Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 26 ως 1/4/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το κάτι διαφορετικό. Θα αναζητήσεις καινούργια αρχή, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα. Το ελκυστικό σου στυλ θα κάνει εύκολη την προοπτική της νέας γνωριμίας. Στο τέλος της εβδομάδας, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ταύρο, ένα ερωτεύσιμο πρόσωπο με θερμό τρόπο θα σου δείξει την έλξη του, θα είσαι σε θέση να αναλάβεις τα ηνία, προχώρα χωρίς ενδοιασμούς

Σε σχέση. Πρόσεχε να μην τα μπερδέψεις τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Οι εσωτερικές σου αναζητήσεις θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εναντιωθείς, να επαναστατήσεις, επιθυμία σου θα είναι να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, ευέξαπτες θα είναι οι αντιδράσεις σου, το νου σου να μην υποπέσεις σε υπερβολές. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την παρορμητικότητα σου, ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα περιορίσουν την ανεκτικότητα σου, δε θα αφήσεις κανένα περιθώριο να εισβάλει ξανά στην προσωπική σου ζωή πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει, δεν αποκλείεται με κάθετο τρόπο να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να κοιτάξεις μπροστά και να αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική. Ενθαρρυντικά συμβάντα θα δώσουν ώθηση στην εσωτερική σου δύναμη.

Σε σχέση. Προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες και στις συναισθηματικές εναλλαγές. Ατίθαση, ζωηρή, και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, η συμπεριφορά σου θα δυσκολέψει το ταίρι σου. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων και αισθήσεων, θα νιώσεις πως κάτι σε πνίγει, θα εναντιωθείς στα δεδομένα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα φέρει αλλαγές στη σκέψη σου και στα αισθήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σε ενθουσιάσουν οι εξελίξεις, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Λέοντα να την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση, θα είσαι σε θέση να τραβήξεις τα βλέμματα, θερμή κουβέντα θα ανοίξεις που πολύ γρήγορα θα πάρει προσωπικές διαστάσεις. Το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου θα τολμήσει να σου φανερώσει το ενδιαφέρον του, η μεταξύ σας έλξη θα είναι έντονη και αμοιβαία, δε θα έχεις κανέναν λόγο να συνεχίσεις να φθείρεσαι κοιτάζοντας τα παλιά.

Σε σχέση. Συναισθηματική ηρεμία και αρμονία θα έχεις με το ταίρι σου, θα ζήσετε θερμές στιγμές χωρίς εντάσεις και ανταγωνισμούς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό δε θα λείψουν οι αναζωογονητικές εξομολογήσεις ή υποσχέσεις. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή η σχέση σου είναι κάπως χαλαρή, με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Ταύρο θα υπάρξουν ευχάριστες και ανατρεπτικές αλλαγές, ο δεσμός σου θα σταθεροποιηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Αν απογοητευτικές από το παρελθόν θα σου δοθεί η δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά. Πάρε τις αποφάσεις σου, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Πάρε τα ηνία στα χέρια σου, άνοιξε ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων ή συγκατοίκησης. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα σου ανοίξει δίοδο για σταθερό και μακροχρόνιο μέλλον, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις οτιδήποτε θα είναι ικανό να σε συναρπάσει και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, θα σου δώσουν την ανάλογη ευκαιρία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θερμή κουβέντα θα ανοίξεις μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ρομαντικό. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα καταφέρεις να αλλάξεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, στο χέρι σου θα είναι να ξεκινήσεις καινούργια πορεία.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου και της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε εφοδιάσουν με αισθησιασμό και ταπεραμέντο, καταφθάνουν θερμές στιγμές. Εσένα που σου αρέσουν οι περιπέτειες, ωστόσο διατηρείς σταθερή σχέση, το νου σου να μην δημιουργήσεις αντιζηλίες. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να λύσεις τις τυχόν διαφορές με το ταίρι σου, η διπλωματία και η εξυπνάδα σου θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και στη συνέχεια στο ζώδιο σου θα σε εντυπωσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις , ετοιμάσου η εβδομάδα σου θα έχει έντονες εξελίξεις και εκπλήξεις. Εσύ που έχεις ξεφύγει από το παρελθόν και αναζητάς νέα αγάπη θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι, προμηνύεται άνοιγμα προδιαγραφών. Θα νιώσεις αισθήματα δυνατής έλξης, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε σχέση, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιας πορείας.

