Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 12 ως 18 Νοεμβρίου 2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν να κινηθείς απελευθερωμένα, ελκυστική θα καταφέρεις να κάνεις την εικόνα σου, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό ευγενική και προσιτή θα είναι η στάση σου, άσε ανοιχτό το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας το αποτέλεσμα δε θα σε αποθαρρύνει. Προχώρα άφοβα χωρίς ανασφάλειες, εκδηλώσου και άνοιξε τον συναισθηματικό σου κόσμο, η εβδομάδα σου θα κλείσει με προοπτική σχέσης.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Δυναμική θα είναι η στάση σου, με τον Άρη στους Ιχθείς θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις, να ηρεμήσεις, και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς αμφιβολίες ή συναισθηματικά κενά. Σε περίπτωση που πάρεις την απόφαση να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου κινήσου με ειλικρίνεια και αμεσότητα όχι όμως με πιεστική διάθεση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε εφοδιάσει με αποφασιστικότητα, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την εξουσιαστική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ενθουσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις, θα θελήσεις να δώσεις έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Εσύ που έχεις ξεφύγει πλέον από το παρελθόν και αναζητάς καινούργιες ευκαιρίες θα έχεις ένα ιδιαιτέρως ευνοϊκό άνοιγμα. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία οι συνθήκες θα στρώσουν το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή φεύγουν τα πείσματα και οι αρνητικές αντιδράσεις, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά και να αποφύγεις τις ακρότητες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς η διάθεση σου θα είναι πιο ήρεμη ίσως και πιο συμβιβαστική, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου, θα μπορέσεις να εστιάσεις στα θετικά και να αποφύγεις τις αναστατώσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα σε ωθήσει σε ανανεωτικές προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο ανανεώνονται οι επιθυμίες σου θα περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βγάλει από τη στασιμότητα, θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την τύχη σου. Θα σε πλησιάσει ελκυστικό πρόσωπο το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο. Με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό πρόσχαρη και οικεία θα είναι η προσέγγιση του, τα ανοίγματα θα σε ενθουσιαστούν, κινήσου δυναμικά και αυθόρμητα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει ξέγνοιαστα με ζωτική διάθεση, ανανεωμένα θα είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Στο ενδιάμεσο των ημερών, με τον Άρη και τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Ιχθείς δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για το πώς μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να τονώσετε τη σχέση σας. Ταιριαστές θα είναι οι επιθυμίες σας, θα βρείτε τρόπο να περάσετε ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σκεφτείς ρεαλιστικά θα νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να ακολουθήσεις μια σταθερή πορεία στην προσωπική σου ζωή. Πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει η προσωπικότητα του. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν εξελίξεις θετικής κατάληξης. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και την ορθόδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα θα θελήσεις να βγεις από την ανασφάλεια. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία σε τόνωση θα βρίσκονται ο διαθέσεις σου, θα θελήσεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανάγκη σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που θα σε αναζωογονήσει, επιμελημένο και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με απελευθερωμένο τρόπο, δε θα καμουφλάρεις το ενδιαφέρον και τη έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα σε αναστατώσει συναισθηματικά, ζωηρές και ανήσυχες θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Η ορθόδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Ο Ερμής στον Τοξότη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως να αναγκαστείς να διαφοροποιήσεις τις προτεραιότητες σου, θα υπάρξουν αλλαγές που ουσιαστικά θα στηρίζονται σε νέες αξιολογήσεις και επαναπροσδιορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε βοηθούν να εξελιχτείς, εντόπισε τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, ζύγισε τις καταστάσεις, υπολόγισε τα υπέρ και τα κατά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ίσως να διαφοροποιηθεί κάπως η στάση σου θα εναντιωθείς στα στάσιμα. Ενθουσιώδης θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια την αντιδραστικότητα σου. Αν προσπαθήσεις να σκεφτείς με ορθολογισμό θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την οπτική σου γωνία, θα είσαι σε θέση να απεγκλωβιστείς από τον αρνητικό ή μπερδεμένο τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία βασική σου επιθυμία θα είναι να ανανεωθείς και να προσεγγίσεις. