Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι το Θεατρικό Μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» είναι υποψήφιο για 10 θεατρικά βραβεία στην Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για τα Κορφιάτικα Βραβεία 2018.
Με αφορμή αυτό, λοιπόν, αλλά και την παράταση παραστάσεων έως και την Κυριακή των Βαΐων, οι πρωταγωνιστές του θιάσου βρέθηκαν στο Athens meat house «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ» και το γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τους: Γιάννη Πλούταρχο, Ζέτα Δούκα, Θανάση Ευθυμιάδη, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτη Πετράκη, Γιώργο Γαλίτη, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργο Βάλαρη, Πέτρο Ξεκούκη, Αιμίλιο Ράφτη, Τάσο Κωστή, Έφη Παπαθεοδώρου και άλλους.



Αξίζει να σημειωθεί πώς, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, θεατρική παράσταση συγκεντρώνει τον αριθμό ρεκόρ των 10 υποψηφιοτήτων.



.jpg)