ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 5/6 – 11/6

Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Στα συναισθηματικά σας θέματα θα έχετε το πάθος και την ενέργεια που απαιτείται, για να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας.

Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε ανανέωση , επιθυμία και προθυμία σχετικά με το ταίρι σας και ως εκ τούτου θα κάνετε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα διστάζατε να υλοποιήσετε.

Στα επαγγελματικά αρχίζετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας να ολοκληρώνονται.

Μπορεί να έχετε πρόσφατα ανακαλύψει ότι έχετε βρει τις λύσεις που αναζητούσατε ή ότι απλά έχετε αποβάλει τους φόβους που σας κρατούσαν αιχμάλωτους στο παρελθόν.

Από εδώ και εμπρός, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι.

Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Είναι η εβδομάδα της ενέργειας και της δράσης και θα χρειαστεί προσπάθεια και δουλειά από μέρους σας για να έχετε καλά αποτελέσματα.

Δημιουργικές και προσοδοφόρες ηθικά και υλικά είναι οι επόμενες μέρες για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αφού οι κόποι σας δείχνουν να αναγνωρίζονται μετά από μια μακρά περίοδο κόπωσης και αγώνων

Στα ερωτικά σας αναμένονται ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές αν φυσικά έχετε τόλμη και θάρρος με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ποντάρετε στον αισθησιασμό και στην χαλάρωση ,ώστε να σβήσετε κάποιες εντάσεις απ’ τη σχέση σας, και κάντε πραγματικότητα τις ερωτικές σας φαντασιώσεις, με απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταίρι σας.
Μην αφήνετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και οικονομικές ευθύνες να σας τρώνε την ζωή.


ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Την εβδομάδα αυτήν ευνοείται ιδιαίτερα ο τομέας των αισθηματικών σας και ενδέχεται οι προσπάθειές σας σε αυτό τον τομέα της ζωής σας να έχουν αποτελέσματα . Να έχετε κατά νου ότι η στάση αναμονής θα σας ωφελήσει σημαντικά αφού αυτό απαιτείται να γίνει στο ερωτικό παιχνίδι!!

 Ένα προσωπικό σας θέμα που καθυστερούσε και που όλο είχε αναβολές , μέσα στο επόμενο διάστημα θα επιλυθεί.

Αυτήν την περίοδο γενικά να προσέχετε τι λέτε και κυρίως τι κάνετε γιατί οποιαδήποτε …άστοχη κίνηση θα έχει και κοινωνική ‘’κριτική’’- κοινώς κουτσομπολιό.

Σε οικογενειακό επίπεδο φροντίστε να ..σβήσετε μια φωτιά πριν αυτή εκδηλωθεί για τα καλά και παίξτε το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ των συγγενών σας.

Μια γυναίκα στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ –ΣΚΟΡΠΙΟΥ – ΙΧΘΥ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της περιόδου αυτής.


ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Θα έχετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μην φοβηθείτε να το πράξετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κάνετε έναν δεκάλεπτο περίπατο για να ‘’καθαρίσει’’ το μυαλό σας.

Στα αισθηματικά φαίνεται πως ο έρωτας δεν είναι η κύρια προτεραιότητά σας αυτήν την εβδομάδα. Αν είστε δεσμευμένοι, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε σε διαφορετικές τροχιές με τον σύντροφό σας, τουλάχιστον αυτό το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στη σχέση σας για να ξαναβρεθείτε στο ίδιο σημείο.

Στα επαγγελματικά έρχεται η στιγμή που θα λάβετε την επιβράβευση και την αναγνώριση που ζητάτε από τη δουλειά σας. Αν είστε παραγωγικοί και οργανωτικοί, θα ανταμειφθείτε σύντομα με έναν τρόπο που μπορεί ακόμα να μην είναι ορατός.


ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Την εβδομάδα αυτήν θα αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να βρεθείτε αγκαλιά με το ταίρι σας, να μοιραστείτε στιγμές αγάπης και πόθου μαζί του και καθώς το καλοκαίρι είναι πια εδώ ,να πάτε μια βόλτα στην θάλασσα χαλαρώνοντας και αφήνοντας τον εαυτό σας ελεύθερο στην φαντασία και τον ρομαντισμό.

