ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2/4 – 8/4

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Την εβδομάδα αυτή θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους και να δώσετε την αναγκαία προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή..

Προσοχή όμως μην φανείτε πιεστικοί – αυστηροί με τον σύντροφο σας, γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.

Οι συνθήκες που επικρατούν τώρα, βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε , όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες.

Αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε στα ερωτικά σας.

Ένα αντρικό πρόσωπο στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ – ΛΕΟΝΤΑ – ΤΟΞΟΤΗ παίζει σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτήν.


AΡΙΘΜΟΣ 2

Η εβδομάδα είναι ευνοική ειδικά σε ότι αφορά τα θέματα εργασίας και σταδιοδρομίας.

Οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν εσάς και τις προσπάθειές σας και το διάστημα αυτό σας προτρέπει να συνεχίζετε να κάνετε αυτό που κάνετε.

Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο (αν και υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης) όμως δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι και να ξεκινήσετε ξανά.

Το έργο σας είναι ευπρόσδεκτο , τα προσόντα σας θα εκτιμηθούν και αναζητάτε απασχόληση, αυτή η εβδομάδα δηλώνει ότι μπορείτε να περιμένετε επιτυχία αρκετά γρήγορα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Ίσως αυτήν την εβδομάδα επιλέξετε να αφήσετε μια κατάσταση που δεν ρολάρει πλέον για εσάς – είτε πρόκειται για μια σχέση, είτε για μια δουλειά. Μπορεί να υπάρχει κάποια θλίψη σχετικά με αυτό, αλλά γενικά, οι εξελίξεις είναι προς το συμφέρον σας.

Να ξέρετε ότι τα καλά έπονται. Εάν το ένστικτο σας ,λέει ότι πραγματικά πρέπει να βγείτε γενικά από ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.

Πολύ συχνά μια πόρτα πρέπει να κλείσει πίσω από σας πριν η επόμενη πόρτα( μπροστά σας) ανοίξει πλήρως.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Η εβδομάδα αναδεικνύει την ικανότητα σας να φέρετε σε πέρας μια δουλειά. Όσοι από σας γνωρίζετε καλά τα επαγγελματικά σας δεδομένα δράστε με συνδυασμό ανεκτικότητας και αυτοπειθαρχίας – έτσι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα έχετε βοήθεια από τρίτα πρόσωπα με υψηλή θέση στην εξουσία ή διορισμένα σε μεγάλα πόστα.

Τα πρόσωπα αυτά θα σας βοηθήσουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ στην επίτευξη των στόχων σας.

Ενδέχεται να βιώσετε μία περίοδο συναισθηματικών αναταράξεων, όπου θα καταφέρετε όμως να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Στο παρελθόν έχετε πληγώσει κι έχετε πληγωθεί κι έτσι έχετε μάθε πότε πρέπει να είστε εκδηλωτικοί και πότε συγκρατημένοι.

Γενικότερα θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συναισθήματα.

Δώστε προσοχή σε ανδρικό πρόσωπο που ανήκει σε ζώδιο του νερού (ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΥΣ).

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Βρίσκεστε σε μια φάση όπου θα είστε πολύ πιο ελκυστικοί/ες για τους άλλους. Η ακτινοβολία σας είναι “συμβατή” με το φεγγάρι και με την έμπνευση με την έννοια ότι δείχνετε πιο μυστηριώδεις και γοητευτικοί.

Είναι καιρός να βασιστείτε στη διαίσθησή σας και στην εσωτερική σας γνώση, αντί στο συνειδητό μυαλό ή τη διάνοιά σας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας .Νοήμονες συμπτώσεις είναι πιθανόν να συμβούν τώρα.

Οι κύριοι αυτού του πεπρωμένου ,ίσως αντιμετωπίσουν πρόβλημα με μια γυναίκα που θέλουν πολύ αλλά που μπορεί να μην είναι σε θέση να ‘’αποκτήσουν’’.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Είναι σημαντικό να μην ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια στο να αναπολείτε τις “παλιές καλές μέρες”. Όλοι έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις για να αναλογιστούμε από καιρό σε καιρό, αλλά αν αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ότι τα “καλύτερα έχουν περάσει”, τότε αυτό μπορεί να γίνει μια…. αυτοεπιβεβαιούμενη προφητεία.

Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να απασχοληθείτε με ένα αντικείμενο που περιλαμβάνει κάποιο υψηλό επίπεδο δημιουργικότητας. Εάν η εργασία σας , δεν σας δίνει τέτοια αίσθηση, βρείτε λίγο χρόνο για κάτι σαν την ζωγραφική ,το γράψιμο κλπ, οτιδήποτε επιτρέπει μια μικρή δημιουργικότητα – στον προσωπικό σας χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο η δουλειά σας θα γίνει καλύτερη και πιο αποτελεσματική.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Εάν τα πράγματα είναι “εκτός ισορροπίας” για σας γενικά τώρα,να ξέρετε ότι πρόκειται να γίνουν ουσιαστικά καλύτερα. Κρατήστε τα μάτια σας στον στόχο που έχετε βάλει και παραμείνετε σταθεροί σε αυτόν

Είστε έτοιμοι να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας σας στα νέα δεδομένα της ζωής σας. Η δουλειά πρόκειται να κυλήσει πιο ομαλά πλέον και αν ψάχνετε για απασχόληση, πρόκειται να βρείτε κάτι που σας ταιριάζει. Μην αφήστε κανέναν να σας αποσπάσει από τον στόχο σας.

Αν ψάχνετε για αγάπη, κάποιος που θα μπορούσε να είναι ταιριαστός για εσάς ίσως είναι ήδη στην ζωή σας ,με την μορφή ενός φίλου. Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για σας, δώστε του μια ευκαιρία. Αυτή η σχέση θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος θα λειτουργήσει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα κενό στη ζωή σας… Αφήστε την ένταση να καταλαγιάσει, η φάση αυτή είναι περαστική.

Κάποιες καταστάσεις θα είναι λίγο πιο δυσχερείς απ’ όσο αναμένατε, γιατί εμπεριέχουν εμπόδια που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν ,τουλάχιστον τώρα.

Κάποιοι από σας είναι πολύ πιθανό να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν και από άμυνα να κρατάτε αυτούς που θεωρείτε ‘’επικίνδυνους’’ σε απόσταση, φοβούμενοι μήπως και ξαναπληγωθείτε. Γενικά, έχετε μπλοκαρισμένα συναισθήματα.

Προτιμάτε να παραμένετε ουδέτεροι και να μην παίρνετε το μέρος κανενός. Αυτό μπορεί να το κάνετε είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια είτε γιατί πραγματικά δεν ξέρετε ποια είναι η σωστή πλευρά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Κάνετε το καλύτερο που μπορείτε, με αυτό που τώρα έχετε, αλλά θυμηθείτε ότι το σοφό πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να ζητήσετε βοήθεια αν αυτό απαιτείται. Η βοήθεια που χρειάζεστε θα έρθει.

Επαγγελματικά δεν χρειάζεται να παραμείνετε σε μια κατάσταση που δεν είναι υγιής ή λειτουργική για σας, να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στο σύμπαν ότι οι αλλαγές είναι εφικτές. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Ερωτικά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορείτε να είσαστε και να έχετε μια ευτυχισμένη, ουσιαστική σχέση. Όταν η αγάπη είναι σωστή, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περίπλοκο για να λειτουργήσει.

Κοινωνικά διευρύνετε τους ορίζοντές σας και προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά.


Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη



www.facebook.com/manos.mikidis