Το Dancing With The Stars είναι ένα από τα πιο αγαπημένα shows της ελληνικής τηλεόρασης το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής για έκτη φορά.
Το ρόλο της παρουσιάστριας έχει αναλάβει η Ευαγγελία Αραβανή, ενώ στην κριτική επιτροπή βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγας, η Ελεονώρα Μελέτη, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας.
Ατελείωτος χορός, μουσική και λαμπερές εμφανίσεις συνθέτουν ένα εντυπωσιακό show. Στο πρώτο Dancing With The Stars η Ευαγγελία Αραβανή εμφανίστηκε στη σκηνή με μία λαμπερή cut out δημιουργία από τους σχεδιαστές MIRO , εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια Ourania Vourakis και παπούτσια Καλογήρου.
.gif)
.gif)
.gif)
Το styling επιμελήθηκε η Έλενα Παπασταύρου, το μακιγιάζ η Ολυμπία Κόλλια και τα υπέροχα μαλλιά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης.
.gif)
