Από 7-11-2016 μέχρι 13-11-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Τετάρτη και για έναν ολόκληρο μήνα τρέχετε για να προλάβετε! Θέλετε η νέα χρονιά να σας βρει να έχετε εκπληρώσει αν όχι όλους, τουλάχιστον όσο το δυνατόν περισσότερους από τους στόχους που είχατε θέσει για το προηγούμενο έτος. 

Από 12/11 – 1/12 γίνεστε πιο ειλικρινείς, αυθόρμητοι με λάμψεις αλήθειας και χιούμορ, όπου συχνά μιλάτε χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες ή ενδιαφέροντα. Κάτι το οποίο μπορεί να σας κάνει να διασκορπίσετε τις δυνάμεις σας, ή στο να επικρίνεται την συμπεριφορά των άλλων χωρίς να μένετε στα πραγματικά γεγονότα.

Τέλος, από το Σάββατο έως τις 6/12 η καλή εικόνα που αφήνετε στους άλλους σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για να γνωστοποιήσετε προσδοκίες, οικονομικές, συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας κάνει πιο εξωστρεφείς οργανωτικούς και αποτελεσματικούς στην δουλειά σας. Ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να έχετε σημαντική βοήθεια από γυναίκειο πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από 9/11 διοχετεύετε όλη την ενέργεια σας στο να κάνετε πράξη όλες τις ιδέες που έχετε για την καριέρα σας. Βρίσκετε καινοτόμους τρόπους για να μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας που αφορούν το επάγγελμα σας ή γενικότερα την θέση που έχετε στην κοινωνία.

Ενώ από 12/11 και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες υπάρχει μια κινητικότητα στο να ρυθμίσετε οικονομικές ή συναισθηματικές εκκρεμότητες. Παρόλο που αυτό το διάστημα προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πιο ανάλαφρα, καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος δεν σας αφήνουν, καθώς αποκαλύπτονται μυστικά και πάθη.

Τέλος, από το Σάββατο και σχεδόν για ένα περίπου μήνα είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε κάποιο μεγάλο ταξίδι, να εκφράσετε την επιθυμία σας να καθίσετε και πάλι στα θρανία ή να χρωματίσετε την καθημερινότητα σας, προσθέτοντας δραστηριότητες όπως μουσική, λογοτεχνία, ζωγραφική ή άλλες, οι οποίες σας αποφορτίζουν και σας ηρεμούν.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας είναι φανερό ότι πνέει ένας άνεμος αναγέννησης και αλλαγής, καθώς έχετε πάρει φόρα και φαίνεται ότι κανένας δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία σας προς την κατάκτηση όλων αυτών που επιθυμείτε. Οραματίζεστε ένα πιο ιδιαίτερο και ευοίωνο μέλλον, κάνετε σχέδια για ταξίδια, σπουδές ή γενικότερα την συνολική σας αποκατάσταση. 

Ενώ από το Σάββατο και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες προσπαθείτε να βάλτε σε τάξη επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Πιθανότατα να κάνετε έναν απολογισμό και να καταλήξετε να ξαποστείλετε μερικά πρόσωπα από την ζωή σας, καθώς δεν κινούνται στα ίδια μήκη κύματος με εσάς. Ωστόσο, σας συνιστούμε να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις, ώστε να μην το μετανιώσετε στην συνέχεια.

Τέλος από 12/1 – 6/12 θα ζήσετε ένα παθιασμένο έρωτα, όσοι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες θα βρείτε σύμμαχους για να τις τακτοποιήσετε. Ενώ, γενικότερα θα είναι διάχυτη η επιθυμία σας για ικανοποίηση καταπιεσμένων παθών.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από τώρα μέχρι και τις 18/12 θέλετε να βάλετε μια τάξη στην ζωή σας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κλείσετε ανοικτές υποθέσεις πριν την έλευση του νέου έτους. Για αυτό το λόγο δραστηριοποιήσετε, ώστε οικονομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με αγορά ηλεκτρονικών μέσων σε δουλειά, δάνεια ή άλλες οικονομικές εκκρεμότητες για κοινωνικούς λόγους να τακτοποιηθούν.

