Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η Άννα ζει με τον φόβο ενός πιθανού βιασμού και προτιμά να πεθάνει παρά να υποκύψει σε κάτι τέτοιο.
Ο Τόνυ αναγκάζεται να δεχτεί όλους τους όρους της Μαργκώ προκειμένου να πάρει τα χρήματα για τα λύτρα. Ο Αλέξανδρος ξεκινά για την παράδοση του ποσού, ενώ ο Σέκερης και η ομάδα του βρίσκονται γύρω από το σπίτι της απαγωγής, σε ετοιμότητα να επέμβουν. Η Ελένη προσπαθεί να οργανώσει την υπεράσπισή της για το επικείμενο δικαστήριο με τον Ορφέα, αλλά κι εκείνος δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα. Το πρώτο ραντεβού του Χάρη με την Αφροδίτη καταλήγει σε φιάσκο. Ο Στέφανος δέχεται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα που θα τον γεμίσει γλυκόπικρα συναισθήματα. Η Άννα παλεύει για τη ζωή της, όταν ένας πυροβολισμός παγώνει το αίμα όλων..
Ο Σέκερης βρίσκεται στη δύσκολη θέση να συντονίζει την επιχείρηση απελευθέρωσης της Άννας, η οποία κινδυνεύει από το όπλο του αρχηγού των απαγωγέων… Τη λύση θα δώσει η αποφασιστικότητά του και μια σφαίρα από ελεύθερο σκοπευτή, θα σκοτώσει τον απαγωγέα και θα απελευθερώσει την Άννα. Οι πρώτες ώρες της ελευθερίας είναι για την Άννα και τον Αλέξανδρο πολύ φορτισμένες, αφού ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πώς έληξε αυτή η περιπέτεια που τους συγκλόνισε όλους.
