Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Ashley Benson και η Cara Delevigne αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη αυτής της είδησης,  κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες πως η Ashley έχει βρει νέο ταίρι και είναι και διάσημος.

Και με αφορμή μια σειρά από φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, πολλοί τώρα πιστεύουν πως η 30χρονη ηθοποιός, έχει ήδη βρει νέο ταίρι, που δεν είναι άλλος από το διάσημο ράπερ G-Eazy.

Οι δυο τους, έχουν συνεργαστεί για ένα τραγούδι, οπότε είναι λογικό να κυκλοφορούν μαζί, αλλά ένα βίντεο που τους έδειχνε να φιλιούνται στάθηκε η αφορμή να πιστέψουν όλοι πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα κάποιοι έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ashley πως απάτησε την Cara και πως αυτή φταίει για το χωρισμό.

Ωστόσο η ίδια η Cara έσπευσε να υπερασπιστεί δημόσια την πρώην σύντροφό της, λέγοντας, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, πως αυτή δεν είναι εποχή για μίσος, αλλά για αγάπη και κάλεσε όσους δηλώνουν πως μισούν την Ashley να σταματήσουν καθώς δεν ξέρουν την αλήθεια και πως μόνο η ίδια και η Ashley γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη και μόνο αυτές πρέπει να το γνωρίζουν αυτό.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!