Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 12 ως 18/2/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου σε σκέψεις θα σε βάλει το πρόσωπο απ το παρελθόν που θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Από την άλλη πλευρά ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε μια καινούργια γνωριμία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα ενθουσιαστείς όμως θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον Ερμή στους Ιχθείς και τη Σελήνη στον Κριό, θα πρέπει να επιλέξεις με ποιο πρόσωπο θα προχωρήσεις.

Σε σχέση. Σε αναθεωρήσεις θα σε οδηγήσουν η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Σε περίπτωση που δε σε ικανοποιεί το ταίρι που διατηρείς δίπλα σου ή νιώθεις πως η σχέση σου δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι ουσιαστικό, τώρα θα βρεις τη δύναμη να φρενάρεις την κατηφόρα. Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, με τη Σελήνη στον Κριό οι κινήσεις σου θα είναι αποφασιστικές και άμεσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου ανοίξουν προοπτική αισθηματικών εξελίξεων. Ελκυστικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, προσέγγισε με αμεσότητα, θα σου βγει σε καλό. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση έντονων αισθημάτων. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ενδεχομένως να εμφανιστούν αναστολές, καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και δισταγμούς.

Σε σχέση. Με την Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου και αργότερα με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο οι βλέψεις για την εξέλιξη του δεσμού σου θα γίνουν πλέον σοβαρές. Το ταίρι σου θα κρατήσει θετική στάση σε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Έρχονται αποφάσεις σοβαρές και ώριμες, τα μελλοντικά σας σχέδια θα βρουν εκπλήρωση. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή οι υποσχέσεις σας θα αποσκοπούν στο να αποκτήσετε σταθερό μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή στους Ιχθείς θα ενθουσιαστείς, θα γεμίσει ο συναισθηματικός σου κόσμος, η λογική δε θα είναι ικανή να φρενάρει τις διαθέσεις σου. Οδηγός των πράξεων σου θα είναι το συναίσθημα, προσοχή στις παρορμητικές προσεγγίσεις και αποφάσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει στο να ρισκάρεις, θα κανείς το βήμα να προχωρήσεις σε νέα σχέση. Θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις οπωσδήποτε από την αδράνεια και να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σου και την ανάγκη σου για αλλαγές. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή η στάση και τα λόγια σου θα είναι ανέμελα και απελευθερωμένα, πρόσεξε τι ακριβώς θα τάξεις στο ταίρι σου. Με τον Ερμή στους Ιχθείς φεύγουν οι εντάσεις και οι προβληματισμοί, επιθυμία σου θα είναι να χαλαρώσεις δίπλα στο πρόσωπο που αγαπάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα την αναζητήσεις τη νέα γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσεις τα γεγονότα, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα και τη θετική σου αύρα. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή θα κρίνεις και θα αξιολογήσεις πολύ σωστά τις καταστάσεις, δώσε άνοιγμα για προσεγγίσεις δεν θα απογοητευτείς. Ο Ερμής στους Ιχθείς θα τονώσει τη διαίσθηση σου, ακολούθα το ένστικτο σου.

Σε σχέση. Με την Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, να επανεκτιμήσεις, και να πάρεις τελικά σοβαρές αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης και θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Η εμφάνιση του Ερμή στους Ιχθείς θα ενδυναμώσει τους συναισθηματικούς δεσμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα ακουστούν υποσχέσεις, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Στις αρχές της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα σε ωθήσουν στο να ψάξεις και να αναζητήσεις το διαφορετικό και το καινούργιο που θα μπορέσει να αλλάξει τη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως για να βγεις από την στασιμότητα ή μοναχικότητα θα πρέπει να διαγράψεις τα παλιά και να κυνηγήσεις τα καινούργια. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή θα σκεφτείς και θα πράξεις δυναμικά.

Σε σχέση. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, φεύγουν νεύρα εκνευρισμοί και πείσματα, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο επιθυμία σου θα είναι να σταθεροποιηθούν οι βάσεις του δεσμού σου, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις περί μελλοντικής εξέλιξης. Ο Ερμής στους Ιχθείς θα δημιουργήσει μια μεγάλη μεταστροφή στη σκέψη και στη δράση σου, ηρεμεί η ψυχολογία σου, με το ταίρι σου παίρνετε από κοινού σημαντικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθείς χαλαρή θα είναι η στάση σου, διαισθητική η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ξεκαθαρίσει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται για σένα. Θα αφόρα άτομο που ήδη γνωρίζεστε πολύ καλά, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στην δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή να κάνει την εμφάνιση του στους Ιχθείς ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Στο τέλος του εξαημέρου κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας , ίσως να είναι ταξιδάκι, ίσως όμως να πρόκειται για μια γενικότερη αλλαγή στον ρυθμό και στο πλαίσιο του δεσμού σας με στόχο την ανανέωση σας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, φεύγουν οι δισταγμοί και οι επιφυλάξεις, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα με την μερική Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου θα πάρεις ριζικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα σχέση.

