Ένα κομψό βραχιόλι το αποτέλεσμα της σύμπραξης του οίκου με το ταμείο επείγουσας βοήθειας του ΟΗΕ για τα παιδιά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την UNICEF ο οίκος Louis Vuitton λανσάρει το νέο σχέδιο «Silver Lockit bracelet», ένα βραχιόλι εμπνευσμένο από τη Spring-Summer 2020 συλλογή του Virgil Abloh.

Το νέο σχέδιο χαρακτηρίζεται από μία σύγχρονη αισθητική και κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε ανοιχτό).

Σε συνέχεια της εκστρατείας #MAKEAPROMISE, η Louis Vuitton δεσμεύεται για την ευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση της UNICEF με σκοπό την στήριξη των πιο ευάλωτων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Με κάθε αγορά του Silver Lockit μπορείς να στηρίξεις το έργο της UNICEF σε χώρες που έχουν πληγεί από καταστροφές και να προσφέρεις στα παιδιά πρόσβαση σε νερό, τροφή, εκπαίδευση, υγεία καθώς και υπηρεσίες προστασίας.

Αυτό περιλαμβάνει την υποστήριξη των συριακών προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής στην Αίγυπτο, την Ιορδανία, το Λίβανο, το Ιράκ και την Τουρκία, καθώς και τα παιδιά που έχουν πληγεί πρόσφατα από φυσικές καταστροφές.

Το Silver Lockit εμπνέεται από την κλειδαριά που εφηύρε το 1890 ο Georges Vuitton για την προστασία των πολύτιμων αντικειμένων των πελατών.

Δημιουργήθηκε το 2016 ως σύμβολο της δέσμευσης για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!