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα σε ανανεώσουν. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ότι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση και δε θα χάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την ορθόδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου στρώνεται το έδαφος για σχεδιασμούς μελλοντικής εξέλιξης. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εμφάνιση του Άρη στους Ιχθείς αισιόδοξη θα κάνει τη σκέψη σου, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου με τη δυναμική σου στάση θα καταφέρεις να δώσεις ώθηση στα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Εσύ που ψάχνεσαι συναισθηματικά και αναζητάς νέο ταίρι με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Υδροχόο και σε εξάγωνο με τον Ερμή οι συγκυρίες και τα απρόοπτα συμβάντα θα σε φέρουν σε προσωπική συνομιλία με άτομο ευχάριστης προσωπικότητας. Η ορθόδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα σε ωθήσει στο να δώσεις στην προσωπική σου ζωή καινούργιο νόημα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, αξιοποίησε τη γοητεία σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις με βάση τη λογική και όχι την καχυποψία. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίνονται εξηγήσεις, τερματίζουν τυχόν παρεξηγήσεις, θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη φοβίες και προβληματισμούς. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς δείξε στο πρόσωπο που αγαπάς τη θερμή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να ανανεώσεις τις συνθήκες και τα δεδομένα του δεσμού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και η ορθόδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως ήρθατε σε ρήξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσεις πως οι εξηγήσεις και τα ξεκαθαρίσματα μπορούν να σας ξανά ενώσουν, δε θα αποδειχτεί λάθος η επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Η εσωτερική σου χαλάρωση θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θερμές εξομολογήσεις θα στρώσουν έδαφος για επανένωση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία αναστατωμένες ίσως και διχασμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλεις. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σου κόσμο, εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να νιώσεις πως καταπιέζεσαι. Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθείς θα κάνει ανέμελη τη στάση σου δεν θα θελήσεις να αναβάλεις τις προσεγγίσεις σου. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό θα αναζητήσεις την περιπέτεια και την αλλαγή, άμεσες θα είναι οι ενέργειες σου, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργιο ειδύλλιο με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις, η εξέλιξη των γεγονότων θα εξαρτηθεί από τη στάση σου.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή στον Τοξότη να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, ίσως να νιώσεις πως πρέπει να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου, θα αναζητήσεις ελευθερία, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή, το νου σου να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις αντιδραστικές. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να βρεις την διέξοδο που αναζητάς, η πρόταση που θα κάνεις θα βρει αποδοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ανανεώνεσαι, θα το κυνηγήσεις το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας. Προσιτή θα είναι η στάση σου, με την Αφροδίτη στον Ζυγό να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θετική θα είναι η διάθεση σου, κοινωνική η συμπεριφορά σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να συναντηθείς με άτομο που το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα αποδειχτεί αμοιβαίο. Σου δίνω τη συμβουλή να δώσεις ώθηση στα γεγονότα, προχώρα με απελευθερωμένη διάθεση, πάρε δυναμικές αποφάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ξεκάθαρο τρόπο, θα είσαι σε θέση να φανερώσεις αυτό που νιώθεις και σκέφτεσαι, επεξηγηματικές απαντήσεις θα δώσεις στο ταίρι σου. Με την εμφάνιση του Άρη και της Σελήνης στους Ιχθείς θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις κόντρες υπεροχής, στην παρούσα φάση προσπάθησε να εστιάσεις στην ισορροπία του δεσμού σου, ανανέωσε τα δεδομένα, απέφυγε το άγχος.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς και να κυνηγήσεις την αλλαγή στη ζωή σου. Η εμφάνιση της ορθόδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό προσιτή θα κάνει τη στάση σου, κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου αισιοδοξία θα υπάρξει στη σκέψη σου, θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις δυναμικά.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για να ξεκαθαριστεί ένα συγκεκριμένο γεγονός που σου δημιουργούσε άγχος. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς, βγαίνεις από την ανασφάλεια οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία.