Από 14-11-2016 μέχρι 20-11-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως γα τους γεννημένους από 10 ως 12 Απριλίου) είναι μια καλή περίοδος για να ρυθμίσετε υποθέσεις οικονομικού περιεχομένου που έχουν να κάνουν με εφορία, ασφαλιστικές εισφορές ή γενικότερα με δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εισπράξετε χρήματα από παροχές υπηρεσιών, υπερωρίες που έχετε δουλέψει, να κάνετε νέες οικονομικές συνεργασίες, να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ή γενικότερα να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά σε φιλοδοξίες και στόχους.

Από τις 18 -19 /11 αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον διότι πρέπει να είστε προσεκτικοί, μεθοδικοί, σοβαροί και υπεύθυνοι. Ενώ σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να σας πάρει από κάτω και να γίνετε απαισιόδοξοι.

Ενώ τέλος, το Σαββατοκύριακο αξιοποιείστε την βοήθεια που σας δίνετε για να εκφράσετε βαθύτερα αισθήματα ή κρυμμένα ταλέντα.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 11 ως 13 Μαΐου) θα σας απασχολήσουν ζητήματα σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανότατα αυτό το χρονικό διάστημα να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Ενώ παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες για να επεκταθείτε σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

Από 18 – 19 /11 για να μπορέσετε να πετύχετε είτε νέες συνεργασίες είτε κάποιον οικονομικό διακανονισμό χρειάζεται να είστε αρκετά διαλλακτικοί και να έχετε υπομονή. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να παρουσιάσετε με κάθε λεπτομέρεια τις προθέσεις που έχετε για τα πιο πάνω ζητήματα.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο κάποια φίλη από το εξωτερικό βοηθάει για να εκπληρώσετε επιθυμίες καλλιτεχνικές ή για να ενταχθείτε σε συλλόγους ή ομάδες που έχουν να κάνουν με πνευματικά ή αλτρουιστικά ενδιαφέροντα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 12 ως 14 Ιουνίου) μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι για να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας, έτσι ώστε να μην επηρεαστείτε από την γνώμη τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε περισσότερο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε τόσο προβληματισμένοι και αγχωμένοι για ζητήματα εργασίας γιατί αν θυμηθείτε παλαιότερες εμπειρίες και επιστρατεύεστε την γνώση σας. Είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια ή δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους που έχουν προκύψει στα σχέδια σας.

Από 18 – 19/11 ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας ή ιεραρχίας ίσως γίνει η αιτία για να στεναχωρηθείτε ή να πληγωθείτε από κακεντρεχή σχόλια. Για αυτό ψυχραιμία, ώστε να αντιμετωπίσετε με ηρεμία και λογική οποιαδήποτε κατάσταση αλλά και για να μην επηρεάσουν την συμπεριφορά σας αρνητικές σκέψεις.

Τέλος το Σαββατοκύριακο θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει ένας ακόμα σύμμαχο στα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα σας δώσει δύναμη για να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 13 ως 15 Ιουλίου) φροντίστε να μην γίνετε υποχείριο των επιθυμιών σας, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνετε από τους στόχους που έχετε θέσει. Αυτό το χρονικό διάστημα εκμεταλλευτείτε το για να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά σας. Δηλαδή, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες που μπορούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση στόχων, να επικυρώσετε επαγγελματικές συνεργασίες, να κλείσετε καινούργια συμβόλαια ή  να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον σας. 

Από 18 – 19/11 χρειάζεται να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα σας έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ευθύνες ή καθήκοντα άλλων που πιθανότατα να σας αναθέσουν αυτές τις ημέρες. Για αυτό προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι, προσεκτικοί, υπεύθυνοι και μεθοδικοί εν ώρα εργασίας.

Τέλος το Σαββατοκύριακο η παρέμβαση γυναικείου προσώπου βοηθάει, ώστε να δώσετε διέξοδο στα πιο καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα ή γενικότερα στα πιο βαθιά σας συναισθήματα, που τόσο καιρό καταπνίγατε.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (προπάντων οι γεννημένοι από 13 ως 15 Αυγούστου) μην απορροφηθείτε στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και χάσετε σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τα έσοδα σας, καθώς θα δείτε να αναγνωρίζονται ταλέντα και ικανότητές. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις και ως εκ τούτου μπορεί να βρεθείτε αυτόματα αντιμέτωποι με το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια.

