Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε τον λόγο που σταμάτησε να κάνει παρέα με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Ιωάννα μετά από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε, αποκάλυψε ότι ξέκοψε τη Βρισηίδα «οριστικά και αμετάκλητα», διότι πήγε για μπάνιο σε πισίνα με τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο της στο διαδίκτυο.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσε τη δική της απάντηση με μια μακροσκελής ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

«Θα ήταν ότι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημοσία με την χρόνια φίλη μου. Επειδή νιώθω όμως ότι αδικώ τον εαυτό μου χωρίς να υπερασπιστώ τη θέση μου, θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο…», είπε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μετά τη δημόσια απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της SoulaGlamorous έκανε μια νέα αποκάλυψη για τον τσακωμό τους.

«Και τις δύο πλευρές θα τις ξέρετε εάν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα σιμ της στον μέγιστο μ@λ@κα “να της την φτιάξει”. Έπειτα πάω πάσο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!