Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 26 ως 4/3/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Στη διάρκεια του επταημέρου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την στασιμότητα ή την απαισιοδοξία που ενδεχομένως να νιώθεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε εφοδιάσει με ελκυστικότητα, η διάθεση σου θα σε ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα υποκύψεις στην αδράνεια. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη στις αποφασιστικές και απελευθερωμένες σου προτάσεις θα λάβεις θετικές απαντήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα εξομολογητικά λόγια θα ανταλλάξετε με το ταίρι σου, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να πιστέψεις και να εμπιστευτείς, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν και οι προτάσεις που θα γίνουν θα δημιουργήσουν βάσεις για σταθερό μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για μια σχέση με αληθινά αμοιβαία και σταθερά αισθήματα, ουσιαστικά θα σε αποτρέψει από τις επιπόλαιες επιλογές. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, θα σε εξιτάρει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα νιώσεις πως μεταξύ σας υπάρχει έλξη και χημεία, είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα απορρίψεις το ενδεχόμενο της δεσμευτικής εξέλιξης, σοβαρές θα είναι οι σκέψεις που θα κάνεις για τον δεσμό σου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, ισορροπία θα βρει ο εσωτερικός σου κόσμος, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά και να αποφασίσεις. Θα καταφέρεις να εστιάσεις στην θετική και αισιόδοξη όψη των γεγονότων, βγαίνεις από ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ το παρελθόν. Θα αποκαλυφθούν κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα βγει στην επιφάνεια ο μυστήριος ή ανεξήγητος λόγος που σας είχε οδηγήσει σε απομάκρυνση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με αισιόδοξη διάθεση.

Σε σχέση. Με θερμές και αισθησιακές στιγμές θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα θα κάνουν τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και ανέμελη. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα σου δώσει την ώθηση να περάσεις σε δυναμικές προτάσεις. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα οργανώσεις την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις πρόγραμμα για ουσιαστικές αλλαγές δεσμευτικής εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να προβάλεις την προσωπικότητα σου, ελκυστική θα καταφέρεις να κάνεις την εικόνα σου, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σε φλερτάρει. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο ευγενική και προσιτή θα είναι η στάση σου, άσε ανοιχτό το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας το αποτέλεσμα δε θα σε αποθαρρύνει. Προχώρα άφοβα χωρίς ανασφάλειες, εκδηλώσου και άνοιξε τον συναισθηματικό σου κόσμο, η εβδομάδα σου θα κλείσει με προοπτική σχέσης.

Σε σχέση. Δυναμική θα είναι η στάση σου, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις, να εξακριβώσεις, και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς αμφιβολίες ή συναισθηματικά κενά. Σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου κινήσου με ειλικρίνεια και αμεσότητα όχι όμως με πιεστική διάθεση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα, ωστόσο οι πράξεις σου θα πρέπει να είναι μεθοδικές, απέφυγε την ανυπομονησία.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Λέοντα, εσύ που έχεις πολύ καιρό να κάνεις σχέση δε θα κρατήσει για πολύ ακόμα η μοναχικότητα και η έλλειψη ενδιαφέροντος. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει το παρουσιαστικό του. Αμοιβαίος θα είναι ο ενθουσιασμός και ο εντυπωσιασμός, η μεταξύ σας έλξη θα σας φέρει πολύ γρήγορα σε προσωπική συνομιλία. Δώσε ώθηση στα γεγονότα, θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Σε σχέση. Εσύ που έχεις αμφιβολίες και υποψιάζεσαι πως κάτι μυστήριο συμβαίνει, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, θα λάβεις τις κατάλληλες εξηγήσεις και θα ηρεμήσεις. Δώσε προσοχή στον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου, καλό θα είναι να περιορίσεις διαθέσεις κόντρας και ανταγωνιστικής κυριαρχίας. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αναλωθείς προσπαθώντας να αποδείξεις πως εσύ κρατάς τα ηνία, επικεντρώσου στην αγάπη και στα αμοιβαία αισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφύγεις τις επιλογές αβέβαιης εξέλιξης και κατάληξης. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ελκυστικό πρόσωπο ευγενικής προσωπικότητας. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

