Από 21-11-2016 μέχρι 27-11-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από την Δευτέρα και για ένα μήνα γίνεστε πιο αισιόδοξοι, τολμηροί, θαρραλέοι και ριψοκίνδυνοι σε νέες εμπειρίες και σε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, που όμως χρειάζεται να οργανώσετε και να σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια.

Από την Τρίτη και μέχρι τα τέλη του μήνα αποφύγετε να είστε παρορμητικοί, βιαστικοί σε επιλογή συνεργατών ή σε νέες συνεργασίες, που θα κάντε, καθώς μπορεί εν τέλει να μην είναι οι κατάλληλες για εσάς και να πλήξουν την εικόνα σας συνολικά. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσετε την όποια δυσαρέσκεια ή απογοήτευση σας για συνεργάτες, συναδέλφους ή φίλους να γίνει γνωστή και σε τρίτους που δεν τους αφορά. Είναι προτιμότερο να τα λύσετε με τους ίδιους.

Τέλος, μην αφήσετε την δουλειά να γίνει η αφορμή για να περάσουν αψήφιστα δικαστικές διαμάχες που έχετε με πρώην εργοδότη, συνέταιρο ή ακόμη και σύζυγο. Ας είστε σε ετοιμότητα προκειμένου να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες επικεντρώνεστε σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα που επηρεάζουν θετικά την ψυχολογική σας διάθεση.

Από την Τρίτη και μέχρι τα τέλη του μήνα δικαστικές διαμάχες που σχετίζονται με εργασία ή κληρονομίες και οι οποίες είχαν παγώσει επανέρχονται στην επιφάνεια και πάλι, προκειμένου να δοθεί κάποια λύση για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο αποφύγετε να πολώσετε από την πλευρά σας το όλο κλίμα. Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος δεν θα πρέπει να αγνοήσετε ενοχλήσεις ή τυχόν αδιαθεσίες, ενώ σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σας θα πρέπει να είστε νομότυποι.

 Τέλος, έχοντας την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων και τον ώμο τους πρόθυμο να γείρετε και να σας ακούσουν μπορείτε να τους συμβουλευτείτε σχετικά με επενδύσεις αγορές ή πωλήσεις που σκέφτεστε να κάνετε. Ακούστε πρώτα και την δική τους γνώμη, βάλτε κάτω τα πράγματα και κινηθείτε αναλόγως.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από την Δευτέρα και για ένα μήνα επικεντρώνεστε σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Από 22-30/11 μάλλον θα πρέπει να κατεβάσετε λίγο τον πήχη σχετικά με τις προσδοκίες σας. Θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές σχετικά με τα επιδιωκόμενα αλλά και την γενικότερη κατάσταση, προκειμένου να τιθασεύσετε την ακόρεστη όρεξη σας για επενδύσεις αλλά και για ικανοποίηση επιθυμιών ή κρυμμένων παθών.

Τέλος, συζητήστε με αδελφό/ή ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο προβληματισμούς και έγνοιες, καθώς μέσα από την κουβέντα θα ξαλαφρώσετε και θα μπορείτε να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά πιέσεις, σχόλια ή παρεξηγήσεις/παρερμηνείες με ανωτέρους, συναδέλφους, συνεργάτες ή ακόμη και σύντροφο.

 

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες εστιάζετε σε θέματα εργασίας, διατροφής και άσκησης.

Από την Τρίτη και μέχρι τα τέλη του μήνα ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι πιέζεστε από τα μέλη της οικογένειας σας λόγω κριτικής που ασκούν σχετικά με κάποια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να κάνετε την επανάσταση σας.

Τέλος το Σαββατοκύριακο η ευχάριστη κουβεντούλα, το τηλεφώνημα ή η ανταλλαγή e-mails που θα έχετε, θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε και πάλι και να δείτε ότι υπάρχει και η ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων, καθώς θα ξεχαστείτε από έγνοιες και σκοτούρες. Ωστόσο κατά την διάρκεια του διημέρου απαιτείται σχολαστικότητα και συγκέντρωση σε αυτά που κάνετε.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από την Δευτέρα έως και τις 22/12 θα είναι σαν μπαίνει η άνοιξη και πάλι για εσάς, καθώς με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για ζωή και περιπέτειες, δεν θα χάνετε ευκαιρία για απολαύσεις ή διασκέδαση.