Από 18 – 19/11 ίσως θελήσετε να κάνετε πράγματα για να εντυπωσιάσετε τον περίγυρο σας ή για να ικανοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες. Ωστόσο, αποφύγετε να κάνετε έξοδα που ξεπερνούν κατά πολύ των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

Τέλος το Σαββατοκύριακο κάποιο γυναικείο πρόσωπο σας βοηθάει να εκπληρώσετε διακαείς πόθους ή να εκφράσετε καλλιτεχνικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 13 ως 15 Σεπτεμβρίου) θα έρθουν στην επιφάνεια όνειρα και επιθυμίες που θέλετε διακαώς να πετύχετε. Το γεγονός αυτό θα σας αφυπνίσει να δράσετε προκειμένου να υλοποιήσετε στόχους. Ενδεχομένως, μέσα στα σχέδια σας να είναι ένα μακρινό ταξίδι. Ωστόσο, φροντίστε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας και να επικεντρωθείτε σε πράγματα που έχουν προοπτική και μην αναλωθείτε στην καθημερινή ρουτίνα.

Από 18 -19/11 πιθανότατα να υπάρχουν εντάσεις και διαπληκτισμοί στο χώρο του σπιτιού. Εάν δεν θέλετε να οξύνετε ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα προσπαθήστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία και λογική οποιαδήποτε κατάσταση έρχεται στην επιφάνεια.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο κάντε σχέδια για κάποια ρομαντική εξόρμηση με τον καλό σας ή οι ελεύθεροι μπορείτε να κανονίσετε κάποια έξοδο ή αν βγείτε αναζητώντας το άλλο σας μισό.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 14 ως 16 Οκτωβρίου) έρχονται στο προσκήνιο ξεχασμένες οικονομικές υποθέσεις. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε γιατί και στήριξη θα υπάρξει από την οικογένεια αλλά και θα έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε νέες οικονομικές πηγές που δεν είναι απαραίτητο να τις αποκαλύψετε στο στενό περιβάλλον σας.

Από 18 – 19/11 επιδιώκετε να δουλέψετε σκληρά για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Όμως, θέστε ένα εφικτό πρόγραμμα ώστε να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας από υπερβολικές ή ουτοπικές υποχρεώσεις που θα θέλατε να φέρετε εις πέρας. Ενώ σε καμία περίπτωση, μην συζητήσετε δεξιά και αριστερά, αυτά που σας απασχολούν

Τέλος το Σαββατοκύριακο καταφτάνει βοήθεια, που δίνει χώρο και χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, προκειμένου να εκφράσετε ταλέντα ή σας δίνετε η δυνατότητα να βάλετε λίγο τέχνη στην ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 13 ως 15 Νοεμβρίου) ευνοείστε να βρείτε το άλλο σας μισό, αρκεί να κινητοποιηθείτε, να απαλλαγείτε από έμμονες του παρελθόντος και να μην γίνετε υπέρμετρα ρομαντικοί και υπερευαίσθητοι. Ενώ σε κοινωνικό – επαγγελματικό επίπεδο οι συγκυρίες θα βοηθήσουν να φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας, να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή να εκλεγείτε.

Από 18 -19/11 οι δεσμευμένοι θα θέλετε να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας, οι ελεύθεροι να κάνετε σχέδια για να ξεφαντώσετε ενώ οι γονείς να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας. Παρόλα αυτά, ότι και αν επιλέξετε δώστε την δέουσα προσοχή στον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους ώστε να μην τους πληγώσετε, άθελα σας.

Τέλος το Σαββατοκύριακο θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις, από τις οποίες δεν θα λείψει και κάποιας μορφής φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 13 ως 15 Δεκεμβρίου) χρειάζεται να δώσετε την δέουσα προσοχή σε θέματα υγείας γιατί θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι σας. Παρόλα αυτά, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να προωθήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις/δραστηριότητες, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε και να παρουσιάσετε ταλέντα και ικανότητες.

