Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, 8 Λέξεις, ο Μιλτιάδης εμφανίζεται στην Κέρκυρα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Ιφιγένεια να γυρίσει μαζί του πίσω στην Αθήνα, για να βάλει σε μια σειρά τις μελλοντικές της σπουδές. Η Ιφιγένεια επιστρατεύει τη Νόνα για να του αλλάξει γνώμη.
Η Σμαράγδα είναι απαρηγόρητη με την αρπαγή του παιδιού και ο Άκης την κατηγορεί ότι είναι ακατάλληλη μάνα. Η Ναυσικά με τον Μάρκο πάνε στο επισκεπτήριο των φυλακών και προσπαθούν να εμψυχώσουν την Έρση. Το μωρό της Σμαράγδας βρίσκεται κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο της Ηλιάνας και η αστυνομία την συλλαμβάνει.
Ο Μιχαήλ συνεχίζει να λέει ψέματα στη Ρωξάνη για να καλύψει τις συναντήσεις του με την Λουκία. Η Ναυσικά προσπαθεί να βοηθήσει με κάθε τρόπο τη Δώρα και την 6χρονη Τζουλιάνα. Ο Έκτορας έρχεται σε επικοινωνία με τον Μητροφάνη και του ζητάει να αναλάβει ένα συμβόλαιο θανάτου.
Ο Έκτορας προχωράει ακόμα πιο βαθιά στο κύκλωμα και διαλέγει ως στόχο για «ψεύτικη – μπλόφα» δολοφονία τον ξάδερφό του τον Νικηφόρο! Η Ναυσικά βγάζει τη Δώρα και την Τζουλιάνα για φαγητό και δένεται ακόμα περισσότερο μαζί τους.
Ο Άκης παρακαλάει τη Σμαράγδα να μην υποβάλει μήνυση κατά της Ηλιάνας και τελικά καταφέρνει να την πείσει. Η Ρωξάνη φτάνει κοντά στο να ανακαλύψει το μυστικό του Μιχαήλ. Ο Φοίβος ξεκινά να παρακολουθεί τον Νικηφόρο, καθώς είναι ο καινούριος του στόχος χωρίς να έχει αντιληφθεί την παγίδα! Η Ηλιάνα ισχυρίζεται ότι δεν απήγαγε το μωρό της Σμαράγδας, ο Άκης όμως δυσκολεύεται να την πιστέψει.
Αυτή την ευκαιρία αρπάζει ο Δημήτρης και φροντίζει να υπενθυμίσει στον πατέρα του πως η Ηλιάνα δεν είναι έτοιμη να γίνει ισότιμη μέτοχος στην περιουσία. Η Έρση γνωρίζει την καινούρια συγκρατούμενη της που είναι στη φυλακή επειδή σκότωσε τον πατέρα της! Η Ηλιάνα συναντιέται με τον Οδυσσέα.. ενώ δύο επισκέπτες έκπληξη αλλάζουν εντελώς τη δυναμική του ραντεβού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
