ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21/5 – 27/5

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Αναλύστε τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα, προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, γιατί είναι κρίμα να γκρεμίσετε ότι χτίσατε.

Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις κάνοντας επανεκτιμήσεις. Εσείς που δεν έχετε μια σταθερή σχέση, φαίνεται πως θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε, θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε και να κάνετε μια καινούρια αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

Βέβαια, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείτε με παλιές αγάπες και να ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα που σας συνδέουν.

Η κρίση σας για το αν ταιριάζετε θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με ευαισθησία και ευθύτητα το πρόσωπο που θέλετε και να του δείξετε πως είστε τώρα.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Η αίσθηση ελευθερίας που θέλετε να νιώσετε, είτε για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις, είτε για να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε, θα είναι η αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα.

Ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε, μπορεί να γίνει η αιτία να γνωρίσετε έναν καινούριο σύντροφο, που θα σας φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχετε καταπιέσει και έτσι θα αναγνωρίσετε ότι η ανάγκη για ένα αληθινό σύντροφο δε χάθηκε, απλώς δεν είχατε βρει το κατάλληλο πρόσωπο για να εκφραστείτε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Οι εκπλήξεις που θα έχετε θα σας αποζημιώσουν για τις δυσκολίες που περάσατε τα δύσκολα χρόνια. Πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφασίσετε για μία σχέση, γιατί η πείρα των τελευταίων ημερών θα σας δείξει πως όσο γοητευτικοί και να είστε, οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να σας παρακαλούν αιώνια. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια εποχή όπου τα ερωτήματα για τις σχέσεις σας θα είναι πολλά. Τα διλήμματά σας για το αν πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας ή αν θα ήταν καλύτερα να φύγετε, θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Η διάθεσή σας για επέκταση δε θα περιοριστεί μόνο στο υλικό επίπεδο, αλλά θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας, που όπως πιστεύετε η αξία τους δεν είναι μόνο προσωρινή, αλλά και μελλοντική.

Ένα νέο οικονομικό σχέδιο αλλά και ο έλεγχος της άσκοπης σπατάλης είναι οι δύο στόχοι σας που θέλετε να περάσουν στη σκέψη σας ως καινούριος τρόπος ζωής. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο το χρόνο σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Η εβδομάδα θα σας γεμίσει διλήμματα και προβληματισμούς για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους θα καταφέρετε να βγείτε από τα αδιέξοδα.

Παρά την καλή επικοινωνία σας θα δυσκολευτείτε αρκετά να πετύχετε τα σχέδιά σας, αφού θα εξακολουθούν να υπάρχουν εμπόδια που θα απαιτούν από εσάς λύσεις.

Ανεξαρτήτως με το τι πρέπει να κάνετε και με το τι είστε έτοιμοι να κάνετε, δείτε με ενθουσιασμό προτάσεις που θα σας γίνουν από συνεργάτες σας, ακόμα και να τις θεωρείτε συντηρητικές.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Θα προσπαθήσετε αρκετές φορές να γίνετε κατανοητοί από το σύντροφό σας και να του εξηγήσετε τι ακριβώς έχετε ανάγκη, αλλά επειδή δε θα το καταφέρνετε και δεν αντέχετε να επαναλαμβάνετε μια συζήτηση, θα αρχίσετε να αναζητάτε μόνοι σας τις λύσεις.

Μην χρησιμοποιήσετε το φόβο της απόρριψης σας προπέτασμα για να αποφύγετε τις ευθύνες σας. Ακόμα δεν είστε βέβαιοι αν θέλετε να κάνετε πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα χρηματοοικονομικά ζητήματα και ενδεχομένως να νιώσετε πως έφτασε ο καιρός να οργανώσετε τελείως διαφορετικά τον προϋπολογισμό σας ή να κάνετε πιο σφιχτή διαχείριση.

Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα πως καταπιέζεστε. Χωρίς να αναλάβετε δεσμεύσεις ή να βάλετε δύσκολους στόχους, παρατηρήστε όσα συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να γίνει η αρχή ενός νέου τρόπου σκέψης και ύπαρξης. Εμβαθύνετε στις γενικές σας σχέσεις και ανακαλύψτε την ουσία τους.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Η φιλική οικειότητα που θα έχετε με κάποιους, θα βοηθήσει τόσο στην εμπιστοσύνη, όσο και στην κατανόηση. Βέβαια, μπορεί οι επαφές σας να καλυτερεύουν, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην οδηγήσετε τα πράγματα σε υπερβολές.

Απερισκεψίες ή κακοπροαίρετα σχόλια θα μπορούσαν εύκολα να διαταράξουν την ισορροπία στις σχέσεις σας, οπότε μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Αναγκαία στις σχέσεις σας δεν είναι μόνο η σιγουριά, αλλά και η αντοχή τους στο χρόνο.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη



www.mikidis.gr