H Λιάνα Κανέλλη, όπως έγραψε το govastileto.gr ήταν σκληρή χθες το βράδυ, μιλώντας για τα τηλεοπτικά ζευγάρια του Mega και του ΑΝΤ1 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά, έπαιξαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και θέλησαν να το σχολιάσουν: “Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο. Το γυαλί σε ξεγυμνώνει, ειδικά σε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Έχει απόλυτα δίκιο η Λιάνα, ξεκάθαρα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Εμένα με στεναχώρησε πάρα πολύ, δεν θα απαντήσω επειδή τη σέβομαι. Έχει υπάρξει εξαιρετικά καλή δημοσιογράφος. Με στεναχώρησε πολύ όταν η Λιάνα μας συνέκρινε με το Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια και ο κόσμος από κάτω χειροκρότησε. Αλλοίμονο αν κάποιοι θεωρούν ότι έχουμε καμία ταύτισει. Ο κόσμος πρέπει να ακούει τι λέει ο άλλος και να μη χειροκροτάει επειδή το κάνει ο κομπέρ“.

Η συζήτηση μετά προχώρησε, μιας και ο Θέμης Γεωργαντάς πρόετρεψε τον Γιώργο και την Φαίη να ανταλλάξουν παρτενέρ με τον Κωστόπουλο και τη Μπαλατσινού, με τον Λιάγκα να απαντάει: “Εγώ με τη Μπαλατσινού δεν θα ταιριάζα…”!

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Λιάνα Κανέλλη