Η εβδομάδα σας καλεί να ακολουθήσετε το ένστικτο και την διαίσθηση σας , να δείτε βαθιά μέσα σας να αντιμετωπίσετε τα απόκρυφα θέλω σας, τις ‘’απαγορευμένες’’ ερωτικές σας ανάγκες, τις κρυφές επιθυμίες σας.

Όμως μην πάρετε καμιά βιαστική απόφαση για το μέλλον της σχέση σας, προσπαθήστε να δείτε τι κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα και κυρίως μην αντιμετωπίζετε ως αληθινό δεδομένο λόγια κι κουτσομπολιά που σας έρχονται με την μορφή.. σημαντικών ειδήσεων!
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!


ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Η εβδομάδα σας καλεί ν’ ακούσετε αυτά που λέει η διαίσθησή σας ή να έρθετε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σας – μ’ αυτά που αισθανόσαστε – ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι , θα πρέπει ν’ αποδεχτείτε συναισθήματα που σας πληγώνουν.

Δείξτε συμπάθεια και κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, αποφεύγοντας να γίνετε επικριτικοί ή ακόμα και εκδικητικοί!

Το σίγουρο είναι ότι το διάστημα αυτό πολλά παίζονται σε ερωτικό επίπεδο ,κάποιος /α θρέφει έντονα συναισθήματα για σας.

Αν διατηρείτε μια σχέση που έχει περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης, με αμοιβαίο ενδιαφέρον και συναισθηματική κάλυψη ,τότε ίσως πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης της σχέσεως αυτής.


ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Την εβδομάδα αυτήν , θα πρέπει με ισορροπημένο τρόπο να δείτε αυτά που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας όσο πιο τίμια μπορείτε. Αν κάποιοι από σας έχετε νομικές υποθέσεις, φαίνεται πως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις με δεδομένο ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας.
Αν ανήκετε στους δεσμευμένους, την περίοδο αυτήν θα προβληματιστείτε σχετικά το μέλλον της σχέσης σας. Αν έχετε αμφιβολίες για τον σύντροφό σας , ίσως πάρετε την απόφαση να ακολουθήσετε πλέον ξεχωριστούς δρόμους …

Αν δεν έχετε σχέση , φαίνεται πως θα εμφανιστεί άτομο στη ζωή σας με σοβαρό σκοπό(όπως λέγαν και παλιά!!!).


ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Την εβδομάδα αυτήν καλά θα κάνετε να..αποδράσετε και να κάνετε ένα ταξιδάκι αν αυτό είναι εφικτό.
Σε περίπτωση που αυτό σας προτείνετε από κάποιον άλλον και δεν είναι δική σας πρωτοβουλία ή επιθυμία , θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας αποτρέπει ψυχολογικά να δεχθείτε αυτήν την πρόσκληση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είστε λίγο απόμακροι και ψυχροί και σε ότι αφορά τα ερωτικά σας -θέλετε να εγκαταλείψετε μια σχέση που έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Aν λοιπόν προκύψει μια ευκαιρία για μετακίνηση καλό θα είναι να την αρπάξετε ακόμα και αν δεν σας αρέσει γιατί αυτό το ταξίδι που πρέπει να πάτε, θα σας δώσει απαντήσεις οριστικού χαρακτήρα.

Στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα κάνετε ταμείο και θα αναλογιστείτε τι πήγε λάθος..
Αποτέλεσμα; Για πολλούς από σας …ένας νέος τρόπος σκέψης που θα σας ωθήσει σε αλλαγές ζωής, τις οποίες όμως πρέπει να τολμήσετε.


ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Το συναίσθημα κυριαρχεί σε αυτήν την φάση, είτε με τον ερχομό μιας νέας σχέσης, είτε με την επιστροφή ενός ερωτικού δεσμού από το παρελθόν, ώστε να λύσετε τις διαφορές σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα νιώθετε καλά και θα εκπέμπετε θετικότητα.

Κάποιοι από εσάς, μπορεί να αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μία συμβίωση.
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να έλθετε αντιμέτωποι με μία απόφαση ή μία επιλογή στην δουλειά σας. Μην βιαστείτε και εξετάστε αναλυτικά όλα τα δεδομένα, που έχετε, ώστε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα και να κάνετε την πιο σωστή επιλογή.

Αποφύγετε να εμπλακείτε ερωτικά, με άτομο από την επαγγελματική σας ζωή.

Από τον αριθμολόγο-μαθηματικό, Μάνο Μηκίδη


www.facebook.com/manos.mikidis