Το πρωί της Τετάρτης η Kate Middleton έκανε μία νέα εμφάνιση σε ένα νηπιαγωγείο στο νότιο Λονδίνο, όπου έπαιξε με παιδιά ενώ δεν δίστασε να τους σερβίρει και το πρωινό τους.

Η 38χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ έδειχνε στο στοιχείο της σερβίροντας μπολ με δημητριακά και έπαιξε παιχνίδια με τα παιδιά στο Stockwell Gardens Nursery & Pre-School.

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών ενώ συνεχάρη δύο κοριτσάκια που έμειναν στο τραπέζι για να φάνε το πρωινό τους. Παράλληλα, δεν δίστασε να λερώσει τα χέρια της βάζοντάς τα σε ένα πλαστικό δοχείο με άμμο και σαλιγκάρια κατά την διάρκεια ενός messy play.

Η Kate Middleton ντυμένη απλά, με ένα μαύρο στενό τζιν παντελόνι, ένα κρεμ μπλουζάκι αξίας 80 λιρών του γαλλικού οίκου Sézane, μαύρα μποτάκια και ένα οινοπνευματί παλτό, μίλησε με το προσωπικό του νηπιαγωγείου για την σημασία των θρεπτικών τροφίμων στην ανάπτυξη των παιδιών και μίλησε για την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει η ίδια και η οποία θα διαρκέσει έναν μήνα, αποκαλύπτοντας πως 100.000 άτομα την έχουν υπογράψει από την έναρξή της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!