Αν και ασθενής, η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να πραγματοποιήσει με μία μέρα καθυστέρησης το προγραμματισμένο της ταξίδι στην Κύπρο, φτάνοντας το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, για να εμφανιστεί το ίδιο βράδυ σε πριβέ πάρτι μεγάλης ιδιωτικής εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού περιοδικού ΟΚ!, αρχικά η τραγουδίστρια θα ταξίδευε στη μεγαλόνησο το πρωί της ίδιας μέρας αλλά ένα κρυολόγημα τελευταίας της ανέτρεψε τα σχέδια, αφού έπρεπε πρώτα να επισκεφθεί τον προσωπικό της γιατρό για να είναι βέβαιο πως το βράδυ θα ήταν έτοιμη για την εμφάνισή της. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν θαυμάστριές της γι’ αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Η ίδια αν και κρυολογημένη έδειξε υπομονή αφού δεν ήθελε να απογοητεύσει καμία και διέθεσε όση ώρα χρειάστηκε για να μείνουν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί για να την υποδεχθούν, απόλυτα ικανοποιημένοι. Αυτές τις ημέρες τελειώνουν οι εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Παντελή Παντελίδη, οι οποίες συνοδεύτηκαν από μεγάλη επιτυχία και ήδη συζητά για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.