Από 18- 19/11 μην πείτε παραπάνω από όσα αρμόζει σε οικογένεια ή δικούς σας ανθρώπους, καθώς τότε θα αρχίσουν να επεμβαίνουν ή να εκφέρουν την άποψη τους για το συγκεκριμένο θέμα. Κάτι που δεν θα σας αρέσει και ιδιαίτερα.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο η παρέμβαση κάποιου γυναικείου προσώπου κάνει την κατάσταση στο σπίτι πιο ήπια ή σας δίνει λύση σε πρόβλημα που έχει να κάνει με το κοντινό σας περιβάλλον.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι από 12 ως 14 Ιανουαρίου) μπορείτε να μπείτε σε μια διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποια πλάνα που δεν τραβάνε ή δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.  Το γεγονός αυτό ίσως να σας οδηγήσει να γίνεται πιο καχύποπτοι και δύσπιστοι σε νέες συνεργασίες ή σε οικονομικά ανοίγματα με τρίτους. Παρόλα αυτά, αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Από 18 -19/11 είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μια νευρικότητα και μια υπερένταση γενικά σε συζητήσεις και μετακινήσεις. Καλό είναι σε κάθε επικοινωνία να επιβεβαιώνετε ότι έχετε γίνει κατανοητοί και αντιστρόφως, ώστε να μην παίζετε το χαλασμένο τηλέφωνο. Ενώ αποφύγετε να συγκρουστείτε ή να διαπληκτιστείτε με ένα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή εξουσία/ κύρος διότι δεν θα επωφεληθείτε σε κάτι αυτή την στιγμή.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο πιθανόν να πραγματοποιήσετε κάποια εξόρμηση για λόγους χαλάρωσης ή σε συνομιλίες, επαφές που θα έχετε θα περάσετε όμορφα και ενδεχομένως κάποιο πρόσωπο να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 10 ως 12 Φεβρουαρίου) μην απορροφηθείτε από τις κοινωνικό-επαγγελματικές υποχρεώσεις και παραμελήσετε την οικογένειάς που σας έχει ανάγκη περισσότερο αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτές τις μέρες για να επιλύσετε οικογενειακά προβλήματα, θέματα ακίνητης περιουσίας, κληρονομικές υποθέσεις ή γενικότερα να ξεκαθαρίσετε ότι σας προβληματίζει προκειμένου να επανέλθει στην ζωή σας η ηρεμία και η γαλήνη. Σε όλα τα παραπάνω ζητήματα οι συγκυρίες σας βοηθούν να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας χωρίς να ανακύπτουν εμπόδια στον δρόμο σας.

Από 18- 19/11 προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και λογικοί, ώστε να καταλάβετε από εδώ και πέρα ποιους πρέπει να εμπιστεύεστε και ποιους όχι. Ενώ χρειάζεται να γίνετε πιο πρακτικοί και μεθοδικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, για να καταφέρετε να ξεφύγετε από δυσκολίες και αναποδιές.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει μια μικρή οικονομική ανάσα από κάποιο γυναικείο πρόσωπο, γεγονός που όπως και αν το κάνουμε θα σας ξελαφρώσει.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες (κυρίως οι γεννημένοι από 11 ως 13 Φεβρουαρίου) θα θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές τόσο σε προσωπική ζωή όσο και στην καθημερινότητα σας. Είναι πολύ πιθανόν, οι δεσμευμένοι της παρέας να αποφασίσετε για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τη σχέση σας. Ενώ οι υπόλοιποι επιχειρείτε μέσα από τις καθημερινές σας ασχολίες να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ωστόσο, μην απορροφηθείτε με θέματα που σχετίζονται με το μέλλον με αποτέλεσμα να εγκαταλείψετε ή παραμελήσετε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας.

Από 18 -19/11 ίσως να σας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσετε τη δουλειά σας. Όμως, για να έχετε κάποια θετική έκβαση χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα προκειμένου να οργανώσετε και να σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως να νιώθετε πιεσμένοι και αγχωμένοι αλλά πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο κάποια φίλη σας σπρώχνει για να κάνετε το επόμενο βήμα, που θα σας φέρει πιο κοντά σε διακαείς πόθους και όνειρα.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

ww.astro4u.gr