Ακόμη, από το Σάββατο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προσαρμόζετε το καθημερινό σας πρόγραμμα σε νέα χόμπι και ενδιαφέροντα. Μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση οπότε είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή δίαιτα. Ενώ, παράλληλα θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή στις καθημερινές σας συναλλαγές τόσο σε αυτά που ακούτε και βλέπετε και αντιστρόφως, για την αποφυγή παρεξηγήσεων, ενώ δε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται εκφράσετε τα πραγματικά σας αισθήματα προς συνεργάτες και συναδέλφους.

Από 12/11 και για ένα περίπου μήνα θα είστε λίγο μπερδεμένοι συναισθηματικά καθώς από την μια πλευρά θα θέλετε να βρίσκεστε διαρκώς με φίλους, συγγενείς, ενώ από την άλλη θα νιώθετε ότι πιέζεστε ή ενοχλείστε από τους άλλους. Ενώ παράλληλα αυτό το διάστημα είτε δείχνετε επιμονή και υπομονή για να λειτουργήσει μια σχέση είτε καταστρέφετε τα πάντα για να δημιουργήσετε κάτι νέο.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από την Τετάρτη και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου όσοι είστε ελεύθεροι το παίρνετε πολύ προσωπικά και αποφασίζετε να κινητοποιηθείτε προκειμένου να αλλάξετε στρατόπεδο πριν την έλευση της νέας χρονιάς. Ακόμα, τρέχετε για να προωθήσετε ή να κλείσετε συνεργασίες ή συμφωνίες που σας δίνουν την δυνατότητα εισόδου σε νέες κύκλους ή χώρους. 

Από το Σάββατο έως την 1/12 ανακτάτε την σωματική και πνευματική σας δύναμη με αποτέλεσμα να μπορείτε να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα τα όποια σχέδια σας. Δεν θα πρέπει να μένετε μόνο στο να περάσετε καλά εδώ και τώρα ικανοποιώντας τα κέφια σας ή ωραιοποιώντας τις καταστάσεις με χρυσόσκονη ή ροζ συννεφάκια. Ενδέχεται, να εισπράξετε πολλές υποσχέσεις για οικονομικές συμφωνίες ή συναλλαγές, ωστόσο κρατήστε μικρό καλάθι σε αυτά που ακούτε.

Τέλος, από 12/11 – 6/12 θα πραγματοποιήσετε αλλαγές σε καθημερινότητα, πρόγραμμα διατροφής ή δουλειά, βοηθούμενοι από κάποιο γυναικείο πρόσωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Κάνετε την επανάσταση σας και αποφασίζετε να βγείτε από τα κουτάκια, τα κλισέ και να υιοθετήσετε ένα νέο πιο εκκεντρικό – εξεζητημένο πρόγραμμα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα, άλλο που δεν θέλατε δηλαδή. Ενώ παράλληλα θα γίνετε πιο μαχητικοί στην δουλεία και θα προσπαθείτε μέσω οικονομικών συνεργασιών να ενταχθείτε σε νέες ομάδες ή σύνολα που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. 

Από το Σάββατο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες πιθανότατα να γίνετε είτε ο καλύτερος είτε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, καθώς αποφασίζετε να κάνετε ένα φλας- μπακ σε όλη την πορεία της ζωή σας. Μπορεί κατά την διάρκεια αυτού του ταξιδιού ορισμένοι να νοσταλγήσετε παλιές καταστάσεις. Ενώ άλλοι να μην είστε ικανοποιημένοι με την κοινωνικό – επαγγελματική σας καταξίωση. Γεγονός το οποίο θα σας ωθήσει να μεγεθύνετε την κατάσταση. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει μια αναστάτωση στο χώρο του σπιτιού διότι θα χρειαστεί να φιλοξενήσετε ή να δεχτείτε επισκέψεις.

