ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5/3 – 11/3

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

AΡΙΘΜΟΣ 1

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε πιο ‘’’ήπια’’ την σχέση σας, για να πάρετε ό, τι θέλετε από τον άνθρωπο σας και κάποιες δύσκολες καταστάσεις φαίνεται να μπαίνουν στη θέση τους χωρίς κόπο.

Εσείς είστε ο δημιουργός των δικών σας επιθυμιών και εσείς μόνο γνωρίζετε πώς θέλετε να προχωρήσουν τα πράγματα. Κάντε μια εσωτερική ενδοσκόπηση και εξετάστε αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις στην καρδιά σας αυτό το διάστημα και μην αφήσετε το φόβους ή αρνητικές πεποιθήσεις να σας κρατάνε πίσω.


ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Όσο πιο δεκτικοί είστε στην αλλαγή κι όσο λιγότερο προσπαθείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις, τόσο το καλύτερο για σας.

Πολλές φορές δε μπορούμε να δούμε καθαρά τα πράγματα που μας κρατάνε πίσω. Σε μια τέτοια περίπτωση, η εβδομάδα αυτή θα είναι για σας αφυπνιστική καθώς θα πρέπει να αναμένετε το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου, τον μεταφορικό ‘’θάνατο’’ που πάντα συνοδεύεται από μία αναγέννηση.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση από την οποία δεν είστε ικανοποιημένοι, φαίνεται πως θα προβείτε σε ξεκαθαρίσματα.. ‘Ίσως για κάποιους από σας έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσετε παρακάτω.

Αν τολμήσετε να αφήσετε τη σιγουριά που σας προσφέρει αυτή η σχέση, αργότερα θα δείτε ότι πράξατε σωστά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Εργασιακά αν είστε δυσαρεστημένοι , να περιμένετε μια αλλαγή προς το καλύτερο καθώς νέες ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά.. Η δουλιά σας εξελίσσεται με τον τρόπο που είχατε σχεδιάσει και πλέον φαίνεται οτι επιτυγχάνετε τις μέγιστες πιθανότητές σας.

Για τους αδέσμευτους πολλά υποσχόμενες συναντήσεις βρίσκονται στον ορίζοντα, κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο έχει πολλές πιθανότητες να μπεί στην ζωή σας.

Και σε οικονομικό επίπεδο, θα έχετε θετικές αλλαγές, Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να αναλάβετε ένα ρίσκο, να βελτιώσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε μια πολύ επιτυχημένη αγοραπωλησία. Αν υπάρχουν κάποια οικονομικά σχέδια που έχετε στα σκαριά, την εβδομάδα αυτή θα πραγματοποιηθούν.

Η υγεία σας βελτιώνεται.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Φιλοδοξίες, όνειρα, πειρασμοί, φαντασιώσεις, προσδοκίες. Την εβδομάδα αυτήν, απλώνεται μπροστά σας, ένα σύμπαν απεριόριστων δυνατοτήτων, πιθανοτήτων και επιλογών, που περιμένουν να πραγματοποιηθούν. Ο κίνδυνος είναι ότι αν δεν είσαστε προσεκτικοίκαι ρεαλιστές, οι πιθανότητες θα παραμείνουν απλά πιθανότητες και τα όνειρα δεν θα υλοποιηθούν ποτέ.

Συγκρατείστε τις σκέψεις σας και μην τις μεγεθύνετε – θετικά ή αρνητικά – πέρα από κάθε μέτρο. Έτσι, μπορεί να φτάνετε στην …εκκλησία με μια φρέσκια γνωριμία, που μόλις προέκυψε και γενικά, υπάρχει η τάση να κάνετε την “τρίχα – τριχιά”, όπως λέμε. Μην χάνετε χρόνο στο τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να συμβεί, γιατί τελικά μένετε άπρακτοι και η όποια ευκαιρία είχατε μπροστά σας, εξαφανίζεται.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Για όσους από σας είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Από την άλλη, αν βρίσκεστε σε σοβαρή σχέση θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε ένα άλλο επίπεδο. Γενικά , τα πράγματα στον ερωτικό τομέα, αυτή την περίοδο, είναι ενδιαφέροντα με θετική χροιά.

