Η Αγγέλα του «Παρά πέντε» ή κατά κόσμον Αγγελική Λάμπρη αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο.

«Και το σύµφωνο συµβίωσης το κάναµε για να γλιτώσουµε τα διαδικαστικά, για να µας είναι µερικά πράγµατα πιο εύκολα. Αλλιώς δεν θα προχωρούσαµε ούτε σε αυτό. Δεν νοµίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω ένας γάµος. Μάλιστα, θυµάµαι ότι το 2012, που υπογράψαµε το σύµφωνο, ήµασταν από τους πρώτους που το είχαµε κάνει και ο συµβολαιογράφος ψαχνόταν. Φανταστείτε ότι το φροντίσαµε µόλις δύο µήνες πριν γεννήσω» είπε η ηθοποιός στην Real News.

Η ηθοποιός επιστρέφει µε µια παιδική παράσταση, την «Αλίκη στη χώρα των γευµάτων», ενώ θα παίζει και στη θεατρική διασκευή της ταινίας «Γοργόνες και µάγκες» του Γιάννη Δαλιανίδη.

Το ένα είναι ένα σατιρικό παραµύθι, που µας δίνει πλήθος µηνυµάτων όσον αφορά στη σωστή και υγιεινή διατροφή. «Είναι µια ευκαιρία να µάθουν τα παιδιά διασκεδάζοντας τι είναι τα µεταλλαγµένα».

Στο «Γοργόνες και µάγκες», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, θα έχει τον ρόλο της Χρύσας, την οποία είχε υποδυθεί η Νόρα Βαλσάµη. «Είµαι χαρούµενη που συναντώ ξανά τον Γιάννη Βογιατζή, τον οποίο είχα συναντήσει για πρώτη φορά στο σίριαλ “Οικογένεια βλάπτει”. Είναι υπέροχο, γιατί κάνει τον ίδιο ρόλο που υποδυόταν και στην ταινία και επίσης µαθαίνουµε εκ των έσω πολλά µικρά µυστικά, καθώς και το τι γινόταν πίσω από τις κάµερες. Υπέροχος άνθρωπος και ηθοποιός ο Γιάννης -όπως έχει ζητήσει να τον λέµε- και εµείς πολύ τυχεροί που θα συνυπάρξουµε στη σκηνή µαζί του» δήλωσε.