Τέλος από 12/11 – 6/12 θα αισθάνεστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είτε  συναισθηματικού είτε επαγγελματικού περιεχομένου. Ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα αν κινητοποιηθείτε και εσείς από την πλευρά σας να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα όπου θα σας προσφέρει πολλές συγκινήσεις και ένα όμορφο δυναμικό ξεκίνημα για το 2017.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Κάποιο νέο ξεχωριστό, μη συνηθισμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του στην προσωπική σας ζωή, όπου θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι ποιο μόνιμο. Ακόμη όσοι σκεφτόσασταν να κάνετε έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας που έχει να κάνει με κόσμο, τεχνολογία, ή γενικότερα με οτιδήποτε νέο ή πρωτότυπο, είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μπροστά τα σχέδια

Από το Σάββατο μέχρι και τις 6/12 θα εκφράσετε την επιθυμία σας να προχωρήσετε σε αλλαγές στο σπίτι σας, ενδεχομένως να αλλάξετε διακόσμηση ή να θελήσετε να αγοράσετε κάποια αντικείμενα. Επίσης, αυτή την περίοδο πραγματοποιείτε πολλές συναντήσεις – συζητήσεις στον χώρο σας προκειμένου να επιλύσετε είτε προσωπικές είτε οικονομικές διαφωνίες.

Τέλος, από 12/11 – 1/12 φροντίστε να διαβάζετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται σε έγγραφα ή συμφωνίες πριν συνάψετε οποιαδήποτε συναλλαγή. Επίσης, φροντίστε κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας να είστε προσεκτικοί καθώς από την μια ή υπερένταση και από την άλλη οι αυξημένες υποχρεώσεις, σας κάνουν επιρρεπείς σε απροσεξίες.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Το έχετε πάρει απόφαση και έχετε καταλήξει ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε αλλαγές σε σπίτι και στην ζωή σας. Ενδεχομένως να αλλάξετε την διαρρύθμιση των επίπλων, να κάνετε ανακαίνιση, να μετακομίσετε ή να θελήσετε να βάλετε νέες δραστηριότητες και πρόσωπα στην ζωή σας. Αυτή η έντονη δραστηριοποίηση διαρκεί μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου.

Από το Σάββατο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες το σκηνικό αλλάζει τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας, καθώς τα ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην πόρτα σας. Βέβαια, μην διογκώνετε τις πληροφορίες, είτε θετικά είτε αρνητικά, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Επίσης, μην καθησυχάζεστε σε προφορικές – λεκτικές υποσχέσεις. Μόνο όταν τις οριστικοποιήσετε εγγράφως ή γραπτώς. Πιθανόν, αυτό το διάστημα να έχετε πολλές προσκλήσεις – προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Για αυτό το λόγο διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

Από 12/11 – 6/12 θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με αδέλφια ή να αποκαταστήσετε διαταραγμένες σχέσεις με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον. Ακόμη, ενδέχεται να γνωρίσετε πρόσωπα που θα συμβάλλουν θετικά στο να επιλύσετε γραφειοκρατικά εμπόδια.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από την Τετάρτη και μέχρι τις 18/12 γίνεστε ακόμα πιο επικοινωνιακοί, ομιλητικοί και εγκαινιάζετε ένα γύρο επαφών, επισκέψεων ή μετακινήσεων που έχουν ως απώτερο στόχο την προώθηση ζητημάτων των παιδιών, της προσωπικής ζωής ή των επαγγελματικών σας εγχειρημάτων. 

Ακόμη, από το Σάββατο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες είστε περίεργοι και νευρικοί και θα θέλετε να μιλάτε για εσάς και τα επιτεύγματα σας. Με αποτέλεσμα μερικές φορές να είναι δύσκολο να κατανοήσετε τους υπόλοιπους. Επίσης, γίνεστε βιαστικοί στην επικοινωνία και δίνετε «έτοιμες απαντήσεις» στους άλλους, κάτι το οποίο ενδεχομένως να πληγώσει. Παρόλα αυτά, θα δεχτείτε αισιόδοξες και χαρούμενες ειδήσεις από συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, ή το έτερο σας ήμισυ.

Τέλος από 12/11  6/12 μερικοί το βάζετε στόχο να κατακτήσετε την θέση που επιδιώκετε εδώ και καιρό και για αυτό το λόγο πέφτετε με τα μούτρα στην δουλειά, ενώ άλλοι επενδύετε στο να ενταχθείτε σε ομάδες ή συλλόγους. Τέλος, όσοι το έχετε πάρει απόφαση να απαρνηθείτε την ελευθερία σας δεν έχετε παρά να κοιτάξετε δίπλα σας.

