ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 25/6-1/7- 2018

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Καταπολεμήστε το φόβο και καλλιεργήστε την αυτοπεποίθηση σας. Απαιτείται υπομονή για να πετύχετε τους στόχους και τα σχέδιά σας, καθώς οι εποχές αλλάζουν και οι καταστάσεις δε σας ευνοούν όσο θα θέλατε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Οι εξελίξεις δε θα σας ικανοποιήσουν, αλλά δεν εξαρτάται από εσάς για να κάνετε διαφορετικά. Θα πρέπει ακόμα και αν δεν το θέλετε να αναθεωρήσετε αρκετές από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, γιατί θα δημιουργήσετε προστριβές, συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Έντονα θα σας απασχολήσει και ένα πρακτικό ζήτημα του επαγγελματικού χώρου, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να το τακτοποιήσετε και παράλληλα θα αποδείξετε την αξία σας στους άλλους.


AΡΙΘΜΟΣ 5

Μελετήστε σωστά τα σημάδια σε ότι θα αφορούν το παρόν και το μέλλον του επαγγελματικού σας τομέα, βλέποντας καλοπροαίρετα τα γεγονότα. Βασιστείτε και στο ένστικτό σας που σας βοηθάει να βρείτε σωστές λύσεις.


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Σταματήστε να γκρινιάζετε συνέχεια όσο κι αν έχετε δίκιο και αγωνιστείτε για αυτά που πιστεύετε και θέλετε να πετύχουν. Να είστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Αρκεί να αποφασίσετε και να προτιμήσετε να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, για να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και σε αυτά που πραγματικά θέλετε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Οι ιδιότητες που έχετε να είστε ευγενικοί και ανθρωπιστές, θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από όσους σας περιβάλλουν, είτε ανήκουν στον προσωπικό σας χώρο, είτε στον επαγγελματικό.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Θα σας προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας για κανέναν λόγο. Ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες, τα θετικά θα είναι πολλά.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.mikidis.gr