ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι

Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη, αν βάλεις στόχο τη νέα γνωριμία θα πέσεις μέσα, θα καταφέρεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Λέοντα το αεράτο σου στυλ και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό σου θα τραβήξουν την προσοχή ενός γοητευτικού προσώπου, η μεταξύ σας εξέλιξη θα βρίσκεται στο χέρι σου. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σοβαρές θα κάνει τις βλέψεις σου γι αυτό το άτομο, προμηνύεται σταθερός δεσμός.

Σε σχέση

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Ερμή στον Λέοντα θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να απαλλαγείς από τις έγνοιες και τους προβληματισμούς, αρνητική θα είναι η στάση σου σε θέματα δέσμευσης. Στο το κλείσιμο της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, προσοχή σε θέματα κυριαρχίας, ίσως η στάση σου να είναι εριστική ή ανταγωνιστική..

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι

Φίλε μου Ταύρε, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους ανέμελος ερωτισμός θα διακρίνει τις πράξεις σου. Αυτή τη φορά θα φλερτάρεις με τρόπο κάπως αόριστο, οι απορίες που θα δημιουργήσεις στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ελκυστικότητα σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα αποτελέσει έναρξη περαιτέρω ερωτικών επαφών. Το αν αυτή η νέα γνωριμία θα καταλήξει σε δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τις δικές σου διαθέσεις.

Σε σχέση

Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό καχύποπτη θα είναι η διαίσθηση σου, οι κινήσεις σου θα είναι ερευνητικές, προσοχή στις υποψίες που θα αποκτήσεις για το ταίρι σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα δύσκαμπτη θα γίνει η στάση σου, στις συζητήσεις σου θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω τελικά θα δείξεις την απαιτουμένη εμπιστοσύνη, θα πειστείς για τα ακέραια αισθήματα που τρέφει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι

Φίλε μου Δίδυμε, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου, δυναμική και ερωτική θα είναι η στάση σου, καταφθάνει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα ανανεώσει τις αισθήσεις σου. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη, τα απρόοπτα γεγονότα θα καταφέρουν να σε αναζωογονήσουν. Εσύ που θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στην ερωτική σου πορεία θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές , περνάς σε νέα ερωτική περίοδο με ολοκαίνουργιο ταίρι.

Σε σχέση

Ποικιλία και ανανέωση θα αναζητήσεις, θα θελήσεις να τονώσεις τη σχέση σου. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα αναζητήσεις την αλλαγή, θα θελήσεις να μεταμορφώσεις τη σχέση σου σε κάτι τελείως διαφορετικό απ αυτό που είναι. Δεν αποκλείεται οι πράξεις σου ή οι προτάσεις σου να είναι κάπως ασυνήθιστες, με δική σου πρωτοβουλία θα ανατρέψεις τις στάσιμες καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κινηθείς ώριμα και μεθοδικά, το ταίρι σου θα σε εμπιστευτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι

Με τον ερχομό της Αφροδίτης στους Διδύμους, την εμφάνιση της Σελήνης στο Τοξότη, και τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα, αισιόδοξη, απελευθερωμένη, ρομαντική και ερωτική θα είναι η στάση σου. Ελκυστικά θα είναι τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις στις προσεγγίσεις σου, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε ερωτευτεί. Στο κλείσιμο του εξαημέρου η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σου φέρνει νέο ερωτικό ξεκίνημα. Αυτό το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα καταφέρει να δώσει νόημα στην ερωτική σου ζωή.

Σε σχέση

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό και λίγο αργότερα στον Τοξότη, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα ανιαρά δεδομένα, βγαίνεις από καταστάσεις που σε κουράζουν, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβεις. Ίσως να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, θα γίνουν σχέδια που θα στηρίζονται σε σοβαρές πλέον βάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι

Φίλε μου Λέοντα, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα προσπαθήσεις να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν σου, βάζεις στόχο την καινούργια γνωριμία και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα, η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού. Η εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιο σου ανέμελη θα κάνει τη στάση σου, τα λόγια σου θα είναι θερμά, στις συναντήσεις σου θα υπάρξουν αυθόρμητες εκδηλώσεις.

Σε σχέση

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό θα κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα, ίσως και ψυχολογικά κολλήματα, ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα. Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς χαλαρά, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να πλησιάσεις το ταίρι σου με ερωτισμό. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ορθολογισμό θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα σου ανοίξουν δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, η γνωριμία που θα προκύψει θα σου ανοίξει νέο ορίζοντα. Ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς χωρίς επιφυλάξεις, ο αυθορμητισμός σου θα σε οδηγήσει σε πράξεις που θα έχουν θερμή κατάληξη.

Σε σχέση

Εσωτερική αναστάτωση θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό και η Αφροδίτη στους Διδύμους. Θα υπάρξουν συναισθηματικές εξάρσεις που όμως θα έχουν θετικό αποτέλεσμα , με το ταίρι σου θα ξεκαθαρίσεις αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα τονώσει την ψυχική σου διάθεση, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια μικρή εκδρομή απόδρασης και ανανέωσης. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα κλείσει το εξαήμερο σου με ηρεμία και συναισθηματική ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι

Φίλε μου Ζυγέ, η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους και ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ωθήσουν στην αναζήτηση, στην εμπειρία, θετική θα είναι η διάθεση σου για νέες ερωτικές περιπέτειες. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο που θα καταφέρει να σε συναρπάσει, η γνωριμία σας θα πάρει γρήγορα ερωτική έκταση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα δεν θα περιορίσεις τον ενθουσιασμό και την έλξη που θα νιώσεις, ετοιμάσου για θερμές στιγμές που θα σε ανανεώσουν.

