ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 19/3 – 25/3

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

Αριθμός 1

Εβδομάδα προκλήσεων με νέα ξεκινήματα. Νιώθετε να παλεύετε μόνοι σας και ότι όλοι είναι εναντίον σας.

Στα αισθηματικά σας έχετε ισχυρή θέληση και βαδίζετε με πλάνο. Για να πετύχετε όμως τον απώτερο σκοπό σας θα χρειαστείτε και τη βοήθεια των άλλων. Έχετε στόχο και ξέρετε να κινητοποιείτε και τους άλλους για το συμφέρον σας. Αρπάξτε την ευκαιρία και μην είστε υπεροπτικοί.

Στα επαγγελματικά σας εμφανίζεστε οργανωμένοι και παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Ξεπερνάτε τα καθημερινά προβλήματα και βρίσκετε τις κατάλληλες λύσεις. Λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και περιμένετε την ανάλογη συμπεριφορά και από τους άλλους.

Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Παλέψτε για να διατηρήσετε τη θέση σας.

Αριθμός 2

Με ενθουσιασμό μπαίνει για εσάς αυτή η εβδομάδα. Νιώθετε ότι δέχεστε μια ευλογία, αισθάνεστε πιο τυχεροί και ότι ό,τι σας συνέβη ήταν ένα μάθημα. Επικεντρώνεστε στα θετικά και τολμάτε να κάνετε την απαραίτητη μετάβαση. Αφήστε τις απώλειες πίσω σας και κινηθείτε με βάση τη λογική.

Στα επαγγελματικά σας θα κληθείτε να πάρετε σκληρές αποφάσεις και να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Έχετε περάσει πολλά και θα κληθείτε να παλέψετε και πάλι.

Ίσως πενθείτε για κάποιες απώλειες. Εξερευνήστε καλά τις επιλογές σας.

Σκεφτείτε τι μπορείτε να καλυτερεύσετε και αναζητήστε νέες διεξόδους.

Εύνοια στα αισθηματικά σας και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Απελευθερωθείτε, εφοδιαστείτε με δύναμη και λάμψτε.

Αριθμός 3

Φαίνεται να έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες. Βάλτε μια ισορροπία και ιεραρχήστε τις δουλειές σας. Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα αλλά φαίνεται να χρειάζεστε βοήθεια για να ανταπεξέλθετε. Οπλιστείτε με υπομονή και κάντε τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Φαίνεται να διστάζετε και να έχετε αναμειχθεί σε πολλά.

Στα αισθηματικά σας φαίνεστε ανοιχτοί στους άλλους. Εμφανίζεστε ανεξάρτητοι και λαμβάνετε θέση παρατηρητή. Έχετε στόχο και την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε. Είστε κοινωνικοί αλλά επιζητάτε να είστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Μην είστε πεισματάρηδες.

Μια νέα ιδέα θα σας ενθουσιάσει. Βάλτε νερό στο κρασί σας και δεχτείτε μια απροσδόκητη βοήθεια. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κρατάτε τις επιφυλάξεις σας και μην αναλαμβάνετε πιο πολλά απ’ όσα μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Προσέξτε την υγεία σας.

Αριθμός 4

Ανοδική εβδομάδα για εσάς που καλείστε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις.

Αρπάξτε τις ευκαιρίες όσο αυτές ισχύουν. Μην ανοίγεστε πέρα από τα όρια σας. Βρίσκετε την ελπίδα που αναζητούσατε και ηρεμείτε.

Ευνοούνται ταξίδια και γνωριμίες. Ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα σας κρατήσουν ιδιαίτερα απασχολημένους. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα και κυνηγήστε το στόχο σας.

Φαίνεται να έχετε βρει συναισθηματική ισορροπία. Εμφανίζεστε γενναιόδωροι και προσελκύετε τους άλλους σε εσάς. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και έχετε τον έλεγχο.

Στα επαγγελματικά, σας απασχολούν οι συνεργασίες σας. Εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις και τις αδυναμίες των άλλων. Γίνετε πιο δεκτικοί με τους άλλους αλλά διατηρήστε τα όρια σας.


Αριθμός 5

Μεταβατική περίοδος για εσάς. Φαίνεται να βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Αναζητήστε υποστήριξη από την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Εκτιμάτε όσα έχετε και βρίσκετε την ολοκλήρωση. Καλή περίοδος για ταξίδια.

Εύνοια στα αισθηματικά σας. Δέσμευση και ευχάριστη σχέση. Περίσσεια αυτοπεποίθηση. Βγαίνετε από τη στενοχώρια και πάτε για νέα ξεκινήματα.

