Μία ώρα καθυστέρησε η πτήση του Justin Bieber, λόγω των αποσκευών του, καθώς η ασφάλεια του αεροδρομίου τον έκρινε ύποπτο για λαθρεμπόριο!
Ο νεαρός τραγουδιστής ετοιμαζόταν να φύγει από το Πουέρτο Ρίκο, όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο για συναυλία, όταν προέκυψε η νέα του περιπέτεια με τις Αρχές.
Αν και οι τελωνειακοί χαρακτηρίζουν τον έλεγχο «τυχαίο», οι βαλίτσες του Justin ελέγχθηκαν εξονυχιστικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τον έβαλαν στο μάτι λόγω του μεγάλου αριθμού τους!
Μετά από μία ώρα και αφού δεν βρέθηκε το παραμικρό στις αποσκευές του, οπότε και ο τραγουδιστής και οι υπόλοιποι επιβάτες αναχώρησαν για τον προορισμό τους.
Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Justin είχε μπλεξίματα στο αεροδρόμιο, καθώς τον Αύγουστο που μας πέρασε, αστυνομικοί και εκπαιδευμένα σκυλιά πέρασαν από κόσκινο τις βαλίτσες του, στο αεροδρόμιο «Fort Lauderdale» της Φλόριντα.
Δείτε το βίντεο