Σε σχέση. Μέσα στο εξαήμερο κάτι θα σε ωθήσει στο να σταθεροποιήσεις το πρόσωπο που αγαπάς, θα θελήσεις να το κατοχυρώσεις δίπλα σου, να σιγουρευτείς πως δεν πρόκειται να σου φύγει. Με τον ερχομό της Σελήνης σους Ιχθείς θα νιώσεις έντονα αισθήματα αγάπης για το ταίρι σου, προσπαθήσει να αποφύγεις τις ανασφάλειες, δείξε την απαιτουμένη εμπιστοσύνη. Ο Ερμής στους Ιχθείς θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα νιώσεις και θα βεβαιωθείς πως η αγάπη σας είναι αμοιβαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με διαίσθηση και διορατικότητα θα σε εφοδιάσει ο ερχομός της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθείς , μέσα στην εβδομάδα αν σχεδιάσεις την απόδραση σου από το παρελθόν θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο λογική θα κάνει τη σκέψη σου, θα σε βοηθήσει να αποκολληθείς συναισθηματικά από τις παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας προοπτικής, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα.

Σε σχέση. Η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσεις θα πιάσει τόπο, η Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να συντονίσεις τις κινήσεις σου. Θα καταφέρεις να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, προχώρα στις διεκδικήσεις σου με σταθερά βήματα. Σε περίπτωση που στοχεύεις στη δέσμευση, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα στρώσουν έδαφος για δημιουργικές και σοβαρές συζητήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό εσύ και το ταίρι σου παίρνατε σε νέο στάδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με διαθέσεις συμφιλίωσης θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν. Με την εμφάνιση της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθείς είναι πολύ πιθανόν να την ακούσεις τη συναισθηματική εξομολόγηση. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα θερμάνει τη συνομιλία σας, κάνε το βήμα να δεχτείς τη συνάντηση που θα σου προτείνει, το ραντεβού θα κλείσει με εκδηλώσεις που θα σε εκπλήξουν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα σου δώσει ώθηση και αποφασιστικότητα.

Σε σχέση. Η Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου σε σένα που είσαι στο ξεκίνημα της γνωριμίας ή της σχέσης σου, φέρνει ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές υποσχέσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα ακούσεις όμορφα λόγια που θα είναι βάσιμα, δείξε εμπιστοσύνη. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή ανάμεσα σε εσένα και το προσώπου που αγαπάς θα υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση, θα είστε σε θέση να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας που θα είναι εφικτά και υλοποιήσιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η μερική Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να αποφασίσεις. Με λίγα λόγια θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου με ποιο πρόσωπο θέλεις να πορευτείς, σταθεροποιείται το ενδιαφέρον σου και βήμα βήμα προχωρείς σε σταθερή σχέση. Η εξέλιξη των γεγονότων δε θα σε απογοητεύσει, στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα βρίσκεσαι σε προσωπικό τετ α τετ με άτομο που θα μένει σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα απελευθερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου, δεν αποκλείεται να ανοίξεις με το ταίρι σου κουβέντα γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης. Με τον Ερμή να καταφθάνει στους Ιχθείς θα συνειδητοποιήσεις πως μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει νόημα να καθυστερείτε τις κινήσεις σας. Οι επιθυμίες σας είναι κοινές, τα αισθήματα σας σταθερά, προχωρήστε σε δεσμευτικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Μην απογοητεύεσαι δεν πρόκειται να βυθιστείς στη στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου κάτι θα αλλάξει, κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με ωριμότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σας κόσμο σε τάξη, παίρνεις ριζικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου φεύγουν τα σκαμπανεβάσματα και οι αμφιβολίες, εμπιστοσύνη θα δείξεις στο ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθείς θα χαλαρώσει τη στάση σου, θα το ρίξεις στις ονειροπολήσεις, θα νιώσεις την ανάγκη για σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Θα τη βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που αγαπάς.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης και του Ερμή στο ζώδιο σου θα σε εφοδιάσουν με αυθορμητισμό, διαίσθηση και συναισθηματική ευαισθησία. Η ήρεμη ψυχολογία σου θα σε κάνει να εμπιστευτείς και να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη και ελπιδοφόρα πλευρά. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσει το πρώην ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να κινηθείς με συγκατάβαση. Θα έχεις την διάθεση για νέο ξεκίνημα γεγονός που θα σε ωθήσει στο να πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Σε σχέση. Με την μερική Ηλιακή έκλειψη του Υδροχόου θα θελήσεις να εξηγήσεις, να αποσαφηνίσεις και να ξεκαθαρίσεις. Και στο ξεκίνημα της εβδομάδας και στο κλείσιμο να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σου. Για εσένα που θέλεις δεσμεύσεις θα μπει το νερό στο αυλάκι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις ευθέως για τις επιθυμίες και τις βλέψεις σου. Ο ερχομός του Ερμή στο ζώδιο σου ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.