Το govastileto.gr σας χαρίζει ένα Σαρακοστιανό γεύμα στο γνωστό εστιατόριο θαλασσινών «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» στο Κερατσίνι και στη Νέα Ερυθραία για να γευτείτε τους απλούς κρυμμένους θησαυρούς των ελληνικών θαλασσών ή γεύσεις παρασκευασμένες με σεβασμό, που αποσκοπούν όμως στην ανάδειξη της αυθεντικότητας της πρώτης ύλης.
Η κλήρωση έγινε και οι τρεις τυχεροί-ές που κέρδισαν από ένα τραπέζι των τεσσάρων ατόμων αξίας 120 ευρώ στο «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» στη Νέα Ερυθραία είναι:
1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΛΛΑΣ (GIORGOS PSILLAS)
2. ΜΑΙΡΗ ΦΩΤΗ
3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΠΑΤΟΣ
Οι δύο τυχερές που κέρδισαν από ένα τραπέζι των τεσσάρων ατόμων αξίας 120 ευρώ για το «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» στο Κερατσίνι είναι:
1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ (DIMITRA KRITIKOU)
2. ΕΛΕΝΗ ΕΥ. ΙΑΤΡΟΥ

Το 2002 αγκυροβόλησε σε μια ήσυχη γειτονιά του Κερατσινίου και το 2014 ναυπήγησε και δίδυμο καΐκι που και αυτό το αγκυροβόλησε σεμνά σε ένα εξίσου ήσυχο δρόμο της Νέας Ερυθραίας. Βοηθούμενοι από πολλούς ψαράδες φίλους καθώς και από καπεταναίους, με τις φοβερές συνταγές τους, προσφέρουν ότι καλύτερο τους δίνει απλόχερα η απεραντοσύνη της γαλάζιας θάλασσας. Η πρώτη ύλη είναι φρέσκια, όσο πιο απλά μαγειρεμένη τόσο καλύτερα.

Μαζί με την εξαιρετική επιλογή θαλασσινών και ψαριών θα βρείτε μια εξίσου εξαιρετική ποικιλία γλυκών. Τα πιάτα που θα γευτείτε είναι τα ίδια και οι αδιαπραγμάτευτες αρχές εξακολουθούν και εδώ να είναι οι ίδιες:
- Η ποιότητα των πρώτων υλών
- Ο σεβασμός στον πελάτη μας
- Η καθαριότητα

Η φράση που τα εκφράζει δικαιολογημένα είναι «Τα αμέσως πιο φρέσκα κολυμπάνε στη θάλασσα!!!». Στο «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να γευτεί ότι απλόχερα έχει να προσφέρει η απεραντοσύνη της γαλάζιας θάλασσας. Μπορείτε να γευτείτε τους απλούς κρυμμένους θησαυρούς των ελληνικών θαλασσών ή γεύσεις παρασκευασμένες με σεβασμό, που αποσκοπούν όμως στην ανάδειξη της αυθεντικότητας της πρώτης ύλης . Ότι και αν επιλέξετε η διαδρομή αυτή θα σας ταξιδέψει μαζί τους. Μικρά και μεγάλα φρέσκα ψάρια, μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα όστρακα αλλά και με ιδιαίτερους τρόπους μαγειρέματος, γαρίδα γάμπαρη Αμβρακικού, καραβίδες, καλαμάρια, σουπιές, χταπόδια, ντολμαδάκια σπιτικά, γαυροντολμάδες, τσίρος (αυθεντικός), λακέρδα πολίτικη, αχινοσαλάτα, γαύρος μαρινάτος, σκουμπρί καπνιστό χειροποίητο, θαλασσινό φύκι, σολομό σπιτικά καπνισμένο , χειροποίητα νησιώτικα τυριά λαδιού και άλμης, αρμιρίκια, σταμναγκάθια και πολλά διαφορετικά και ιδιαίτερα χόρτα εποχής.

Πλάτωνος 72, Κερατσίνι
Tηλ: (210) 432-4368

Ευαγγελιστρίας 36, Νέα Ερυθραία
Tηλ: (210) 620-1572