Έξαλλη έγινε το πρωί της Παρασκευής με τη Μέγκι Ντρίο η Κατερίνα Καινούργιου καθώς όπως τόνισε η παρουσιάστρια η πρώην παίκτρια του GNTM δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

«Να πω κάτι. Και εδώ τη Μέγκι κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείται. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται. Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό της.

Η Μέγκι Ντρίο το πρωί της Τρίτης θέλησε να απολογηθεί σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου. Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα».

Στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο πρόσθεσε:  «Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!