Η Πηνελόπη Πλάκα αποκαλύπτει στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» μερικά πράγματα για εκείνη που μέχρι σήμερα γνώριζαν μόνο οι καλοί της φίλοι.
-H αγαπημένη της ταινία είναι «Ο Κόμης Μόντε Κρίστο», ενώ έχει «κολλήσει» με τη σειρά «Two And a Half Men».
-Συνήθως όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά, διαβάζει, γιατί έτσι ταξιδεύει σε άλλη πραγματικότητα. Το τελευταίο βιβλίο που διάβασε ήταν «Ιστορίες να σκεφτείς» του Jorge Bucay.
-Φοράει 36 νούμερο στα παπούτσια.
-Από τα 18 της χρόνια μένει μόνη της.
-Αυτό που τη γοητεύει περισσότερο σε έναν άνθρωπο είναι η οικειότητα που της βγάζει στα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους.
-Το ταξίδι που της έχει μείνει αξέχαστο είναι στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, αν είχε δική της οικογένεια, θα σκεφτόταν να μετακομίσει μόνιμα εκεί.
-Tο γούρι της είναι ένα ιδιαίτερο κομποσκοίνι ενός αγαπημένου της ανθρώπου. Το φορούσε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της. Τώρα το έχει κρυμμένο και το ξαναφοράει όταν της συμβαίνει κάτι.
-Της αρέσει η μοναξιά, αγαπά τη συντροφικότητα, αποφεύγει τις αλλαγές και πιστεύει ότι είναι κυκλοθυμική και εγωίστρια.
-Σε 10 χρόνια από τώρα, δηλαδή στα 33 της, φαντάζεται τον εαυτό της με μια ωραία οικογένεια.
