«Έρωτας και εξουσία» είναι ο τίτλος του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα με πολλά μυστικά μιας από τις πιο θρυλικές πολιτικές οικογένειες της Ελλάδας. Στα 92 της χρόνια η ίδια αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές τόσο της δικής της ερωτικής ζωής όσο και της ζωής του συζύγου της.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε κανένα σημείο του βιβλίου δεν αποκαλεί την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με το όνομα της, την αναφέρει παντού ως «αεροσυνοδό». Στο τέλος του βιβλίου έρχεται και η αποκάλυψη από την ίδια καθώς αναφέρει για πρώτη φορά την δική της εξωσυζυγική σχέση.

Η ίδια αποκαλύπτει πως η σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα, δεν ήταν η πρώτη απιστία του αλλά ήταν η πιο σοβαρή και όταν εκείνη το κατάλαβε, οδηγήθηκε σε ξένη αγκαλιά. Τα λόγια που  περιγράφει τον Γάλλο αξιωματικό ονόματι Πιέρ είναι λόγια μιας γυναίκας που θαυμάζει έναν άνδρα και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ήταν πολύ αρρενωπός. Είχα μπροστά μου έναν Κερκ Ντάγκλας, έναν Κάρυ Γκραντ».

Το βιβλίο αναμένεται να ταρακουνήσει την οικογένεια καθώς θα ακουστούν πράγματα τα οποία θα δουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Δείτε πώς σχολίασε το «Πρωινό» τις αποκαλύψεις της Μαργαρίτας Παπανδρέου για την ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.