Σε σχέση. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις θετικής κατάληξης.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα ενισχύσουν την εσωτερική και ψυχική σου δύναμη, θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να διαγράψεις επιτέλους τα παλιά και τα αποτυχημένα, και να χαράξεις ολοκαίνουργια πορεία. Με την Πανσέληνο την Παρθένο οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σωστές, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας αποφασίζεις να δώσεις απαντήσεις που ουσιαστικά θα ορίσουν το μέλλον σου.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να μην υποπέσεις στην παγίδα της καχυποψίας ή της ζήλειας, θα καταφέρεις να βρεις την αυτοσυγκράτηση σου και να κινηθείς έξυπνα. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο συγκαταβατικότητα θα σε διακρίνει, θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τη σχέση σου. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχουν καβγαδάκια και διαθέσεις κόντρας θα επέλθει ηρεμία, εσύ και το ταίρι σου θα βρείτε δίοδο συνεννόησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς να βγεις ραντεβού με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από τις ως τώρα επιλογές σου. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη δε θα φοβηθείς να ρισκάρεις, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει η αυτοπεποίθηση σου, οι επαφές που θα ξεκινήσεις δεν αποκλείεται να καταφέρουν να αλλάξουν τον ρυθμό της ζωής σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα με θερμό και ρομαντικό τρόπο θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα καταφέρεις να διεισδύσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του. Οι επαφές σας μέσα στην εβδομάδα θα τονώσουν την μεταξύ σας έλξη θα υπάρξουν απρόσμενες ανυποψίαστες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική ίσως και ζηλιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σου. Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, αποφασιστικός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσεις το πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις και να αποκαλύψεις το ενδιαφέρον σου, πέρνα σε άμεσες προτάσεις θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις άνοιγμα ουσιαστικών εξελίξεων, η πορεία των γεγονότων θα τονώσει την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη δέσμευση, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και επίσημες προτάσεις. Σοβαρές και ξεκάθαρες θα είναι οι βλέψεις σου, αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς να το εκφράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα είναι πολύ πιθανόν να εξιτάρει το ενδιαφέρον σου πρόσωπο με εντυπωσιακή εμφάνιση και έντονη γοητεία. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη θα σε ωθήσει σε ανάλογες προσεγγίσεις, δε θα θελήσεις να αφήσεις τα γεγονότα να σε προσπεράσουν. Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να χειριστείς με ωριμότητα αυτή την νέα γνωριμία, οι ενέργειες και οι βλέψεις σου δε θα είναι επιπόλαιες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας δεν αποκλείεται να μπεις σε σοβαρές σκέψεις.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα τονώσει τη σχέση σου, την εμφάνιση τους θα κάνουν θερμά και έντονα αισθήματα, ίσως να μην λείψουν πράξεις πάθους. Ο αισθησιασμός ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα είναι ανεβασμένος, η έλξη αμοιβαία. Τα γεγονότα και οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα ενδυναμώσουν τη μεταξύ σας αγάπη. Εσύ που βιώνεις περίοδο εντάσεων η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και τρίγωνο με τον Άρη θα αναζητήσεις καινούργια γνωριμία, η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις. Θα βρεις το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα ανοίξει δίοδο επαφών. Η αισιοδοξία που θα νιώσεις απελευθερωμένη θα κάνει τη στάση σου, θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις τον δυναμισμό και τον κρυμμένο σου αισθησιασμό.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα με τις προτάσεις σου θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, η θερμή σου στάση θα αναζωπυρώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο σοβαρότητα θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, ευνοϊκά συμβάντα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την πορεία του δεσμού σου. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να θελήσεις να προχωρήσεις σε επισημοποιήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, τολμηρή και ιδιαιτέρως ελκυστική. Προετοιμάσου δεν αποκλείεται να υπάρξουν θερμά γεγονότα, θα εμφανιστεί πρόσωπο που στην πορεία θα νιώσει για εσένα έντονη εξάρτηση, είναι πολύ πιθανό η σχέση σας να χαράξει μεγάλη και μακροχρόνια διαδρομή. Θα συμβεί συμβάν που θα σου μείνει αξέχαστο, οι επαφές που θα προκύψουν θα ανοίξουν πορεία αγάπης ίσως και εντόνου πάθους.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα αυθόρμητες και ειλικρινείς εξομολογήσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Έντονος θα είναι ο μεταξύ σας αισθησιασμός, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στην αμοιβαία σας έλξη, στη χημεία και στην ταύτιση. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα γίνουν πράξεις που θα σας βοηθήσουν θα συνειδητοποιήσετε το βάθος της αγάπης σας, σε περίπτωση που παρθούν αποφάσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης η εξέλιξη δε θα σε απογοητεύσει.