Εβδομαδιαίες αριθμολογικές προβλέψεις από 9/7 μέχρι 15/7

Για να δείτε πώς θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεώς σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, για κάποιον που έχει γεννηθεί στις 17/8/1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3.

Υπολογίστε αντίστοιχα για τη δική σας ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό που προέκυψε από την άθροιση.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Οι δεσμευμένοι φροντίστε να γίνετε πιο επιθυμητοί από το σύντροφό σας, για να μη χαλάσουν τα σχέδιά σας εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων παραγόντων. Όσο σκληροί και αν θέλετε να δείχνετε έχετε δώσει την καρδιά σας και από δω και πέρα χρειάζεται να δείξετε περισσότερη οργάνωση και σταθερότητα στο στόχο σας για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά. Φροντίστε να διατηρήσετε το στυλ σας που σας κατατάσσει στους πιο γοητευτικούς και ερωτικούς συντρόφους.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Να είστε προσεκτικοί στις σπασμωδικές σας αντιδράσεις μέχρι να ξεκαθαρίσετε την τελική μορφή που θέλετε να έχει η συναισθηματική σας επιλογή.

Έχετε ήδη αρχίσει να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που έχετε κατανοήσει ότι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν εκτός από ψυχολογική «φθορά» και προσπαθείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που ζητάτε σε ένα σύντροφο, ώστε οι τυχόν δεσμευτικές σας αποφάσεις να είναι με περισσότερη περίσκεψη και βεβαιότητα.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Δεν είναι κακό να είστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι για να μη βγείτε ζημιωμένοι, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεπερνάτε τα όρια, γιατί δε χρειάζεται να σας θεωρήσουν οι άλλοι δύσκολους και κακότροπους.

Λίγη ευγένεια και περισσότερος ρομαντισμός θα σας βοηθήσουν να είστε ακόμα πιο επιθυμητοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Κάντε ένα απολογισμό  και  βγάλτε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και  πάρτε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε προφυλάξτε την υγεία σας από το έντονο στρες. Εάν αρχίσετε να νιώθετε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να τα βγάλετε πέρα, θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και θα αυξήσετε τις πιθανότητες για να άνοδο των εσόδων σας, ενώ παράλληλα θα μειώσετε σημαντικά και τα έξοδά σας. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και εσείς πορευτείτε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας.

Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ότι για πολύ καιρό καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στο συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Κρατήστε το μέτρο και μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.

Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνουν λίγο να μελαγχολείτε και να πιέζεστε.

Όμως, μέσα από αυτές θα δείτε σημαντική άνοδο στον οικονομικό σας τομέα, καθώς θα αυξηθούν οι συναλλαγές σας προσφέροντάς σας μεγάλα κέρδη.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί σίγουρα η πτώση των εσόδων σας, δεν είναι κάτι που το θέλετε ειδικά τώρα που βρίσκεται σε άνθηση.

Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετό χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.

Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί με σωστές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν αυτά που περιμένετε και ακόμα παραπάνω.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Αυτό που μετράει περισσότερο αυτό το διάστημα είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε, προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

Δεν έχει σημασία αν μέσα από τέτοιες σχέσεις αποκομίζετε εμπειρίες και πληροφορίες, απ’ τη στιγμή που ψυχολογικά φθείρεστε.

Ξεπεράστε αυτήν σας την κακή συνήθεια και μάθε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές.

 ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε είτε με τους φίλους, είτε με το σύντροφό σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σας, αλλά και να απολαύσετε ότι έχετε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό.

Πάνω στη χαρά σας να αποφύγετε να πέσετε σε καταχρήσεις και υπερβολές που θα σας κουράσουν.

Γίνετε πιο υπεύθυνοι και μη φέρνετε σε δύσκολη θέση πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δικές σας οικονομικές υποχρεώσεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Για τις καταστάσεις που περνάτε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Στην τροπή που πήραν ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας. Οπότε ξεκινήστε επανεξετάζοντας πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.


Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη

www.mikidis.gr