Από την Τρίτη και μέχρι τις 30/11 σε συμβόλαια, συμφωνίες ή συνεργασίες, που θα υπογράψετε φροντίστε να έχετε εξετάσει όλα τα στοιχεία και τις παραμέτρους, προτού πάρετε τη τελική σας απόφαση. Ενώ σε μετακινήσεις όπως και στην χρήση του λόγου θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να διορθώσετε οτιδήποτε πάει να παρεκκλίνει της συνήθης πορείας.

Προς το τέλος της εβδομάδας, ευχάριστες ειδήσεις ή μηνύματα που θα λάβετε από αδέλφια σχετικά με την εξέλιξη κάποιας οικογενειακής υπόθεσης ή οι ιδέες που θα σας δώσουν πρόσωπα εμπιστοσύνης όσον αφορά κάποιο ακίνητο θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Βοηθώντας σας να διαχειριστείτε πιο εύκολα και ψύχραιμα τα έκτακτα έξοδα που θα κάνουν την εμφάνιση τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από την Δευτέρα έως τις 22/12 θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σας. Ενδεχομένως να κάνετε κάποιες αλλαγές στην οικεία σας, να μετακομίσετε ή να διοργανώσετε κάποια γιορτή. Ενώ και εσείς που έχετε ανοικτές υποθέσεις με μέλη της οικογένειας σας, θα κληθείτε να τα επιλύσετε.

Από την Τρίτη έως και τις 30/11 μην παρασυρθείτε από το εορταστικό κλίμα και οδηγηθείτε σε αγορές ή έξοδα, που στην συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι δεν ήταν τόσο απαραίτητα. Γενικότερα θα πρέπει να δείτε τα οικονομικά σας για να ξέρετε μέχρι που μπορεί να κινηθείτε, καθώς κάτι οι απαιτήσεις παιδιών, συντρόφου και κάτι η δική σας ανάγκη για να κάνετε την φιγούρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι χωρίς σχέδιο θα σας βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Προς το τέλος της εβδομάδας, οι εξελίξεις θα σας οδηγήσουν να συνειδητοποιήσετε ότι με το να ενεργείτε μόνο με τον δικό σας τρόπο επειδή θεωρείτε ότι είναι ο καλύτερος, μπορεί να μην έχετε και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Για αυτό ανασκουμπωθείτε μην τα βάζετε με τους άλλους ακούστε την γνώμη τους, χωρίς βέβαια να φτάνετε και στο άλλο άκρο θεωρώντας τους αφεντίες σε όλα.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από την Δευτέρα και για ένα μήνα στο καθημερινό σας πρόγραμμα θα υπάρχουν περισσότερες μετακινήσεις και επαφές. Ενώ ορισμένοι θα αρχίσετε να ψάχνεστε για να κάνετε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο.

Από 22-30/11 με το που περάσει/φύγει το σύννεφο με τις δυσκολίες θα δείτε να καταφτάνει οικονομική ενίσχυση, που θα σας δώσει μια ανάσα ανακούφισης και την δυνατότητα να απαλλαγείτε από βάρη και επιπλέον επιβαρύνσεις της οικογένειας. Οπότε θα μπορέσετε να δοθείτε με μεγαλύτερο πάθος σε αυτά με τα οποία καταπιάνεστε.

Προς το τέλος της εβδομάδας η ηθική και οικονομική εμψύχωση από τον περίγυρο, θα σας βοηθήσει αν δείτε την ζωή με άλλο μάτι. Ενώ, εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να μάθετε να μην αναμιγνύεστε σε θέματα που και λόγος δεν σας πέφτει αλλά και δεν σας αφορούν, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δείτε να ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες είναι μια καλή περίοδος για να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας για το πώς θα θέλατε να είναι από εδώ και πέρα η ζωή σας.

Από 22-30/11 ενδεχομένως, ένα πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον ή από τα παλιά να θέλει και να έχει την δυνατότητα να σας βοηθήσει σε επικείμενες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Για αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί του. Αποφύγετε μυστικές επαφές και συναντήσεις διότι θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Επίσης, σε συζητήσεις, ιδιαίτερα με φίλους και συνεργάτες προσπαθήστε να είστε φειδωλοί και επιφυλακτικοί στα λόγια σας.

