Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και στα επαγγελματικά της καθήκοντα. Η αθλητικογράφος μαζί με τον Μανώλη Σφακάκη, παρουσιάζουν την εκπομπή «Στο Δρόμο Για Το Μουντιάλ».
Το βράδυ της Πέμπτης η πρώην παίκτρια του Survivor καλησπέρισε με ένα πλατύ χαμόγελο τους τηλεθεατές και αμέσως τους έβαλε στο κλίμα του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία από το γήπεδο Καραϊσκάκης.

Ήταν η πρώτη φορά μετά το Survivor, που είδαμε ξανά μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και για τον λόγο αυτό η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.
Συγκεκριμένα η αθλητικογράφος, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την παρουσία της στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και έγραψε: «Μετά από πολλούς μήνες αποχής.. ξανά πίσω σ’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ! Είμαι τόσο τυχερή που έχω δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια τόσο καλούς και έμπειρους συναδέλφους!».

.jpg)