σας.

Τι πιο ωραίο κλείσιμο, θα μπορούσε να έχει για εσάς η εβδομάδα από μια αναπάντεχη γνωριμία, όπου μπορεί να έχει μέλλον και προοπτική.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Η εβδομάδα αυτή σας παρέχει γενναιόδωρα την δυνατότητα να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας, τα όποια μπορεί να έχουν να κάνουν με προσωπική, επαγγελματική ζωή, παιδιά, δραστηριότητες ή διασκέδαση. Εύνοια υπάρχει συμπαράσταση και βοήθεια από το οικείο περιβάλλον σας δίνεται οπότε δεν βλέπουμε να υπάρχει κάτι να από το να σας κρατάει πίσω από την υλοποίηση των σχεδίων σας (κυρίως για τους γεννημένους από 31/10 – 2/11).

Από την Παρασκευή και μετά επανέρχεται η ηρεμία και η γαλήνη που τόσο έλειπε στην καθημερινότητα σας. Στην δουλειά όχι μόνο αποκαθίσταται το τεταμένο κλίμα αλλά αναμένετε και κάποια αναγνώριση ηθικού ή οικονομικού περιεχομένου.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Την εβδομάδα αυτή σας δίνεται η δυνατότητα είτε να απαλλαγείτε οριστικά από οικογενειακά βάρη/προβλήματα που σας κρατούσαν πίσω από στόχους είτε να προχωρήσετε σχέδια που είχατε όσον αφορά σπίτι και κατοικία. Ούτως η άλλως η οικονομική ενίσχυση που θα λάβετε και το ηθικό σας θα αναπτερώσει αλλά και τις όποιες αλλαγές έχετε κατά νου να κάνετε θα μπορέσετε πιο εύκολα να τις προχωρήσετε (κυρίως για τους γεννημένους από 30/11 – 2/12).

Ήδη από τις 4/11 που το Σαββατοκύριακο θα είναι προ των πυλών εσείς θα βρίσκετε σε μεγάλα κέφια και διάθεση για νέες αποδράσεις. Ενώ το πάθος και η αγάπη σας για περιπέτεια σας φέρνει πραγματικά από το πουθενά έναν έρωτα, ή μια νέα επαγγελματική συμφωνία.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 31/10 – 3/11 η θεά τύχη φέρνει στην πόρτα σας πρόσωπα που θα κλέψουν την καρδιά σας ή θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και κοινωνικά, υποδεικνύοντας σας μια άλλη εικόνα, που θα πρέπει να προβάλλετε προς τα έξω, προκειμένου να ενταχθείτε στις κατάλληλες ομάδες ή συλλόγους. Ενώ το ίδιο διάστημα τα ευχάριστα μηνύματα, που θα λάβετε από φίλους ή γνωστούς θα σας κάνουν ακόμα πιο θερμούς όσον αφορά το κυνήγι των στόχων σας (κυρίως για τους γεννημένους από 29 – 31/12).

Από 4 – 6/11 θα δείτε με κάπως ανορθόδοξο τρόπο να τακτοποιείται ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολούσε. Με αποτέλεσμα να ανακουφιστείτε και να μπορέσετε να επιδοθείτε ανενόχλητοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από 31/10 – 3/11 θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς καταφθάνει οικονομική ενίσχυση, η οποία παραμένει κρυφή ώστε να μην σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Ενώ παράλληλα θα έχετε και κρυφές συναντήσεις ή συζητήσεις για προσωπικές υποθέσεις ή για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και μετρημένοι στο λεξιλόγιο, που χρησιμοποιείται όσον αφορά την αρωγή που θα δεχτείτε για να μην υπάρξουν μπλεξίματα (κυρίως για τους γεννημένους από 31/12 – 2/1).
 

Από 4 – 06/11 κάποια φίλη στέκετε βράχος και σας παροτρύνει για να προβάλλετε την δουλειά σας, να κοινοποιήσετε στόχους, να κλείσετε κάποια συμφωνία, να ξεκινήσετε σπουδές ή να διευρύνετε το κύκλο γνωριμιών σας.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από αυτή την εβδομάδα μπορείτε να θέσετε τα λιθαράκια για την θεμελίωση στόχων και επιδιώξεων ζωής. Για αυτό φροντίστε να κάνετε τις ανάλογες κινήσεις σε καθημερινότητα ή εργασιακό περιβάλλον ανάλογα με τις επιδιώξεις σας ώστε να μην χάσετε και το τρένο αλλά και στέρεες βάσεις να έχει το οικοδόμημα σας. Ακόμη, όσοι περιμένατε κάποιες απαντήσεις για σπουδές, ταξίδι στο εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις, τα μηνύματα που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσουν.

Από 4 – 06/11 ενδεχομένως εντελώς ξαφνικά και απρόοπτα να λάβετε κάποια νέα επαγγελματική πρόταση που να υπόσχεται να λάβετε αρκετά χρήματα κάτω από το τραπέζι ή να λάβετε την πολυπόθητη, ηθική χωρίς να αποκλείεται και η οικονομική ικανοποίηση από την εργασία σας.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

ww.astro4u.gr