Τέλος το Σαββατοκύριακο κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα από προσκλήσεις, προτάσεις που έχετε και δείτε ποια είναι αυτή που βοηθάει να σπρώξετε στόχους ή είναι πιο κοντά στις επιδιώξεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από την Δευτέρα και για ένα μήνα ξεκινάτε δυναμικά θέτοντας νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Μέχρι και τις 30/11 στις δικές σας συναλλαγές, συμφωνίες ή συνεργασίες μην αναμίξετε φίλους με οικονομικά θέματα διότι θα δημιουργηθούν διαφωνίες και καβγάδες. Πιθανόν να έχετε μια τάση για υπερβολές όπου θέλει προσοχή για να αποφευχθούν λάθη.

Τέλος, κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σας τις οποίες δεν τις καλό βλέπετε καθώς, αισθάνεστε σαν να σας περιορίζουν την ελευθερία και να σας αναγκάζουν να κινηθείτε σε συγκεκριμένα κουτάκια, που είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει χειρότερο για εσάς. Για να μην αρχίσουν να την πληρώνουν οι δικοί σας άνθρωποι που δεν φταίνε τίποτα. Ηρεμήστε και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους που θα σας αφήνουν περιθώριο κινήσεων.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από την Δευτέρα έως τις 21/12 αποζητάτε την ηρεμία και την γαλήνη, που θα σας δώσουν δύναμη και κουράγιο για να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να ξέρετε πώς να κινηθείτε στο εξής.

Μέχρι τις 30/11 αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να οξύνετε περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα. Επιπλέον, για να αποφευχθούν λάθη προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε και μην αγνοείται σημαντικές πληροφορίες ή λεπτομέρειες.

Προς το τέλος της εβδομάδας ευχάριστες ειδήσεις θα λάβετε από αδελφό, γείτονα ή συγγενή όσον αφορά μελλοντικά σχέδια. Ωστόσο, αυτός δεν είναι λόγος να σας κάνει

Να μην πιστεύετε όσα ακούτε. Ελέγξετε την εγκυρότητα της πληροφορίας ή ενδεχόμενη σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά.  

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από την Δευτέρα και για ένα μήνα δίνετε περισσότερη έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις.

Έως και τις 30/11 θα είναι πολύ έντονο το να έρχονται φίλοι, που έχουν διασυνδέσεις και γνωριμίες και σας προσκαλούν να βγείτε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο για εσάς είναι λίγο έως πολύ στριμωγμένα τα οικονομικά σας, όμως με το να τους αρνηθείτε συνεπάγεται αυτόματα και το κλείσιμο ευκαιριών και πορτών. Για αυτό αναλάβετε εσείς πρωτοβουλία και προτείνετε μέρη που είναι στα μέτρα σας.

Ενώ προς το τέλος της εβδομάδας μια τυχαία συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν συμβάλει να απαλλαγείτε από άγχος και στρες, καθώς βρίσκετε ιδέες για να ξεπεράσετε τυχόν οικονομικές δυσκολίες. Ακόμη, μπορεί να συνειδητοποιήσετε την πραγματική εικόνα κάποιου συνεργάτη. Ενώ σε αγορές ή οικονομικές συνεργασίες απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες έτσι ώστε να μην εξαπατηθείτε αργότερα.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες τριάντα μέρες επικεντρώνεστε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.

Από 22 – 30/11 έκτακτές υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με τον ερχομό ενός φίλου από το εξωτερικό, ενός συνεργάτη ή επενδυτή θα σας οδηγήσουν στο να βάλετε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών τους ή γιατί το απολαμβάνετε να είστε κουβαρντάδες με τους φίλους σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας απαιτείται ιδιαίτερη μαεστρία από την πλευρά σας για να αποφύγετε συγκρούσεις και διαπληκτισμούς με τρίτους. Για αυτό προτού απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση ή απλή ερώτηση ξανά σκεφτείτε την. Με αυτό τον τρόπο θα διαφυλάξετε την δική σας ψυχική υγεία.

 

 Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος


www.astro4u.gr