Εκτός GNTM είναι η Χριστιάννα Σκούρα από χθες το βράδυ. Συνυπολογίζοντας τη μέχρι τώρα πορεία της στο παιχνίδι, οι κριτές βρήκαν ότι είναι μια σειρά από δοκιμασίες στις οποίες δεν έχει αποδώσει όπως θα περίμεναν.

Οι τελευταίες που πήραν τις φωτογραφίες τους από τα χέρια της Βίκυς Καγιά ήταν η Ξανθή Τζερεφού και η Ειρήνη Καζαριάν.

Λίγες ώρες μετά η Χριστιάννα Σκούρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μια λέξη που φανερώνει ευγένεια. Δεν είμαι αχάριστη για αυτό θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήταν εκεί να με στηρίξουν, ακόμη και σε εκείνους που μας χωρίζουν χιλιόμετρα. Ευχαριστώ σε όλους όσους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με έκαναν ευτυχισμένη έστω για μια στιγμή. Ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω τι αξίζω επαγγελματικά και προσωπικά.

Φυσικά οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν πίστεψαν ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου σε εμένα, χάρη σε εκείνους τα κατάφερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους με πλήγωσαν αλλά μου δίδαξαν ποιοι άνθρωποι αξίζουν την αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που δεν με γνωρίζετε προσωπικά παρόλα αυτά με αγαπήσατε, με στηρίξατε, πιστέψατε σε μένα. Σε εσάς οφείλω και μία συγγνώμη εάν σας απογοήτευσα αλλά δεσμεύομαι να επανορθώσω. Ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που στέκεται βράχος δίπλα μου. Να λέτε ευχαριστώ με όλη την καρδιά σας. GNTM ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σε ευχαριστώ για την εμπειρία, για τα μαθήματα ζωής και για τους ανθρώπους που γνώρισα χάρη σε εσένα!».