Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision τη χώρα μας όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα εκπροσωπήσουν οι Argo με το τραγούδι «Utopian Land».
Το συγκρότημα αποτελείται από τους Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), Βλαδίμηρο Σοφιανίδη (τραγούδι), Κώστα Τοπούζη (ποντιακή λύρα), Ηλία Κεσίδη (φωνητικά – κρουστά) και Αλέκο Παπαδόπουλο (νταούλι).
Και κάτι που μέχρι σήμερα γνώριζαν λίγοι για τα μέλη του συγκροτήματος είναι πως η Χριστίνα Λαχανά και ο Κώστας Τοπούζης είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Η Χριστίνα Λαχανά γεννήθηκε στο Σοχούμι της Γεωργίας και ζει από τα οχτώ της χρόνια με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε και εργάστηκε ως κομμώτρια, αλλά η μεγάλη αγάπη της ήταν τον τραγούδι. Εντάχθηκε στο συγκρότημα από το 2006, όπου κι έγινε η βασική τραγουδίστριά τους, ερωτεύτηκε τον Κώστα Τοπούζη και μαζί πλέον έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Ο Κώστας Τοπούζης έχει καταγωγή από τη Σάντα της Τραπεζούντας, εργάζεται ως τεχνίτης και τη λύρα του την απέκτησε ως δώρο γενεθλίων το 1996.