Στα επαγγελματικά εμφανίζεστε μεθοδικοί και αποτελεσματικοί. Δράτε με υπευθυνότητα και αγκαλιάζετε τις δουλειές με όλες σας τις δυνάμεις.

Ολοκληρώνετε ένα μεγάλο κύκλο της ζωή σας. Κάντε μια εκτίμηση της περσινής χρονιάς να δείτε πόσα έχετε καταφέρει. Φαίνεται να καταλαβαίνετε πως λειτουργούν πια τα πράγματα. Πρόταση να είστε πιο ενεργοί όσον αφορά τα κοινά θέματα.

Προσέξτε κρυολογήματα και δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Αριθμός 6

Ευχάριστες αλλαγές φέρνει για εσάς η εβδομάδα τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Νιώθετε αυτοπεποίθηση καθώς αποδίδουν οι προσπάθειες σας. Πιστεύετε στις δυνάμεις σας, έχετε ανανεωμένη ενέργεια και απολαμβάνετε τη ζωή. Παρ᾽όλα αυτά μένετε πιστοί στα όριά σας και κινείστε μόνο μέσα σε αυτά.

Στα επαγγελματικά ευνοούνται οι συνεργασίες. Εμφανίζεστε πιο διαλλακτικοί

και έτοιμοι να ενώσετε τις δυνάμεις σας για κοινούς σκοπούς. Θα λάβετε προτάσεις αλλά εξετάστε τη βιωσιμότητα τους. Αν θέλετε οι συνεργασίες σας να αντέξουν θα πρεέπει πρώτα εσείς να είστε δυνατοί. Μην απομονώνεστε από τους άλλους και να είστε ανοιχτοί σε βοήθεια. Έχετε δεσμευτεί να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Αριθμός 7

Κάνετε έναν απολογισμό και εκτιμάτε τις καταστάσεις. Κρατάτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και μαθαίνετε από τις εμπειρίες σας. Ανανεώνεστε μέσα από το χρόνο που περνάτε μόνοι σας. Βλέπετε τις δυσκολίες σα μαθήματα και θέτετε νέους στόχους. Θέλετε χρόνο για να ζυγίσετε καταστάσεις και ψάχνετε μια νέα κατεύθυνση.

Προτροπή να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε. Πολύ καλή περίοδος για γνωριμίες. Γιορτάστε για όσα έχετε καταφέρει και επενδύστε στις σχέσεις. Στα αισθηματικά έρχεται κάτι που αναζητούσατε καιρό. Νιώθετε ανακούφιση.

Τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλά και βασίζεστε στις δυνάμεις σας. Έχετε διάθεση να ξοδέψετε και να βοηθήσετε τους άλλους.

Αριθμός 8

Έντονα συναισθήματα φέρνει αυτή η εβδομάδα. Φαίνεται ότι οι δυσκολίες δεν σας ρίχνουν κάτω και διατηρείτε τη ζωτικότητά σας. Προσπαθήστε να συγχρονίζετε τα θέλω σας με των άλλων. Αποδεχτείτε τις καταστάσεις και προχωρήστε.

Στα αισθηματικά σας ίσως λάβετε ευχάριστα νέα που σας ξαφνιάσουν. Ανανέωση και νέα ξεκινήματα. Θα είστε πιο ανοιχτοί τόσο στα δικά σας προβλήματα όσο και στα συναισθήματα των άλλων.

Στα επαγγελματικά νιώθετε μια απώλεια και μετανιώνετε για καταστάσεις.

Μην μετανιώνετε για το παρελθόν καθώς δεν μπορείτε να γυρίσετε το χρόνο πίσω.

Προτροπή να επιδιώξετε συνεργασίες και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Επενδύστε στον εαυτό σας και μην αυτοτιμωρείστε.


Αριθμός 9

Νέα ξεκινήματα φέρνει για εσάς η εβδομάδα. Επιστρατεύετε τα όπλα σας και θέλετε να εντυπωσιάσετε. Παρ ᾽όλα αυτά μέσα σας αισθάνεστε δισταγμό και ανασφάλειες. Καθυστερείτε τις κινήσεις σας και αφήνετε το παρασκήνιο να σας επηρεάσει. Στα ασιθηματικά, οι σχέσεις εμφανίζονται αδύναμες. Πιστέψτε στον εαυτό σας και καταβάλετε προσπάθεια και από μέρους σας.

Στα επαγγελματικά εκσφενδονίζετε λόγια και όλα σας εκνευρίζουν. Παίρνετε γρήγορα αποφάσεις, έχετε καλή αντίληψη των πραγμάτων και θέλετε να είστε ανεξάρτητοι. Κρίνετε τα πράγματα με αντικειμενικότητα. Μείνετε συγκεντρωμένοι, περάστε στη δράση και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.facebook.com/manos.mikidis