Η Άννα Φόνσου είναι μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και έχει παλέψει γι΄ αυτό, όσο λίγοι.
Πέρα απ΄ όλα αυτά, όμως, η Άννα Φόνσου είναι μια γυναίκα, που μπορεί να μην απέκτησε δικά της παιδιά, αλλά υιοθέτησε την ανιψιά της και πονά ακόμα για τον χαμό της αδελφής της.
Η Άννα Φόνσου δίνει της δικές της απαντήσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ».
Διαβάστε ένα απόσπασμα:
Δεν κάνατε παιδιά, υιοθετήσατε όμως την κόρη της αδελφής σας.
Είναι σαν παιδί μου. Τη μεγάλωσα. Είναι κόρη μου. Έχει κάνει πια την δική της οικογένεια και είμαι χαρούμενη γιατί έχω ένα εγγονάκι. Η κόρη μου είναι ό, τι σπουδαιότερο έχω στη ζωή μου. Και δικό μου παιδί να έκανα, δεν νομίζω ότι θα το αγαπούσα περισσότερο.
Περάσατε κατάθλιψη;
Όταν έχασα την αδελφή μου. Έφυγε πριν από επτά χρόνια, αλλά είναι σαν να συνέβη χθες. Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου στοιχίζει η απώλειά της, να μην τη θυμηθώ. Νομίζω ότι είμαι μαζί της.
Πονάτε ακόμα;
Πονάω πάρα πολύ. Ο χρόνος δεν γιατρεύεται. Κάθε ημέρα είναι χειρότερη για μένα. Μπορεί να ξεχνιέμαι στο Σπίτι του Ηθοποιού – μάλιστα της το έχω αφιερώσει – ή παίζοντας ένα ρόλο, όπως τώρα στο θέατρο. Η ηρωίδα που υποδύομαι πονά για την απώλεια του παιδιού της και εγώ της αδελφής μου.
