Tα κόκκινα γιλέκα της «Σχεδίας» φόρεσαν το πρωί του Σαββάτου οι εκπρόσωποι της showbiz και βγήκαν στο δρόμο για να πουλήσουν το περιοδικό!

Ηθοποιοί, παρουσιαστές, σεφ, συγγραφείς κ.α κατέλαβαν για μια ώρα τα πόστα στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και πούλησαν το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου.

Οι ίδιοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τακτικό πωλητή της ημέρας, να συνομιλήσουν μαζί του και να συμβάλλουν στον μεγάλο κοινωνικό αγώνα, κάνοντας ακόμη πιο γνωστή την προσπάθεια τους να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Η «σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων Δρόμου (International Network of Street Papers-INSP), το οποίο απαριθμεί 122 περιοδικά δρόμου, σε 41 χώρες, με 14.000 άστεγους, άνεργους πωλητές και 6.000.000 διεθνώς αναγνώστες.