Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Μικρή μας Πόλη», όπου πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Φερεντίνος σε ρόλο αφηγητή.

Ο παρουσιαστής και ο θίασο της παράστασης δέχτηκαν το θερμό χειροκρότημα από διάσημους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τους: Μάρω Κοντού, Νίκη Παλληκαράκη, Μαρία Κωνσταντάτου, Παντελής Καναράκης, Σπύρος Μπιμπίλα, Δημήτρη Κουρούμπαλη και πολλοί άλλους.

Στην παράσταση ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, με οδηγό την ιστορική μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη, την θεατρική αφήγηση του Χρήστου Φερεντίνου, την σύμπραξη ενός έμπειρου θιάσου αλλά και με την συμμετοχή αποφοίτων και μαθητών της δραματικής σχολής «Ίασμος» δημιουργεί ένα σύμπαν επιθυμίας και μνήμης που αναδημιουργεί μικρές αλλά αξιοσημείωτες καθημερινές στιγμές και αναδεικνύει την ευαίσθητη ματιά του συγγραφέα και την αγάπη του για τον άνθρωπο που μοχθεί, ερωτεύεται, ανησυχεί και συνεισφέρει με το ήθος του, τις δικές του δυνάμεις και τις αξίες του, στην δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου κόσμου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!