Σε σχέση

Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους άστατη θα γίνει η συμπεριφορά σου, θα θελήσεις να ξεγλιστρήσεις από δεσμά, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανανέωση. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Τοξότη είναι πολύ πιθανόν να οργανώσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου, οι προτάσεις που θα κάνεις θα γίνουν αποδεκτές. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις, η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να γίνει κυκλοθυμική, χαλιναγώγησε την παρορμητικότητα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι

Φίλε μου Σκορπιέ, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και η εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους σου φέρνουν νέο ερωτικό ξεκίνημα. Εσύ που έχεις πολύ καιρό να ερωτευτείς ετοιμάσου να καρδιοχτυπήσεις , θα σε γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσεις σταθερή σχέση, ανάγκη σου θα είναι να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Τα γεγονότα θα σε ικανοποιήσουν, η στάση σου θα είναι ώριμη και μεθοδική.


Σε σχέση

Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ερωτική και τολμηρή θα είναι η διάθεση σου, θα καταφέρεις να τονώσεις τον ερωτισμό ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ωστόσο προσοχή στις ανασφάλειες, μην επιτρέψεις τον εαυτό σου να παγιδευτεί σε εμμονές και σε υποσυνείδητες φοβίες. Ο ερχομός του Ερμή στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απεγκλωβιστείς από τις βαριές σκέψεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα εστιάσεις στην ερωτική και συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι

Φίλε μου Τοξότη, ο ερχομός της Αφροδίτης στους Διδύμους και στη συνέχεια η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου όχι στα παλιά αλλά στα καινούργια. Διαγράφεις τις αποτυχίες του παρελθόντος, ξεχνάς πρώην έρωτες και ξεκινάς νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο. Θα έχεις διάθεση για περιπέτειες και νέες ερωτικές εμπειρίες, ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το ελκυστικό πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σου ανοίξει δρόμο σταθερής σχέσης, η εξέλιξη δε θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση

Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου φέρει συναισθηματική ένταση, θα νιώσεις δυνατή έλξη, πάθος θα βγάλει η στάση σου. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στους Διδύμους και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου, στόχο θα βάλεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, θα ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, στο κλείσιμο της εβδομάδας ίσως να υπάρξουν μικρό εντάσεις, ωστόσο το βασικό θέμα της συζήτησης σας θα είναι η κοινή μελλοντική σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους, την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και τον ερχομό του Ερμή στον Λέοντα, αφήνεις στην άκρη αναστολές, αποφασίζεις να προχωρήσεις μπροστά με καινούργιο ταίρι. Τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, οι προσεγγίσεις σου θα είναι δυναμικές, αυθόρμητες και άμεσες, η ανάγκη σου για ανανέωση και ριζική αλλαγή θα σε ωθήσει σε τολμηρή δράση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σταθεί στο πλάι σου, ξεκινάς νέα ερωτική σχέση μελλοντικών προδιαγραφών.

Σε σχέση

Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσεις πως κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν, με την εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους και τον Ερμή στον Λέοντα θα προσπαθήσεις να απεγκλωβιστείς από σκέψεις ή υποσχέσεις που σου δημιουργούν άγχος. Θα χειριστείς το ταίρι σου με ανέμελη διάθεση, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις κόντρες και τις πολλές διαφωνίες. Η Πανσέληνος στον ζώδιο σου θα σε εξοπλίσει με δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρεις να κατευθύνεις την πορεία του δεσμού σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκόρπιο θα το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ετοιμάσου η εβδομάδα σου θα έχει έντονες ερωτικές εξελίξεις και εκπλήξεις. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους τολμηρή θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούργιο ερωτικό ταίρι, προμηνύεται γνωριμία που θα φέρει έντονο ενθουσιασμό. Θα γνωριστείς με άτομο που θα νιώσεις δυνατή ερωτική έλξη, θα γίνει δεσμός μεταξύ σας που δεν αποκλείεται να πάρει μακροχρόνιες διαστάσεις.

Σε σχέση

Ευαισθησίες και εξαρτήσεις θα βγάλει στην επιφάνεια ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό, θα προσκολληθείς στο ταίρι σου, θα το ζηλέψεις, ίσως και να το υποψιαστείς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και τον Ερμή στον Λέοντα στόχο θα βάλεις τα άμεσα ξεκαθαρίσματα, το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει συναισθηματικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε ηρεμήσει, θα βρεις τις ισορροπίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθεροι

Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στους Διδύμους την περιπέτεια θα αναζητήσεις, τώρα θα είσαι σε θέση να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις. Σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Λέοντα τολμηρές και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με απελευθερωμένο τρόπο θα φλερτάρεις, πριν κλείσει η εβδομάδα θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει ευνοϊκές συνθήκες για σταθερό μέλλον..

Σε σχέση

Με έξυπνους ελιγμούς θα καταφέρεις να αποφύγεις τις πιέσεις που ενδεχομένως να σου ασκήσει το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στους Διδύμους και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Τοξότη θα εναντιωθείς στη ρουτίνα, οι διαθέσεις σου στόχο θα έχουν την αλλαγή των δεδομένων. Στον κλείσιμο της εβδομάδας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω θα υπάρξουν ανακατατάξεις, με το ταίρι σου θα γίνουν συζητήσεις και θα παρθούν αποφάσεις που θα οδηγήσουν τη σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά.

Πηγή: Myastro.gr