ΥΛΙΚΑ :
150 γρ. λουκάνικα Τρικάλων κομμένα σε χοντρά κομμάτια
1 κολοκύθι κομμένο σε φέτες
½ μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
½ ντομάτα κομμένη σε φέτες
½ πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
½ πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες
50 γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
30 ml. ελαιόλαδο
30 ml. λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Λίγη καυτερή πιπεριά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά μαζί.
Τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα και την κλείνουμε πολύ καλά.
Ψήνουμε στους 200 C για 30΄- 40΄.
Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και σερβίρουμε .
Από τον Χρήστο Τζιέρα