Στα εργασιακά σας, έχετε την αίσθηση πως δουλεύετε πολύ σκληρά, όμως δεν λαμβάνετε την ανάλογη αναγνώριση ή οικονομική επιβράβευση.

Είναι σημαντικό να προβάλετε τον εαυτό σας, δείχνοντας στους άλλους πως η επιτυχημένη πορεία σας, δεν είναι τυχαία.

Κάποιοι από εσάς, πρέπει να κάνετε μία έρευνα-βολιδοσκόπηση σχετικά με την πιθανότητα εργασίας στο εξωτερικό.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Ψευδαισθήσεις για σας έχει αυτή την εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα έχετε γίνει πολύ ευαίσθητοι, και ως εκ τούτου εύκολο να κάνετε λάθη στη δουλειά, ή να πιστέψετε σε συνεργασίες που δεν θα είναι τελικά ό,τι δείχνουν αυτήν την στιγμή .

Αποφύγετε να δεσμευτείτε μέ υπογραφές και να προσέξετε αγοραπωλησίες . Αναβάλετε (αν αυτό είναι εφικτό) αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας για μετά τις 10/3

Οι δεσμευμένοι, έχετε τάσεις για παραστρατήματα – σας συνιστώ να το αποφύγετε.

Οι αδέσμευτοι, θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας κάνουν να ονειρευτείτε μια ιδανική κατάσταση. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και να μην παρασύρεστε.

Η εβδομάδα προσφέρεται για χαλάρωση και ταξίδια κοντά σε θάλασσα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Όσοι από σας ασχολείστε με οικονομικά θέματα, υπάρχει η αίσθηση ότι αδικείσθε από τους συναδέλφους ή τον προιστάμενο σας. Δείτε πώς μπορείτε να καλυτερεύσετε τις επιδόσεις σας.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακαλύψετε μια νέα ευκαιρία, επειδή θα απαλλαγείτε από κάποιες συνθήκες που σας περιόριζαν. Όσο κι αν νιώθετε πιεσμένοι ή περιορισμένοι σε μια σχέση, είστε προστατευμένοι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο που δεν θα σας αφήσει να παρεκκλίνετε από τους υψηλότερους στόχους σας.

Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για τα λάθη των άλλων. Απομακρυνθείτε ή αρνηθείτε τοξικές σχέσεις και ανθρώπους.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Τώρα έχετε το πάθος και την εμπιστοσύνη που απαιτείται, για να θέσετε σε εφαρμογή μερικούς από τους μελλοντικούς στόχους σας . Η εβδομάδα αυτή μιλά για μια ανανεωμένη αίσθηση της επιθυμίας και της προθυμίας σας να κάνετε κάποια πράγματα να συμβούν.

Στην παρούσα φάση, αρχίζετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας να ολοκληρώνονται. Μπορεί να έχετε πρόσφατα ανακαλύψει ότι έχετε βρει το σκοπό σας στην ερωτική σας ζωή.

Ή ίσως έχετε ξεπεράσει τους φόβους που σας κρατούσαν δεμένους στο παρελθόν. Από εδώ και πέρα, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι.

AΡΙΘΜΟΣ 9

Μια έντονη φιλοδοξία θα σας διακατέχει αυτό το διάστημα και θα υπάρχει εσωτερική ανάγκη για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να θυμάστε ότι θα λειτουργήσουν καλύτερα αν λάβετε υπόψη σας και αυτά που προστάζει το μυαλό αλλά και αυτά που υπαγορεύει η καρδιά.

Στην ερωτική σας ζωή φαίνεται πως θα έχετε την ανάγκη να βιαστείτε και να δειτε τις εξελίξεις να τρέχουν γρήγορα ή ότι κάποιος άλλος σας πιέζει. Αν υπάρχει κάποια ερωτική ιστορία στη ζώη σας που σας κάνει να αισθάνεστε έτσι, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

Καλό θα είναι επίσης να μην αφήσετε μικροπράγματα να χαλάσουν το θετικό κλίμα στη δουλειά σας. Αν πιστεύετε πως υπάρχει κάποιος που σας εποφθαλμιά , καλύτερα να το αγνοήσετε και να μην αφήσετε να σας επηρεάσει. Μην δίνετε βάση στα λεγόμενα των άλλων…

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.facebook.com/manos.mikidis