Συγκλονισμένο είναι το Hollywood από την είδηση του θανάτου του Phillip Seymour Hoffman. Ο 46χρονος και βραβευμένος με Oscar ηθοποιός βρέθηκε νεκρός από την οικιακή του βοηθό στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο ίδιος πάντως να θυμίσουμε πως το 2006 είχε παραδεχτεί δημόσια τον εθισμό του στις ουσίες και τις καταχρήσεις, λέγοντας πως είχε νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης. «Τα έπαιρνα όλα. Ο,τι βρισκόταν στα χέρια μου» είχε πει.

Το 2012, ο 46χρονος star νοσηλεύτηκε και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης για δέκα ημέρες, μιας και εκτός από συνταγογραφημένα χάπια, έπαιρνε και ηρωίνη.

seymour-hoffman Οι συνάδελφοί του όπως η Mia Farrow, η Whoopi Goldberg και η Jeniffer Lawrence με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο του 46χρονου ηθοποιού.

Η Mia Farrow χαρακτήρισε τον 46χρονο ως «έναν από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς» ενώ η Jennifer Lawrence που έπαιξε με τον Hoffman στην τελευταία ταινία της σειράς “Hunger Games”  νέφερε: «Πόσο απίστευτος ηθοποιός. Υποδύθηκες απίστευτα τον Πλούταρχο. Είμαι τόσο λυπημένη». Από την πλευρά της η Whoopi Goldberg αφού εξέφρασε τη θλίψη της ευχήθηκε η είδηση να ήταν ένα ψέμα.

«Σήμερα η Νέα Υόρκη θρηνεί για το χαμό ενός μεγάλου της σκηνής και της οθόνης» έγραψε στο Twitter o δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

 

mi

whoopi

BILL

 

Δείτε το βίντεο- αφιέρωμα για τον Phillip Seymour Hoffman