 

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και τις 18/12 όλα περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά σας. Οι μηχανές φουλάρουν για ακόμα μια φορά και ο στόχος παραμένει και πάλι ο ίδιος η βελτίωση της κατάστασης σας. Μόνο που αυτή την φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα φαίνεται να έρχεται με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. 

Από το Σάββατο έως τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες κρυμμένες υποθέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους ή με άτομα του ευρύτερου περιβάλλον σας. Επίσης, όσοι έχετε νομικές εκκρεμότητες ίσως να δείτε φως στην άκρη του τούνελ. Επειδή μια νότα ονειροπόλησης ή ξεγνοιασιάς χρωματίζει την καθημερινότητα σας, κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο για εσάς. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί κατά την διάρκεια που εκτελείτε τα καθήκοντα σας ή οποιαδήποτε εργασία.

Τέλος από 12/1 έως 6/12 είναι σαν να πνέει ούριος άνεμος για εσάς, καθώς θα είστε με ανεβασμένη διάθεση, χαρούμενοι και γεμάτοι όρεξη να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε στόχους, καθώς η γοητεία σας δεν θα μένει ασχολίαστοι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από το Σάββατο έως την 1/12 θα λάβετε ευχάριστες/χαρούμενες ειδήσεις από φίλους, σύζυγο, παιδιά ή γενικότερα από οποιονδήποτε που σχετίζεται με την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Από την άλλη, όμως μην βιαστείτε να κοινοποιήσετε τα νέα στους γύρω σας, πριν αυτά επικυρωθούν είτε γραπτώς είτε δια χειρός. Ενώ, εσείς που μόλις έχετε βρει το έτερο σας ήμισυ, ας είστε πιο ρεαλιστές και αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις που ενδεχομένως να είναι δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα.

Τέλος, από 12/11 – 61/2 βάζετε ακόμα πιο πολύ σασπένς και αγωνία στην ζωή σας, τόσο για προσωπικά όσο και για επαγγελματικά ζητήματα, καθώς είτε το επιδιώξετε είτε όχι θα υπάρχει έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα.

Από την Τετάρτη και μέχρι τις 18/12 εισέρχεστε σε μια φάση, όπου δεν θα σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Έχοντας ανακτήσει τον παλιό καλό σας εαυτό προχωράτε με φόρα και αγέρωχα. Πραγματοποιείτε επαφές ή συνομιλίες με το άμεσο, κοντινό, συγγενικό σας περιβάλλον, προκειμένου να προωθήσετε – προβάλλετε τον εαυτό σας ή να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας καίνε. 

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Τετάρτη μέχρι και τις 18/12 εισέρχεστε σε μια περίοδο όπου η λέξη περιπέτεια αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο το τι επικρατεί στην ζωή σας. Το λέμε αυτό, καθώς μυστικές συναντήσεις, κρυφές συμφωνίες, σκέψεις ή ιδέες για οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα θα δίνουν και θα παίρνουν, προκειμένου να καταφέρετε να εισχωρήσετε στους επιθυμητούς κύκλους. 

Ενώ από 12/11 έως 6/12 θα αισθανθείτε την ανάγκη να προωθήσετε στόχους και επιδιώξεις. Για αυτό είτε θα δουλέψετε σκληρά για να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας είτε θα επωμιστείτε επιπλέον ευθύνες  και υποχρεώσεις για να αποδείξετε την ικανότητα σας. Ενώ, δεν θα λείπουν και οι αναπάντεχες γνωριμίες.

Τέλος, από το Σάββατο και για τις επόμενες τρεις περίπου εβδομάδες ίσως θελήσετε να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα, επιδιώκοντας να διασκεδάσετε, να επικοινωνήσετε με φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Είναι πολύ πιθανόν κατά την διάρκεια των κοινωνικών σας εξορμήσεων να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε για τα επαγγελματικά – προσωπικά σας σχέδια. Βέβαια, αν γίνεται αφήστε στην άκρη τις υπερβολές σε κάθε επίπεδο, γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσετε τροφή στις κακές γλώσσες για κουτσομπολιό.