Την δική του απάντηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Maily» έδωσε ο φύλακας ασφαλείας που απολύθηκε από τον Kanye West με την κατηγορία ότι «ρίχτηκε» στην Kim Kardashian.

Ο 42χρονος Steve Stanulis ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από τον σύζυγό της Kim Kardashian λίγα λεπτά αφού τον είδε να πλησιάζει τη γυναίκα του στην πόρτα της Προεδρικής τους σουίτας στο 36ο όροφο του Waldorf Astoria Hotel της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε: «Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα και ενώ το ζευγάρι ετοιμαζόταν για το Met Gala ήθελαν να νοικιάσουν μια Lamborghini, οπότε πήγα πάνω στο δωμάτιό τους για να τους ενημερώσω σχετικά με αυτό. Την ώρα που πλησίαζα στο δωμάτιο η πόρτα της σουίτας ήταν μισάνοιχτη και μέσα ήταν η Kim, εκείνη την στιγμή ήρθε πίσω μου o Kanye, τον ρώτησα ευγενικά πώς είναι και εκείνος με κοίταξε αγριεμένος προσπερνώντας με χωρίς να απαντήσει.

Λίγο αργότερα βγήκε κάποιος από το προσωπικό του ζευγαριού και μου είπε πως δεν θα με χρειαστούν άλλο». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν φλέρταρε με την Kim Kardashian o 42χρονος απάντησε: «Ακόμα κι αν το ήθελα δεν είχα την ευκαιρία καθώς όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Δεν είχα καμία πρόθεση να φλερτάρω την Kim Kardashian. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία μικρά παιδιά. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».