Η Sharon Stone όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει post και videos από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.  Η 62χρονη ηθοποιός φαίνεται πως διατηρεί την ψυχραιμία της όμως είναι πολύ υποστηρικτική σε όλους όσοι μάχονται για την καταπολέμηση του κορωνοϊού σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πριν λίγες ώρες η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό και τους εργαζόμενούς του και εξήρε την «αποτελεσματικότητα» και την «αξιοπρέπεια» που επιδεικνύουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Βλέπω videos όπου μπαίνετε στα σπίτια για να μεταφέρετε τα θύματα του κορωνοϊού. Βλέπω πως κάνετε τη δουλειά σας με την καρδιά σας. Γνωρίζω ότι θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές σας για να βγάλετε εις πέρας την αποστολή σας», είπε η Sharon Stone.

Και συνέχισε: «Θέλω μόνο να σας πω σε ποιο βαθμό σας θαυμάζω, πόσο όλο αυτό που κάνετε μετρά στα μάτια μου (…). Σας βλέπω να κάνετε τη δουλειά σας σιωπηλά, αποτελεσματικά, με τόση αξιοπρέπεια και προσοχή. Είμαι στο πλευρό σας. Σας βλέπω. Η καρδιά μου είναι μαζί σας. Είμαι τόσο ευγνώμων προς εσάς, εργαζόμενοι του Ερυθρού Σταυρού. Βαθιά βαθιά ευγνώμων. Και προσεύχομαι για εσάς κάθε στιγμή του έργου σας».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!