Σε σχέση. Πείσματα και αντιδράσεις θα σημειωθούν από πλευράς σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες. Σου δίνω τη συμβουλή να μη υποπέσεις σε εγωιστικές κουβέντες ή ενέργειες, απέφυγε τις απειλές, οι υπερβολές δε θα σου φέρουν τίποτα το θετικό. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η διάθεση σου θα είναι πιο ήρεμη ίσως και πιο συμβιβαστική, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου, θα μπορείς να ισιώσεις τα στραβά και τα ανάποδα των προηγούμενων ημερών.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς σχέση μείνε σε ετοιμότητα μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και μετέπειτα στο ζώδιο σου ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του σε χώρο που κινείσαι, γοητευτικό θα είναι το στυλ του, αμέσως θα σου τραβήξει την προσοχή. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο, θα καταφέρεις να κάνεις αυτό το ελκυστικό πρόσωπο να προσκολληθεί επάνω σου, θα πιαστεί στα δίχτυα της ελκυστικότητας σου.

Σε σχέση. Προσοχή στις εξάρσεις, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσουν εσωτερικές αντιθέσεις. Πεισματική αντίδραση θα βγάλεις σε θέματα περιορισμών ή συμβιβασμών, αν το ταίρι σου θέσει όρους δε θα είσαι σε θέση να τους δεχτείς. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά, προσπάθησε να αποφύγεις τα παρορμητικά ξεσπάσματα και τους παρατραβηγμένους θυμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να αλλάξεις στόχους και αποφάσεις, θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης και δε θα αφόρα πρόσωπο απ το παρελθόν σου. Προσπάθησε να εμπιστευτείς και να προχωρήσει μπροστά, θα σου δοθεί δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από την στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα ενισχύσει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ελκυστικότητα αποκτά η στάση σου. Στα δύσκολα θέματα ο ορθολογισμός σου θα σε γλυτώσει από συναισθηματικές παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό το νου σου στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και κόντρες, καλό θα είναι να μην αποπάρεις το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να έχεις πρόταση επανασύνδεσης από το προσφάτως χωρισμένο ταίρι σου ωστόσο ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις άμεση απόφαση. Ακολούθα την καρδιά σου, εξωτερικεύεσαι το πάθος σου, ωστόσο προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στους εσωτερικούς σου διχασμούς.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και στο κλείσιμο της εβδομάδας με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, η στάση σου θα είναι αισθησιακή και απελευθερωμένη, θα φέρεις μέσα στη σχέση σου έντονο ερωτισμό θα υπάρξει αμοιβαία έλξη. Από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Πέρασε σε ουσιαστικές προτάσεις θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου προσπάθησε να επιδιώξεις καινούργια ανοίγματα, στόχευσε και προσέγγισε με μεθοδική στάση. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς, δε θα στοχεύσεις στο περιστασιακό ή στο εφήμερο. Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς, το θέμα είναι πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και τι περιθώρια θα αφήσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στόχος σου θα είναι οι αλλαγές, ωστόσο προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Αν κινηθείς προσγειωμένα και οργανωμένα θα καταφέρεις να βρεις λύσεις και νέες διεξόδους. Η παρορμητικότητα σου θα πάρει έκταση, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές, η στάση σου στο ταίρι σου δε θα πρέπει να είναι μπερδεμένη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με αποφάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική σας πορεία, σκέψου πολύ καλά πριν περάσεις σε πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ανιαρή στασιμότητα ωστόσο για να μην χάσεις την ευκαιρία θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά τη στάση που θα κρατήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο, θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον του, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος με τα λόγια σου να δημιουργήσεις διφορούμενες καταστάσεις. Προσπάθησε να κινηθείς με θετικότητα και δεκτικότητα, απέφυγε τα αιχμηρά ή παρορμητικά σχόλια.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή στις εξουσιαστικές αντιδράσεις και στις εγωιστικές ενέργειες, θα ελλοχεύει κίνδυνος υπερβολών και ακραίων πράξεων. Σε συμβουλεύω να μην παρατεντώσεις το σκοινί, οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μέσα στη σχέση σου δε θα σου βγουν σε καλό. Προς το τέλος της εβδομάδας η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να συγκρατηθείς, θα καταφέρεις να βγάλεις τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση και τα αποτελέσματα σε απογοητεύουν προσπάθησε να διαφοροποιήσεις τον τρόπο σκέψης σου και τις απαιτήσεις σου. Θα γνωριστείς με ένα καινούργιο πρόσωπο όμως η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από το πόσο ψηλά έχεις τοποθετήσει τον πήχη των προτιμήσεων σου. Αν αναζητάς το τέλειο τότε θα πρέπει να αναλογιστείς πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να βρεις αυτό που προσμένεις. Καλό θα είναι να σκεφτείς αντικειμενικά, οριοθέτησε τον ρομαντισμό σου, οραματίσου προσγειωμένα.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό και της Αφροδίτης στον Ταύρο σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσεις για τον δεσμό σου, ωστόσο το καθετί θέλει τον σωστό χρόνο. Η ανυπομονησία σου δε θα πρέπει να σε ωθήσει έκτος πραγματικότητας, προσπάθησε οι επιθυμίες και τα μελλοντικά σου σχέδια να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά επίπεδα. Η ανάγκη σου για ικανοποίηση θα σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.